"Xabi pide más de un año y más dinero y se lo darán"
Na, egyes információk (Tiki TakaXabi: "Me estoy pensando seguir en el Madrid"

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. november 12., kedd 21:36
"Xabi pide más de un año y más dinero y se lo darán"
Na, egyes információk (Tiki TakaXabi: "Me estoy pensando seguir en el Madrid"
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 12., kedd 17:01
msotmég semitse túddni bisztoss,még tárdjal-nakEl Blanco írta:Valaki tud valami konkrétabat a Szaúdi telefon társaságal kötött szerződésről?? Perez papa rendesen bekeményített Kínaban tárdjal most arabokal közben itt kopogtatt a Microsoft is ...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 12., kedd 16:47
Bevagytok fosva mi???A Punto Pelotánál nem tudom, mit szívnak, de én is kérek belőle. :lol:
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. november 12., kedd 16:45
Azért ez kegyetlen súlyos!El Blanco írta:Valaki tud valami konkrétabat a Szaúdi telefon társaságal kötött szerződésről?? Perez papa rendesen bekeményített Kínaban tárdjal most arabokal közben itt kopogtatt a Microsoft is ...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 12., kedd 16:07
szerintem nem lóg ki.Amúgy a Puskás-díj jelöltjeinél, hogy merülhetett fel Neymar gólja? Szép volt, de a top10-hez köze nincs..
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 12., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 12., kedd 15:48
ez nagyon kemény geci.tárdjal
HozzászólásSzerző: angus » 2013. november 12., kedd 15:41
ezek vajon honnan szedik az értesületlenségeiket? ha el is menne, tuti szaladna guaridola után, de nem fog.“Messi komolyan fontolóra vette, hogy elhagyja a Barcelona csapatát” – írja a Punto Pelota. Francois Gallardo szerint a Real Madrid jövő nyáron az Adidas segítségével együtt megpróbálja a lehetetlent, és ajánlatot fog tenni az argentin játékosért.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 12., kedd 14:59
Csak foglalnák a helyet a távolkeleti turistáktól...Nem is értem... Meg amúgy is,én több ultrát engednék be,ők ugyanúgy kifizetik a jegyet/bérletet,viszont a hangulat,szurkolás 1000-szer jobb lenne.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 12., kedd 14:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 12., kedd 12:02
Nefélj,ha nálunk játszana,hörögve követelnék a szurkerek a 3-ba....:lol: kb fordítva lenne.
HozzászólásSzerző: kimber » 2013. november 12., kedd 11:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 11., hétfő 17:35
Nem,neki már csiszolják a gyémántlabdát...M1Ö után
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 11., hétfő 16:33
El Blanco írta:tárdjal
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 11., hétfő 16:14
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 11., hétfő 16:03
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 11., hétfő 15:56
Érdekes lehetne tudni,hányan raknák Balet top 5-be ha nem itt játszana....Valamint azt,mennyien tennék Neymart top 5-be ha nálunk játszana
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 11., hétfő 14:57
A Ronaldo-Messi-Ribéry hármassal egyetértek, Schweinsteigerrel azért nem feltétlenül, mert igazából ebből a Bayernből gyakorlatilag akárkit ki lehetne emelni a francián kívül, Lahm, akár Robben, bár Schweini is beférne. Nálam talán inkább Lahm lenne a nyerő ebből a hármasból.morientes írta:Addig is az én ötösöm:Ronaldo,Messi,Ribery,Svájnstájger,Yaya Toure...de még nálam egyenlőre megelőzi a két említett úriembert Suarez és Falcao is....
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 11., hétfő 12:21
Érdekes lehetne tudni,hányan raknák Balet top 5-be ha nem itt játszana....Neymar? Ez valami vicc? Tavasszal még csípőretett kézzel állt nagyképűen a brazil buszsofőrökkel szemben, a konfő kupán már akkora kapitális túlzást kapott amit én sok évtizedes pályafutásom alatt még TALÁN nem is tapasztaltam.
HozzászólásSzerző: El Blanco » 2013. november 11., hétfő 11:54
Jelenlévő fórumozók: 41 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem