Francia talán.
Párizs francia csapat

Más meg nincs akik ott jók lennének.
Biztos oda mennék, nem a balfasz Juvéhez, ha a francia válogatott offos.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 7., szombat 21:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 7., szombat 21:28
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 7., szombat 21:26
es a psghez megis mi koze lenne ha nem zsoldos fazon?ziro4vr írta:Egyértelmű volt, nem egy zsoldos fazon, sztem Juve lesz ebből vagy PSG, kíváncsi lennék mindkettőre mit hoz ki.Realista24 írta: Zinédine Zidane elutasította Brazíliát, Portugáliát és az USA-t! Ha Zidane válogatottat edz, az CSAK a francia csapat lesz!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 7., szombat 21:16
Egyértelmű volt, nem egy zsoldos fazon, sztem Juve lesz ebből vagy PSG, kíváncsi lennék mindkettőre mit hoz ki.Realista24 írta: Zinédine Zidane elutasította Brazíliát, Portugáliát és az USA-t! Ha Zidane válogatottat edz, az CSAK a francia csapat lesz!
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. január 7., szombat 21:13
És várhat 2026-ig...kiváncsi vok mit lép most, gondolom addig nem üli kiRealista24 írta: Zinédine Zidane elutasította Brazíliát, Portugáliát és az USA-t! Ha Zidane válogatottat edz, az CSAK a francia csapat lesz!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 7., szombat 20:48
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 7., szombat 19:54
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. január 7., szombat 18:34
akkor mit csináljunk?wZoLee7 írta: Senki sincs ingyen, van fizetése is
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2023. január 7., szombat 17:12
Transfermarkt alapján még a Burnley játékosa, kölcsönben játszik a törököknél június végéig, és 10 millió €-s vételi opciójuk is van rá.SzB írta: Én Weghorstot elkérném a Besiktasból kölcsön, és odaadnám cserébe Hazardot meg Mariano-t. A Besiktas jól járna, mert a két új ember miatt 10ezerrel több néző menne ki a meccsekre, nekünk meg ott volna egy használható csereember, aki ugyanazt a focit játssza mint Benz, lehetne vele pihentetni ha jól áll a meccs, boldog is lenne a csávó, mert azért mégiscsak a világ 1. számú klubjában játszhatna még 2-3 évig. És a VB-n nagyon jól szállt be mindig. Gólt lőtt, életveszélyes volt, és 2 embert mindig vitt magával.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. január 7., szombat 17:02
Nekem sincs bajom a vezetoseg dontesevel, elfogadom, hogy igy gondolkodnak, de azert csak csak hoztam volna mar valakit Benzema helyettesitesere, es Marianoval mar korabban felbontottam volna a szerzodest. Ennek igy nincs ertelme.Realista24 írta:Én egyetértek ezzel. Ha nincs A verzió, nem kell túl aratott C mint Hazard volt.RealAsensio írta: Azert nem hozunk csatart, mert Pereznek a legjobbak egyike kell, es amig Benzema itt van, ugy is ot fogja jatszatni Ancelotti, ha nincs a francianal jobb alternativa. Benzema moge/melle hozni barkit felesleges, mert Perezek szerint itt van Rodrygo, Vini, nevlegesen meg Hazard es Mariano is. Ha semmilyen opcio nincs, mert mondjuk kidolnek serules miatt, akkor inkabb a Castillabol emelnek oda valakit. Inkabb kivar Perez, de nem hozzunk B meg C opciot az ittlevok nyakara.
Ez az eszmefuttatas a vezetoseg velemenye, ez lehet a hatterben. En maskepp csinalnam, es meg sokan vagyunk igy a forumon.
Elég volt a koloncokbol.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 7., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. január 7., szombat 15:54
En is mindig egy ilyen magas erocsatart gondoltamSzB írta: Én Weghorstot elkérném a Besiktasból kölcsön, és odaadnám cserébe Hazardot meg Mariano-t. A Besiktas jól járna, mert a két új ember miatt 10ezerrel több néző menne ki a meccsekre, nekünk meg ott volna egy használható csereember, aki ugyanazt a focit játssza mint Benz, lehetne vele pihentetni ha jól áll a meccs, boldog is lenne a csávó, mert azért mégiscsak a világ 1. számú klubjában játszhatna még 2-3 évig. És a VB-n nagyon jól szállt be mindig. Gólt lőtt, életveszélyes volt, és 2 embert mindig vitt magával.
HozzászólásSzerző: SzB » 2023. január 7., szombat 15:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. január 7., szombat 14:04
Senki sincs ingyen, van fizetése isJim írta: jó, de olcsó B verziót találhattunk volna Benzema mögé az elmúlt 2 nyáron is…
ingyen igazolható Joselu kaliber volt több is
valamiért egyik sem kellett a klubbnak
2 éves szerződéssel ingyen 0 kockázatt lett volna
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. január 7., szombat 13:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. január 7., szombat 12:09
Volt egy nagyon jó terv, folyamatos építkezés. Az igazolásaink nagyon jók az utóbbi időben. A nagy tervet MBappe eléggé felrúgta, mindent feltettünk rá. Rajta kívül Haaland lett volna még opció a legfelső polcról. Ez van, meglátjuk mi leszRealAsensio írta: Azert nem hozunk csatart, mert Pereznek a legjobbak egyike kell, es amig Benzema itt van, ugy is ot fogja jatszatni Ancelotti, ha nincs a francianal jobb alternativa. Benzema moge/melle hozni barkit felesleges, mert Perezek szerint itt van Rodrygo, Vini, nevlegesen meg Hazard es Mariano is. Ha semmilyen opcio nincs, mert mondjuk kidolnek serules miatt, akkor inkabb a Castillabol emelnek oda valakit. Inkabb kivar Perez, de nem hozzunk B meg C opciot az ittlevok nyakara.
Ez az eszmefuttatas a vezetoseg velemenye, ez lehet a hatterben. En maskepp csinalnam, es meg sokan vagyunk igy a forumon.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 7., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 7., szombat 11:20
Én egyetértek ezzel. Ha nincs A verzió, nem kell túl aratott C mint Hazard volt.RealAsensio írta: Azert nem hozunk csatart, mert Pereznek a legjobbak egyike kell, es amig Benzema itt van, ugy is ot fogja jatszatni Ancelotti, ha nincs a francianal jobb alternativa. Benzema moge/melle hozni barkit felesleges, mert Perezek szerint itt van Rodrygo, Vini, nevlegesen meg Hazard es Mariano is. Ha semmilyen opcio nincs, mert mondjuk kidolnek serules miatt, akkor inkabb a Castillabol emelnek oda valakit. Inkabb kivar Perez, de nem hozzunk B meg C opciot az ittlevok nyakara.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 7., szombat 11:18
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. január 7., szombat 10:21
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem