Jogos, de szerintem felre ertjuk egymast, en nem azt akartam uzenni, hogy a Tesla a legdragabb es ne lenne a legtobb markanak hasonlo arkategorias autoja. Lehet csak nem fogalmaztam egyertelmuen.kiserik írta:vagy h3x0r félmondata:
ui.: soha nem azért írtam ide bármit, hogy kérkedjek.https://www.youtube.com/watch?v=EYyl9Xkmxpsh3x0r írta:
Szerintem ez egyertelmu dolog, hogy csak az vegyen barmilyen elektromos autot (hagyjuk is a Teslat, az mas arkategoria...
Érdekes videó (természetesen elvakult Teslástól). Ha valakit nem érdekel, csak 9:45-ig kell tekerni és ott vannak a konkurensek árakkal: Kia, Hyundai, Skoda, BMW, Audi, Mercedes, Volvo. Almát almával.
Arra gondoltam, hogy hagyjuk a teslat, az ioniq 5-ot, az ix3-at, a merci eqb-t meg az osszes tobbi 20-25 millio koruli autot. Ha valaki vesz egy 8-10 milliosat, vagy fele ennyiert egy smartot es nem tudja otthon tolteni, akkor az egyik legnagyobb toltohalozaton azokkal az arakkal talalkozhat, amiket leirtam.
De ha mar itt beszelunk, bedobom ezt a temat, hogy mit gondolsz rola:
tesla model 3 standard range vs bmw ix3
Nalam a jelenleg meg ingyenes toltohalozaton kivul mindenben veri ez a bmw a teslat. Hatotav, kulso, belso (mar maga az, hogy vannak gombok, onmagaban nagy plusz), mas videok alapjan kenyelem. Az onvezetes a masik, amiben a model 3 valoszinuleg jobb, de az nem erdekel annyira.
Tavalyelott a 11 vagy 12 millio alattiakra 1.5-2.5 millio koruli tamogatast adtak. Emlekszem, hogy tamogatassal 8-8.5 korul volt a zoe, leaf, kia e-niro, hyundai ioniq/kona, de az opel, peugeot, mazda harmasnak is volt hasonlo aru modelje.hehetheoriginal írta: Autora is van evek ota tamogatas, nyilvan a tesla nem fer bele, de az ilyen opel meg fasztudja gagyiszarra van. Asszem a max, ami belefért, az a bmw i3 volt, par millaval olcsobban megkaptad.