Pont errol van szo, nincs ezzel semmi baj, hogy Teslat vesz, ahogy irtam, orulok a sikerenek.Anthony írta: Hát jah, most R24 elmegy minden második hónapban Real meccsre, abból kijönne egy jó kis Namíbiai út.
És a Teslára sem értem miért vagytok annyira rászállva. Tényleg az egyik legjobb hatótávban és ha nem éppen európai körutazáson vagy akkor este bedugod tölteni és reggelre fullon van, épp mint a telefonod.
Most neki van pénze rá, nekünk nincs, ha lenne én is vennék. Most attól mert szerencsésebb/ügyesebb volt az életben még nem jelenti azt hogy végtelen pénze van. Több pénze lehet mind itt az átlagnak de ott is bármikor beüthet a krach ha vállalkozása van, főleg a mai világban nagy cégek is könnyen bajba kerülhetnek, figyeljétek csak az idei évet majd.
Már több helyen hallottam hogy rúgják ki az embereket mert bedőlt xy projekt, 2 hónapja még azt mondták nem küldenek el senkit.
Ahogy azt is irtam, hogy nem fogok arrol irni, hogy eppen milyen es hany ingatlanom van, milyen a fizetesem, hanyszor es hova utazok ha egyaltalan utazok.
De azzal magyarazni egy Tesla vasarlast, hogy majd visszahozza az arat, szerintem bullshit. En sem azert utazok Madrid meccsre, mert egy ut arat kihozom mittudomen 6 Fradi meccs arabol, es arra igy nem megyek.
Hanem azert mert ez a vagyam, ezt szeretem, ezt akartam es megtehetem.
Igy van, pont ezert irtam azh osszefoglalot kiserik hszrol. Mindenki csal es hazudik es ferdit, aki a Teslarol rosszat it. Baromsag.hehetheoriginal írta: Megint kezditek bazmeg, hogy raszalltok 1 db emberre.![]()
Nem jar sehova vadaszni, azert mert egyszer volt afrikaban.
Tobb ertelmet latom amugy, btw, mint ugyanannyi milliot elbaszni egy naszutra valahova![]()
Vagy 300 eurot kavegepre![]()
Sokan meg madridba jarnak real meccsre, akkor azok is rohadjanak meg?![]()
Egyedul azzal van a baj, hogy szamara csak a tesla, es semmi mas nem lehet jo, nem ert meg semmilyen mas velemenyt.
De amugy hagyjuk mar ezt a szart, mindenki ugy el, ahogy akar.
A kavegepemet meg hagyjad