Ugy érted: lahoz úgy döntöttekdzsi91 írta: La Liga: Lahoz úgy döntött, visszavonul a játékvezetéstől
![]()
Mindenidők legrosszabb bírói közt ott van nalam. Szerintem még egy baratsagos meccsből is képes lemne ketrecharcot csinálni.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 6., péntek 8:15
Ugy érted: lahoz úgy döntöttekdzsi91 írta: La Liga: Lahoz úgy döntött, visszavonul a játékvezetéstől
![]()
Mindenidők legrosszabb bírói közt ott van nalam. Szerintem még egy baratsagos meccsből is képes lemne ketrecharcot csinálni.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. január 6., péntek 5:18
Ellentétben a duplanevűvel...vihetné őt is magával.ateeemadrid írta: Én bírtam pedig, ő legalább nem ellenünk fújt, hanem összevissza.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 6., péntek 1:24
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. január 5., csütörtök 22:17
Hahhaha hat ez egy unnepnap lesz! Voltak jo meccsei, de tobb szar, mellesleh a teljes spanyol jatekvezetoi karnak le kene mondania. Nekem nem fog hianyozni egyik sem.dzsi91 írta: La Liga: Lahoz úgy döntött, visszavonul a játékvezetéstől
![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. január 5., csütörtök 21:25
Szlovákok ellen mondjuk elintézte a magyar válogatottat, ha jól emlékszem, és ellenünk is (Real Madrid) biztosan volt már olyan meccse, ami elment rajta, mert emlékszek, hogy előre levert már a víz, amikor megtudtam, hogy ő vezeti majd az aktuális soron következő meccsünket...Undiano Mallenco volt még a másik félnótás.ateeemadrid írta: Én bírtam pedig, ő legalább nem ellenünk fújt, hanem összevissza.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. január 5., csütörtök 20:28
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. január 5., csütörtök 20:21
OH NO, anywaydzsi91 írta: La Liga: Lahoz úgy döntött, visszavonul a játékvezetéstől
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 5., csütörtök 20:04
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. január 4., szerda 20:54
Nem azt mondom könnyű sorsolásuk volt mostanában de ez a sampaoliTorquemada írta: Közben a Sevilla kieső helyen...
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2023. január 4., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 4., szerda 19:38
Mondom az ujabbat, ha mar Cserisev. A szovetseg a Barcanak elore szolt, hogy van egy jatekosuk, aki nem jatszhatna elvileg. Szoval vagy adjak be a megfelelo papirokat vagy ne nevezzek, mert akkor baj lesz.Mester77 írta: Habzó szájjal és értetlenül állnak e döntés előtt is. Ha lenne pont levonás a jogtalan pályára lépés miatt, ( hiába lenne teljesen jogos) akkor elképzelni se tudjuk mi picsogas lenne utána és egy szar netflix dráma szinten lenne nekik megcsinálva egy szezon comeback![]()
Bár így is mennek az érthetetlen dolgok ellenünk és vagy a javukra..![]()
Mi annó Cserisev miatt ki lettünk zárva a kupából. Csak mondom.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. január 4., szerda 19:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 4., szerda 18:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 4., szerda 18:55
Tehát akkor jogosulatlanul játszott. Csak levonnam azt az egy pontot is.Mester77 írta: A Tribunal Administrativo del Deporte, azaz a TAD végül ma helyben hagyta a Lewandowski 3 mérkőzéses eltiltását.
Ha a Barca nem támadja meg a döntést, a legyel kihagyja az Atleti elleni rangadót, amit vasárnap a Metropolitano stadionban rendeznek, majd a Getafe elleni párharcot a Camp Nou-ban, illetve Girona elleni idegenbeli fellépést.
A Real Betis elleni Spanyol Szuperkupa-elődöntőn, amit január 12-én rendeznek, ha életbe lép az eltiltás, Lewa akkor is játszhat.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. január 4., szerda 17:43
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 1., vasárnap 12:33
ezt a szabály talán csak a PL-ben alkalmazzák. itt csak simán ellenünk kellett dönteni ahogy megszoktukBuitre írta:Vmelyik madridi oldalon olvastam, hogy azért nem, mert rápattant a lábáról vagy honnan, szóval nem egyből a kezét érte, hanem előtte vmelyik más testrészét. Ha egyből a kezét érte volna, az másferni írta: Azt a 10. Percben hogy nem lett tizi nem is értem.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2023. január 1., vasárnap 12:31
Vmelyik madridi oldalon olvastam, hogy azért nem, mert rápattant a lábáról vagy honnan, szóval nem egyből a kezét érte, hanem előtte vmelyik más testrészét. Ha egyből a kezét érte volna, az másferni írta: Azt a 10. Percben hogy nem lett tizi nem is értem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 31., szombat 22:04
Azt a 10. Percben hogy nem lett tizi nem is értem.Faust írta:Mintha szamitana, amikor fix kezezeseket nem fujnak be. Teljesen mindegy.gutihaz14 írta: jólvan, ezek az üzengetések biztos nem fognak visszaütni nekünk a ligában![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 31., szombat 19:29
Mintha szamitana, amikor fix kezezeseket nem fujnak be. Teljesen mindegy.gutihaz14 írta: jólvan, ezek az üzengetések biztos nem fognak visszaütni nekünk a ligában![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 31., szombat 19:08
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem