Enzo, tokomtudja.hehetheoriginal írta: Ertem en hogy tökmindegy es 12 egy tucat, de most ki a geci ez, enzo perez vagy enzo fernandez, nem tudom en ezt mar kovetni.

Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ertem en hogy tökmindegy es 12 egy tucat, de most ki a geci ez, enzo perez vagy enzo fernandez, nem tudom en ezt mar kovetni.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Chelsea most mar targyalni akar Enzo akarki
. Kiakadt edzoba
azt mondja behulyitettek a jatekost, azt hireszteltek, hogy kipengetik a kivasarlasi arat, most meg targyalgatni akarnak
Edzoba megmondta, ok nem akarjak eladni, ha kell, utaljanak, de ez tiszteletlenseg amit csinaltak.

Edzoba megmondta, ok nem akarjak eladni, ha kell, utaljanak, de ez tiszteletlenseg amit csinaltak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Az a Szenszej az Isten barma, de hatalmas forma. Sírok, amikor a Sipkapeetes faszságait olvasom. A Facebook üde színfoltja.
Pérez papát én is követem, katalánék mindig verik rá magukat az NSO kommentszekciójában. Hatalmas.
Itt egy posztja, ettől majdnem meghaltam: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7500551559
Ja és ennek a Szenszejnek lesz TV-műsora vagy mi
Pérez papát én is követem, katalánék mindig verik rá magukat az NSO kommentszekciójában. Hatalmas.
Itt egy posztja, ettől majdnem meghaltam: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7500551559
Ja és ennek a Szenszejnek lesz TV-műsora vagy mi

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Pérez papa is elég jó dolgokat ír FB-on, nem csak Real Madriddal foglalkozik, érdemes ránézni, amíg nem voltak meccseink, szinte csak ott követtem a dolgokat (természetesen a Madridom mellett).

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

nagyon jokat ir

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Egy fanatikus inter drukker az, anno NSO kommentszekcióban (valszeg álnéven) Szőnyi Imreként írogatott...teljesen bolond.realistahuni írta:Na jó, melyikőtök adminolja a Szenszej értékel facebook oldalt?A fakupás Makizenál nem bírt a heroikusan védekező Newcastle Uniteddel, a 0-0 hűen tükrözi, hogy miért a Szarkák kapták a legkevesebb gólt a bajnokságban...
---
Informátoraim szerint SipkaPeet ezen percekben is abakuszon számolja az xG-t, az NSO-n ugyanezen képpel kitett cikk alatt pedig tajtékozva őrjöngenek a makizenálosok.![]()

Som i Serem!
6oat
6oat
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na jó, melyikőtök adminolja a Szenszej értékel facebook oldalt?A fakupás Makizenál nem bírt a heroikusan védekező Newcastle Uniteddel, a 0-0 hűen tükrözi, hogy miért a Szarkák kapták a legkevesebb gólt a bajnokságban...
---
Informátoraim szerint SipkaPeet ezen percekben is abakuszon számolja az xG-t, az NSO-n ugyanezen képpel kitett cikk alatt pedig tajtékozva őrjöngenek a makizenálosok.

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nagy a szar Liverpoolban, Luis Díaz sem lesz bevethető. Ki tudja kik esnek még ki addig.Pad'em írta: Virgil van Dijk facing spell on sidelines for Liverpool. Hamstring injury sustained in defeat to Brentford is worse than first feared.
Feb 21-én játszunk ellenük.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Pad'em
Virgil van Dijk facing spell on sidelines for Liverpool. Hamstring injury sustained in defeat to Brentford is worse than first feared.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Kb ez a helyzet. 2023 Q1 a tervezett eladasi idopont, (sajnos) katari es dubai befektetokrol hallani eddig 6-7 milliard dollaros vetelarral. Igy nem nagyon akarnak mar a klubba invesztalni, plusz nyaron a megengedheto budget is tul lett lepve a 200 millios koltekezessel, igy jelenleg arrol szolnak a hirek, hogy maximum kolcsoncsatar erkezhet, de pl meg Felix is tul draga lenne, mert 18 milliot akarna erte az Atletico (12 m kolcson ar, 6 m fizu) egy felevert. Pedig nagyon tamogatni kene Ten Hagot, mert most tenyleg valos esely van visszakerulni a BL-be, csak a keret eleg szuk, foleg tamadofronton.Kerlon írta:El akarják adni a Glazerek a klubot, szoval gondolom nem adnak penzt.Realista24 írta:
Hogy hogy nincs penz?
El akarják adni a Glazerek a klubot, szoval gondolom nem adnak penzt.Realista24 írta:Hogy hogy nincs penz?Caraway írta:
Jaja, nem akarom elszolni magam, de ezzel a teljesitmennyel es a tobbi nagycsapat hullamzasaval siman meglehet a top 4.
A csufos City elleni meccs ota a merleg 16 meccs, 13 gyozelem, 2 dontetlen, 1 vereseg. 30 lott gol, 10 kapott gol, 10 clean sheet.
Viszont Casera nagyon vigyazni kell, kb azon mulik a szezon, hogy vegig tudja-e jatszani egeszsegesen. Illetve nagyon kell egy csatar, de nincs penz igazolni, szoval valami viszonylag ertelmes cserecsatart kene szerezni kolcsonbe, mert ez igy bohockodas, hogy Elanga jon be, aki egy labdat nem tud levenni.
Amugy a kovetkezo 2 bajnoki a City ellen otthon es az Arsenal ellen idegenben, azok lesznek az igazi szintfelmerok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy hogy nincs penz?Caraway írta:Jaja, nem akarom elszolni magam, de ezzel a teljesitmennyel es a tobbi nagycsapat hullamzasaval siman meglehet a top 4.petiamadridista írta: Az MU eléggé összeszedte magát.
Eggyel kevesebb meccsel is már pontegyenlőség a Newcastle-el és lőtávon belül a City is lassan...
A csufos City elleni meccs ota a merleg 16 meccs, 13 gyozelem, 2 dontetlen, 1 vereseg. 30 lott gol, 10 kapott gol, 10 clean sheet.
Viszont Casera nagyon vigyazni kell, kb azon mulik a szezon, hogy vegig tudja-e jatszani egeszsegesen. Illetve nagyon kell egy csatar, de nincs penz igazolni, szoval valami viszonylag ertelmes cserecsatart kene szerezni kolcsonbe, mert ez igy bohockodas, hogy Elanga jon be, aki egy labdat nem tud levenni.
Amugy a kovetkezo 2 bajnoki a City ellen otthon es az Arsenal ellen idegenben, azok lesznek az igazi szintfelmerok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Jaja, nem akarom elszolni magam, de ezzel a teljesitmennyel es a tobbi nagycsapat hullamzasaval siman meglehet a top 4.petiamadridista írta: Az MU eléggé összeszedte magát.
Eggyel kevesebb meccsel is már pontegyenlőség a Newcastle-el és lőtávon belül a City is lassan...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Helyes, a barca ellen kell a plusz.petiamadridista írta: Az MU eléggé összeszedte magát.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Kivették a féket.petiamadridista írta: Az MU eléggé összeszedte magát.

Nálunk Benzema lépett elő CR után, ott meg Casemiro

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Az MU eléggé összeszedte magát.
valamelyik univerzumban:

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Darts szerintem tükör sima lesz, mint Gerwen feje.DinhoL írta:Megéri erre kapcsolni a darts vb döntő helyett?Realista24 írta: Az jutott eszembe, hogy elerkeztunk amugy oda, hogy egy Newcastle Arsenal meccs ujra rangado lett.![]()
De azért elkezdtem, hátha csodát látok…
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema