h3x0r írta:
_Bushido_ írta:
De többször is volt akként jatszatva.
De nyilván bele kell kötni és nem a lényeget kivenni belőle - hogy krvára szükség lenne már egy csatárra, de csak nem akarnak venni...
Ugy irod, mintha sorakoznanak a jobbnal jobb megszerezheto nevek, de Perez inkabb elforditja a fejet, csak azert se akar csatart venni.
Meg mindig nem a City vagyunk, ahol Pep fingik egyet Abu Dhabi iranyaba es masnap megjelenik 100 millio a bankszamlan.
Van egy veges fizetesi keretunk, ahonnan ha felszabadulnak nagyobb osszegek, akkor lehet szo uj jatekosok igazolasarol. Majd ha lesz elerheto csatar, akkor kinyitjuk a penztarcat es megprobaljuk megszerezni.
De most csak azert vegyunk valakit, hogy legyen egy ujabb Mariano vagy Jovic a keretben?
Egyebkent meg Endrick mi? Kapus?
Endrick egy kisgyerek, kb 2 évig még nem fog itt játszani.
(ami szerintem elég fura szabály, nemtudom hogy van konkrétan, de szerintem ha Angliában valaki megkapja a munkavállalóit, akkor sok nagyklubban játszottak már fiatalok - 18 alattiak). De lényeg a lényeg, ide azonnal bevethető csatár kéne már. Nem 16 éves. Giroud féle, aki tűri a padot, de ha bedobod, lő fontos gólokat. Adebayor is ilyen üzlet volt x sok éve. BE is vált. Kár, hogy PErez nem látott bele rendesen, mert a story folytatódhatott volna, csakhát - gondolom a 0 marketingérték miatt.
Lehet Perez örökké fog menni Mbappé, Haaland után.
De feltétlen nem sztárcsatárra gondoltam. Jovic féle 60+ milliókra.
Milan is vett egy tesco gazdaságos Giroudt 1+1 milllióért. Bőven megérte a deal.
DE nyilván vannak Madridban eszes scoutok. Tuti tudnának keresni ilyesmi játékost.
még egy példa Dzeko. Bőven hozza azt, ami elvárnak tőle.