zsuninnyo írta:
maverick írta:
semmivel sem lesz jobb az élete attöl a pénztöl, amit ott keresni fog, már most is annyi pénze van hogy nem tudja elkölteni.
Honnan tudod? Most egy ev alatt megkeresi sokevi gazsijat. Ki tudja neki mennyi kell, vagy mire gondol. 30 folott az ember (magambol kiindulva) kezdi el igazan szamolgatni ezeket. Nem tudhatod, o mit akar a jovoben, ha egyaltalan o maga tudja.
Nyilvan nem egy szint vagyunk, de meg mindig mindenki a sajat szintjen nyomorog.
Szerintem ertheto huzas, irdatlan penz. Melle dontott 1-2 rekordot a multban, nyugodtan abba is hayhatna. A koritessel en sem ertek egyet btw.
ja, nem ugyanúgy vagyunk összedrótozva... én úgy gondolkodom, hogy most van x millió dollár vagyona, amit most majd növel hasamraütve 20%-kal 2 év alatt (eddig sem keresett szarul és nem csak a fociból van bevétele). de enélkül is növelné. de gyakorlatban, mennyivel lesz jobb az élete ha 20%-kal nagyobb a vagyona? több cipöt vesz a feleségének? melyik az az autó, amiböl most nem tud venni 10-et de a szaudi pénzzel majd igen?
szóval ennyi idösen, ennyi pénzzel a zsebemben nekem az utolsó dolog lenne a döntésemben, hogy mennyit fogok keresni a következö 2 évben. és most lényegében csak a pénz szól amellett, hogy odament, semmi más. de nem is lettem világklasszis focista, ahhoz is kell egy olyan mentalitás ami nekem pont nincs, úgyhogy igazad van, ki tudja hogy öt mi miért mozgatja.