De hogy zokkentette volna ki, ha őt támogatta a közönség? Nem értelek.ferni írta:Realista24 írta: Clemens nyilatkozta. Te meg elhiszel mindent![]()
Jó hát biztos szarrá röhögte magát, de őt egyáltalán nem zökkentette ki, max Price saját magát![]()
Hát Remy, 2019 márciusában kezdtem el Dartsozni, még emlékszem az első nyilam egy 23 grammos Harrows Predator voltCsóri Price véletlen beleolvas a Madridom egyéb sportok topicba és meglátja a másfél éves darts múlttal rendelkező Fernit, ahogy kiosztja, hogyan is kéne tolni a VB-n, és tényleg visszavonul.![]()
![]()
2020 márciusában meg már
Perle Gyula ellen játszhattam, akiről előbb is írtam, aki ellen az első legben 81-es átlaggal lent voltam 96-on 5 kör után és a sima 20 után drótra tettem a dupla 18-at és nem tudtam rádobni ellene a dupla 20-ra. Mondanom se kell, hogy ő meg kiszállt utána és hát utána ki is kaptamÉs rohadtul nem tudtam én 81es átlagot hozni, de rám jó hatással volt mindig a versenyhelyzet, mert akkor kell megmutatni, mikor ott a tét.
Én kibaszottul büszke vagyok erre a mai napig, hogy egy év alatt ide tudtam eljutni, még ha ez lófasz is összességében.
Aztán bejött a korona, azt utána abba maradt sajnos ez a Darts dolog, pedig nagyon szerettem.
Szóval ahova ki akartam lyukadni, hogy lehet már ott lennék a VB-n, de közbe jöttek a dolgok![]()
![]()
Extra volt Clemens, nem arról van szó. De ez olyan mint azok a barmok, akik kb csak azért mentek egy Real vagy portugál elleni meccsre hogy azt kiabálják Cristiano homosexual.
Lehet zrikalni a másikat, de illik tartani egy szintet. És illene a másik félnek is beszállni ebbe, legalábbis az én értékrendem szerint.