.ziro4vr írta: Ez tipikusan olyan teljesítmény volt a némettől, hogy a következő körben simán kiesik.![]()

Döntőben Shrek lesöpri mondjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 2., hétfő 22:22
.ziro4vr írta: Ez tipikusan olyan teljesítmény volt a némettől, hogy a következő körben simán kiesik.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 2., hétfő 21:43
De hogy zokkentette volna ki, ha őt támogatta a közönség? Nem értelek.ferni írta:Realista24 írta: Clemens nyilatkozta. Te meg elhiszel mindent![]()
Jó hát biztos szarrá röhögte magát, de őt egyáltalán nem zökkentette ki, max Price saját magát![]()
Hát Remy, 2019 márciusában kezdtem el Dartsozni, még emlékszem az első nyilam egy 23 grammos Harrows Predator voltCsóri Price véletlen beleolvas a Madridom egyéb sportok topicba és meglátja a másfél éves darts múlttal rendelkező Fernit, ahogy kiosztja, hogyan is kéne tolni a VB-n, és tényleg visszavonul.![]()
![]()
2020 márciusában meg már
Perle Gyula ellen játszhattam, akiről előbb is írtam, aki ellen az első legben 81-es átlaggal lent voltam 96-on 5 kör után és a sima 20 után drótra tettem a dupla 18-at és nem tudtam rádobni ellene a dupla 20-ra. Mondanom se kell, hogy ő meg kiszállt utána és hát utána ki is kaptamÉs rohadtul nem tudtam én 81es átlagot hozni, de rám jó hatással volt mindig a versenyhelyzet, mert akkor kell megmutatni, mikor ott a tét.
Én kibaszottul büszke vagyok erre a mai napig, hogy egy év alatt ide tudtam eljutni, még ha ez lófasz is összességében.
Aztán bejött a korona, azt utána abba maradt sajnos ez a Darts dolog, pedig nagyon szerettem.
Szóval ahova ki akartam lyukadni, hogy lehet már ott lennék a VB-n, de közbe jöttek a dolgok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 2., hétfő 21:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 2., hétfő 20:46
Realista24 írta: Clemens nyilatkozta. Te meg elhiszel mindent![]()
Hát Remy, 2019 márciusában kezdtem el Dartsozni, még emlékszem az első nyilam egy 23 grammos Harrows Predator voltCsóri Price véletlen beleolvas a Madridom egyéb sportok topicba és meglátja a másfél éves darts múlttal rendelkező Fernit, ahogy kiosztja, hogyan is kéne tolni a VB-n, és tényleg visszavonul.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 2., hétfő 20:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 2., hétfő 20:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 2., hétfő 20:02
Nem értek egyet, magadra kell figyelni, kurvára mindegy mit csinál a közönség meg az ellenfél.Nyilván a nemet nem lépett, mert profitált belőle erősen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 2., hétfő 19:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 2., hétfő 19:24
Mennyi düh és rosszindulat van benned.ferni írta: Komédia.
VB győztes játèkos.
Mikor megnyerte, akkor nem zavarta?![]()
Amúgy is magának köszönheti, volt mikor normális volt egy darabig, nem is baszogatták, megbékélt a közönség vele, azt utána megint kezdte a faszságait.
Fair ez az egész?
Nem, de akkor is baszódjon meg![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. január 2., hétfő 19:13
A közönség nélküli vb-t húzta be. Nem véletlenül...ferni írta: Komédia.
VB győztes játèkos.
Mikor megnyerte, akkor nem zavarta?![]()
Amúgy is magának köszönheti, volt mikor normális volt egy darabig, nem is baszogatták, megbékélt a közönség vele, azt utána megint kezdte a faszságait.
Fair ez az egész?
Nem, de akkor is baszódjon meg![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 2., hétfő 19:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 2., hétfő 15:22
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. január 2., hétfő 9:42
HozzászólásSzerző: impossible » 2023. január 1., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 1., vasárnap 23:08
Na nem mondod, megidézed a vb topikos shuttert.Remy írta: Hát ez felháborítóan szar meccs volt. Pedig Gerwennek szurkolok.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 1., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 1., vasárnap 22:41
Csórinak azért elég nehéz szezonja van. Egyrészt ő is öregszik és volt szerepe néhány leolvadásban, de még kiestek az alapemberek is kisebb, nagyobb időre. Így kurva nehéz.ferni írta: Bradyék megnyerték a csoportjukat, ott vannak a rájátszásban, jó kis 8-8as stat eddig![]()
Csak kiküzdötték a végére.
Bucs puntere elég nagyot mentett a végén, ha ott földre viszik, akkor 40ról lehet megoldja a TDt a Panthers.
https://youtu.be/2IICywm5MHs
Végül újra kellett rúgnia, de hát egy kész csoda hogy nem vitték le, megmentette a meccset kb![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 1., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: impossible » 2023. január 1., vasárnap 22:09
Hát szerintem Price is VB akart nyerni, de ezen a VB-n amit produkált, konkrétan egy Suljovic szint.Remy írta:Mondjuk a német most úgy tolta, hogy azzal VB-t lehet nyerni. Ettől nem lesz kevesebb Price.impossible írta: Price szépen be lett itt árazva.
És a walesi meglepően jól viselte.![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem