Nálam:
Nacho - Eder - Vallejo - Bodri
CCC
Rodri - Haz/bója - Ase
De LV úgyis kezdeni fog
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 2., hétfő 18:50
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. január 2., hétfő 18:25
Nem egyértelmű?Faust írta: Marmint Jim?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 2., hétfő 18:09
Marmint Jim?filatáska írta:Mint a hasmenés. Abból is a rosszabb fajta.Jim írta: a hiányposztokon kicsit jobban használhatnánk a Castillásokat is![]()
sajnos Carlo sem számol velük nagyon![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. január 2., hétfő 17:33
Mint a hasmenés. Abból is a rosszabb fajta.Jim írta: a hiányposztokon kicsit jobban használhatnánk a Castillásokat is![]()
sajnos Carlo sem számol velük nagyon
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 2., hétfő 17:09
És tényleg. Akkor ok legalább papíron lesz csatárunkkodo írta:Alvaro Rodriguez csatar.Pad'em írta: Nem kapott. Sztem végül leigazolva se lesz. Bravót is vártam volna, így, hogy Mariano sincs, de úgy tűnik inkább csatár nélkül nyomjuk.
Nico Pazra viszont kíváncsi leszek, remélem kap lehetőséget.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. január 2., hétfő 16:52
ő sem lesz leigazolvaPad'em írta: Nem kapott. Sztem végül leigazolva se lesz. Bravót is vártam volna, így, hogy Mariano sincs, de úgy tűnik inkább csatár nélkül nyomjuk.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. január 2., hétfő 16:46
Alvaro Rodriguez csatar.Pad'em írta: Nem kapott. Sztem végül leigazolva se lesz. Bravót is vártam volna, így, hogy Mariano sincs, de úgy tűnik inkább csatár nélkül nyomjuk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 2., hétfő 15:27
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. január 2., hétfő 14:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 2., hétfő 13:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 11., péntek 14:05
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. november 10., csütörtök 16:22
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 10., csütörtök 14:59
Én itt meg csak annyival, hogy azért Tchouaméni+Cama nem valami anomáliák voltak a középpályán, csak (főleg Camánál) gyenge most a forma. Celtic ellen volt szerintem a mélypontja..besteve7 írta:Azért ezzel vitatkoznék, mármint nem a sebességévelraul 4 ever írta: Ceba azon túl, hogy a csiga lefutotta, meg kapart, egyébként semmit nem mutatott azokon a meccseken, és a középpályán amúgy is fullhouse van, a sérülésből visszatért, de amúgy sosevoltformában játékos helyett is a hetek óta gyengélkedő Cama felé billen a mérleg..de sérülése előtt azért elég hasznosan játszott, annál biztosabban, mint amit a két francia csikónk az elmult 2-3 meccsen.
Főleg hogy a Cadiz ellen remélhetőleg nem a védekezésre kell koncentrálni. És ha másra nem is használható, de azért egy pár kulcspassz mindig benne van a lábában, ami ma aranyat érhet.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. november 10., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2022. november 10., csütörtök 14:40
Azért ezzel vitatkoznék, mármint nem a sebességévelraul 4 ever írta: Ceba azon túl, hogy a csiga lefutotta, meg kapart, egyébként semmit nem mutatott azokon a meccseken, és a középpályán amúgy is fullhouse van, a sérülésből visszatért, de amúgy sosevoltformában játékos helyett is a hetek óta gyengélkedő Cama felé billen a mérleg..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. november 10., csütörtök 14:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. november 10., csütörtök 14:17
Valahol kíváncsi lennék, hogy nézne ki egyszer egy :filatáska írta:Hazard csak akkor lép pályára, ha már csak ifisták lennének bevethetőek a posztján.realistahuni írta: Vini leültetésével egyetértek, csak az arcoskodás megy mostanában. Ceba is kezdhetne vagy Hazard. Nem számoltam idén a belgával, de annyira langyos mindenki elől, hogy lehet mégiscsak kellene. Marianot hagyjuk, mb2 szint.
Egyértelmű számomra, hogy ezzel motiválják a távozásra.
Na nem mintha sokkal többet érdemelne.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. november 10., csütörtök 12:28
Hazard csak akkor lép pályára, ha már csak ifisták lennének bevethetőek a posztján.realistahuni írta: Vini leültetésével egyetértek, csak az arcoskodás megy mostanában. Ceba is kezdhetne vagy Hazard. Nem számoltam idén a belgával, de annyira langyos mindenki elől, hogy lehet mégiscsak kellene. Marianot hagyjuk, mb2 szint.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. november 10., csütörtök 11:58
Vini leültetésével egyetértek, csak az arcoskodás megy mostanában. Ceba is kezdhetne vagy Hazard. Nem számoltam idén a belgával, de annyira langyos mindenki elől, hogy lehet mégiscsak kellene. Marianot hagyjuk, mb2 szint.Pad'em írta: Marca expected 11:
Courtois, LV, Militao, Nacho, Alaba, Valverde, Tchouaméni, Kroos, Asensio, Rodrygo, Vinicius.
Jó, mondjuk Marianót bedobnám hátha szerencsétlenkedik valamit, Vini pad és Rodrygo balszél, de nyilván ilyen nem lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. november 10., csütörtök 11:40
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem