Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Camavingát betehetné Luka vagy Fede helyére, de inkább előbbi helyére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miafaszrahehetheoriginal írta: mendy meg alaba mi afaszra overload?
hagyjuk már
bár jobb is ez igy sztem, inkább, mint a bennyhill showt kelljen nézni

Így Nacho marad baloldalra. Szóval sztem kb fixen ez lesz a kezdő holnap:
Courtois
Carvajal Rüdiger Militao Nacho
Valverde Kroos Modric
Rodrygo Benzema Vini
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mendy meg alaba mi afaszra overload?
hagyjuk már
hagyjuk már
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mendy is offos. Mr Overload lecsapott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
De neki legalább csak ez az 1 mantrája van.. 
Nálam:
Nacho - Eder - Vallejo - Bodri
CCC
Rodri - Haz/bója - Ase
De LV úgyis kezdeni fog

Nálam:
Nacho - Eder - Vallejo - Bodri
CCC
Rodri - Haz/bója - Ase
De LV úgyis kezdeni fog
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Nem egyértelmű?Faust írta: Marmint Jim?![]()

Marmint Jim?filatáska írta:Mint a hasmenés. Abból is a rosszabb fajta.Jim írta: a hiányposztokon kicsit jobban használhatnánk a Castillásokat is![]()
sajnos Carlo sem számol velük nagyon![]()

Mint a hasmenés. Abból is a rosszabb fajta.Jim írta: a hiányposztokon kicsit jobban használhatnánk a Castillásokat is![]()
sajnos Carlo sem számol velük nagyon

- Pad'em
És tényleg. Akkor ok legalább papíron lesz csatárunkkodo írta:Alvaro Rodriguez csatar.Pad'em írta: Nem kapott. Sztem végül leigazolva se lesz. Bravót is vártam volna, így, hogy Mariano sincs, de úgy tűnik inkább csatár nélkül nyomjuk.
Nico Pazra viszont kíváncsi leszek, remélem kap lehetőséget.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ő sem lesz leigazolvaPad'em írta: Nem kapott. Sztem végül leigazolva se lesz. Bravót is vártam volna, így, hogy Mariano sincs, de úgy tűnik inkább csatár nélkül nyomjuk.

a hiányposztokon kicsit jobban használhatnánk a Castillásokat is

sajnos Carlo sem számol velük nagyon
Alvaro Rodriguez csatar.Pad'em írta: Nem kapott. Sztem végül leigazolva se lesz. Bravót is vártam volna, így, hogy Mariano sincs, de úgy tűnik inkább csatár nélkül nyomjuk.
- Pad'em
Nem kapott. Sztem végül leigazolva se lesz. Bravót is vártam volna, így, hogy Mariano sincs, de úgy tűnik inkább csatár nélkül nyomjuk.
Mondjuk azt hittem Tobias kap lehetőséget…
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
There was a training game today and this could be tomorrow's starting XI: Lunin - Vázquez, Militão, Nacho, Odriozola - Camavinga, Tchouaméni, Ceballos - Asensio, Rodrygo, Hazard.
Ancelotti confirms: 4 Canteranos will travel with Real Madrid to Cacereño: Sergio Arribas, Marvel , Nico Paz, Álvaro Rodríguez.
Ancelotti confirms: 4 Canteranos will travel with Real Madrid to Cacereño: Sergio Arribas, Marvel , Nico Paz, Álvaro Rodríguez.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid players who will not participate in the World Cup will return to training on December 1.
Players participating in the World Cup will have 10 days off after the end of their campaign.
@MelchorRuizCope
Players participating in the World Cup will have 10 days off after the end of their campaign.
@MelchorRuizCope
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gyerekek ma gála? Mindenki bezsongva mi

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én itt meg csak annyival, hogy azért Tchouaméni+Cama nem valami anomáliák voltak a középpályán, csak (főleg Camánál) gyenge most a forma. Celtic ellen volt szerintem a mélypontja..besteve7 írta:Azért ezzel vitatkoznék, mármint nem a sebességévelraul 4 ever írta: Ceba azon túl, hogy a csiga lefutotta, meg kapart, egyébként semmit nem mutatott azokon a meccseken, és a középpályán amúgy is fullhouse van, a sérülésből visszatért, de amúgy sosevoltformában játékos helyett is a hetek óta gyengélkedő Cama felé billen a mérleg..de sérülése előtt azért elég hasznosan játszott, annál biztosabban, mint amit a két francia csikónk az elmult 2-3 meccsen.
Főleg hogy a Cadiz ellen remélhetőleg nem a védekezésre kell koncentrálni. És ha másra nem is használható, de azért egy pár kulcspassz mindig benne van a lábában, ami ma aranyat érhet.
Amúgy nincs bajom Cebával (most már). Az akarat/hozzáállása pipa, van még pár hónap hátra a szerződéséből, elvégzi a melót böcsülettel, ha felküldik hajt.. Hogy ez csak ennyire elég.. Na bumm... Cserének tökéletes lesz még tavasszal, de mondom.. Ha mindenki másnak megvan a 2 lába, nálam mindenki más előbb kezdene.. Ma sem lenne ez másképp.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Ceba teljesen jó cserejátékos
kezdő szint sosem lesz itt, de padra elég
mindig meglepődök, mikor sokan a padon is aranylabdás, top játékosokat szeretnének látni
kezdő szint sosem lesz itt, de padra elég
mindig meglepődök, mikor sokan a padon is aranylabdás, top játékosokat szeretnének látni

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Azért ezzel vitatkoznék, mármint nem a sebességévelraul 4 ever írta: Ceba azon túl, hogy a csiga lefutotta, meg kapart, egyébként semmit nem mutatott azokon a meccseken, és a középpályán amúgy is fullhouse van, a sérülésből visszatért, de amúgy sosevoltformában játékos helyett is a hetek óta gyengélkedő Cama felé billen a mérleg..

Főleg hogy a Cadiz ellen remélhetőleg nem a védekezésre kell koncentrálni. És ha másra nem is használható, de azért egy pár kulcspassz mindig benne van a lábában, ami ma aranyat érhet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem tudjuk leultetni Vinit az az igazsag. Mar reg megkellett volna tenni, de Benzema kiesesevel erre eselyunk sincs. A vegig pofazo irritali Vini is jobb mint a hazard mariano dou barmelyike