Semmi gond nincs ezzel, hogy ne érezd magad egyedül, én is megosztom itt az éjszakai sztorit.Babinho írta: Matek meg nem megyen![]()
És itt bebacardizva konkrétan 2023-1902-ből lett 101. Erős.
Akkora buli volt, valami varázslós társasjátéknak is széttéptük a dobozát, a kislányomnak meg próbáltam elmagyarázni ki az a Novák, nem is tudom miért mentem bele ebbe, aztán barátom anyósával nosztalgiáztam a 70es évek régi jó báljairól amikor még táncoltUNK, és egész más világ volt....na nem mintha éltem volna már akkor, de ő nagyon szerette hogy megértem őt.
Aztán csodálkoztok hogy tele van érzelemmel az első hsz![]()
Apáméknál voltunk az asszonnyal, tegnap dél felé mentünk át. Haverom ekkor írt, hogy átjönne itókázni, mert itthon van, nem ment vissza pestre. Mondtam neki, hogy legyen így, úgysincs más program. A szülőknek meg az asszonynak mondtam is, hogy jönne a spanci. Ők boldogan bele is egyeztek, csak annyira kértek, hogy a pincében legyünk, mert amikor óbégatunk azt nem bírják, meg amúgyis a kutyával jobb ha lent vagyunk, ott kevésbé hallja a tűzijátékot. Hát így is lett. Mi ketten a kutyával lent a pincében, ők fent a szobában tévéztek.
Éjfélkor a következőkre sikerült benyitniuk a pincébe:
JBL max hangerőn, Vikidál Gyulával együtt ordítjuk, hogy oly távol vagy tőlem... mindezt a kutyának címezve, akivel éppen sikerült táncot lejtenem. Szerencsétlen full megszeppent fejjel nézett az asszonyra, az asszony elmondása szerint... Gondolom nem sejtette, hogy nem a tűzijáték lesz a legrosszabb az estéjében.