Nemtudom igaz e, de remélem igen.
Egy kis extra lenne ebben a storyban.
Al Nassrben 189 gólja van a klub legtöbb gólját szerző játékosnak. Juveben 3 ev alatt 100ig is eljutott, remélem az araboknál is jó sokat szerez majd.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. december 31., szombat 23:39
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. december 31., szombat 22:57
Dzsi az utolsó igazi harcosunk!lestat írta:csak ha ő bassz a nézőtérre a labdát lapot sem kap.DinhoL írta: De onnan indult a beszélgetés, hogy a FIFA b*szta el a rivalizálást. Most meg tök más aspekturokra megy a terelés.
Hogyne kapta volna Messi is a savat, bőven kapta. Már az elejétől kezdve: hormonkezelt, nem is játszhatna, miatta ment el Ronaldinho (anno mennyi lap lehozta..), sose ér Maradona nyomába, stb... Meg van neki is a maga keresztje.
CR meglöki Guardiolat es 10x év mulva is összefutok ezzel instán.
Messi labdakirugasara ugy kell rákeresnem ha nosztalgiázni akarok.
Más a megitélésük. És nekem senki ne mondja hogy azért mert CR egoista es megerdemli.
Zlatan neve rémlik? egy szaros Bl cim nemjott neki ossze kijelenti hogy ő az isten és majmojjak.
Kepzeljuk el Ha CR mond ilyet…
Ja és Imádlak Dzsi![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. december 31., szombat 22:43
csak ha ő bassz a nézőtérre a labdát lapot sem kap.DinhoL írta: De onnan indult a beszélgetés, hogy a FIFA b*szta el a rivalizálást. Most meg tök más aspekturokra megy a terelés.
Hogyne kapta volna Messi is a savat, bőven kapta. Már az elejétől kezdve: hormonkezelt, nem is játszhatna, miatta ment el Ronaldinho (anno mennyi lap lehozta..), sose ér Maradona nyomába, stb... Meg van neki is a maga keresztje.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. december 31., szombat 22:37
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 31., szombat 22:24
Mert az egész aranylabda goat faszságot ezek a szervezetek kezdték el.DinhoL írta: De onnan indult a beszélgetés, hogy a FIFA b*szta el a rivalizálást. Most meg tök más aspekturokra megy a terelés.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2022. december 31., szombat 21:36
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. december 31., szombat 21:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 31., szombat 20:51
Az egész pályafutásukra kivetítve messinek tálcán nyújtottak mindent és bármi amit tett annak megtalálták a módját, hogy pozitívan kommunikálják le a sok agymosott parasztnak amíg céronaldon a fifa elnőke gúnyolódott interjúkban, ex csapattársak próbáltak az ő hátán nagyot mondani és még reggelig lehetne sorolni.A vb külön téma jókor jó szituációkban egy apró ítélettel is lehet segíteni mint a franciák megakasztott kontrája. Persze segíteni világtalanokon nem lehet így nem arról van szó, hogy argentína érdemtelenül lett világbajnok.csababarca írta: Bocs dzsi, de mit kellene megcáfolni?
Melyik 11es volt az ami nem volt az?
Szerintem a lengyelek elleni, azt nem fújtam volna be.
Ezen kívül mi volt olyan ítélet ami az argentínoknak kedvezett?
Holland meccs? Parades amikor kibombázta tényleg lapot érdemelt volna, mint ahogy éppen kiszórhatott volna 2-3 hollandot is akik berohantak a pályára.
Messi kezezése meg előbb volt mint hogy a sárgáját megkapta, tehát a kezezéssel nem egy pirosat úszott meg.
de láthattad délután is hogy egy elmebeteg Lahoz vezette a meccset, tőle mit is várunk?
Titeket hányszor szívatott meg?
Vagy minket?
Egy idióta a tag.
És miért téma ez a Cr topikban?
Még a 2021es aranylabdáját is elfogadom, hogy nem érdemelte meg, de most attól boldogabb lennél ha Messinek egyel kevesebb lenne?
Vagy ha vb címe nem lenne kevésbé utálnád?
De eleve nem értem, hogy ennek mi köze van CRhez, s ahhoz hogy aláírt az arabokhoz. (Amit 38 évesen had tegyen már meg, semmivel nem kevesebb a pályafutása ettől, Messinek meg nem több)
Nekem elegem van ebből a Messi vs Cr vitából, kinek a portugál, kinek az argentin.
Ettől senki nem lesz boldogabb, vélemények vannak, ki-ki maga eldönti, hogy hova áll.
Ha egyáltalán állni kellene valahova.
Respect CR-nek, hogy 37 éves koráig top szinten focizott, top csapatokban, nagyon komoly teljesítmény tőle.
Ahogy írta is valaki, meg lehet nézni hogy más klasszisok hol voltak 37 évesen.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. december 31., szombat 20:20
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 31., szombat 20:07
Mégse bírtad megcáfolni őket azon kívül, hogy ráhányod a szokásos konteo szöveget.4Rv írta:igen, te nagyon komoly érveket sorakoztattál fel, a megszokott konteós hülyeségeket, persze tudom, hogy sokan vannak itt, akik ezeket szintén hiszik, csak te szégyenérzet nélkül le is mered írni. de ha már jótanácsok, jövőre te is kipróbálhatnád, hogy a párbeszédekben mellőzöd ezt a pökhendiséget, ami nagyon gyakran jellemzi a hozzászólásaid.dzsi91 írta:
Úgy írod mintha nem írtam volna le, hogy mit miért gondolok úgy ahogy csak ideböfögtem valamit mint te. Pihend ki magad jövőre meg fuss neki normalisan.
na mindegy, real madrid sikerekeben kevésbé gazdag, de boldog új évet mindenkinek! peace
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. december 31., szombat 19:58
igen, te nagyon komoly érveket sorakoztattál fel, a megszokott konteós hülyeségeket, persze tudom, hogy sokan vannak itt, akik ezeket szintén hiszik, csak te szégyenérzet nélkül le is mered írni. de ha már jótanácsok, jövőre te is kipróbálhatnád, hogy a párbeszédekben mellőzöd ezt a pökhendiséget, ami nagyon gyakran jellemzi a hozzászólásaid.dzsi91 írta:Úgy írod mintha nem írtam volna le, hogy mit miért gondolok úgy ahogy csak ideböfögtem valamit mint te. Pihend ki magad jövőre meg fuss neki normalisan.4Rv írta:
nem tudtam, hogy real madrid tagsági kell ide, azt hittem ez egy magyar fórum, ahol magyar emberek vitatkoznak, beszélgetnek egymással, én a témában szólítottalak meg és nem vertem magam, erre te:
"fúj, fúj hülye barcás, szopott a csapatod, nyenyenye"
komoly vitakultúragondolom a személyeskedésre követketkezetesen kapod te is a kitiltást, ahogy mások
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 31., szombat 19:53
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 31., szombat 19:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 31., szombat 19:37
Úgy írod mintha nem írtam volna le, hogy mit miért gondolok úgy ahogy csak ideböfögtem valamit mint te. Pihend ki magad jövőre meg fuss neki normalisan.4Rv írta:nem tudtam, hogy real madrid tagsági kell ide, azt hittem ez egy magyar fórum, ahol magyar emberek vitatkoznak, beszélgetnek egymással, én a témában szólítottalak meg és nem vertem magam, erre te:dzsi91 írta:
Jah és te sem vagy olyan hülye, hogy egy barsza szopás után itt vered magad az év utolsó napján mert a csaptodnak a saját forumára már csak botok járnak.
"fúj, fúj hülye barcás, szopott a csapatod, nyenyenye"
komoly vitakultúragondolom a személyeskedésre követketkezetesen kapod te is a kitiltást, ahogy mások
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2022. december 31., szombat 19:30
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. december 31., szombat 19:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 31., szombat 19:27
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. december 31., szombat 19:21
nem tudtam, hogy real madrid tagsági kell ide, azt hittem ez egy magyar fórum, ahol magyar emberek vitatkoznak, beszélgetnek egymással, én a témában szólítottalak meg és nem vertem magam, erre te:dzsi91 írta:Jah és te sem vagy olyan hülye, hogy egy barsza szopás után itt vered magad az év utolsó napján mert a csaptodnak a saját forumára már csak botok járnak.4Rv írta:
a fifa mivel baszta szét a rivalizálást? argentína világbajnoki címével?kicsit túltolod a mártírgyártást, kb. annyira volt ő valaha elnyomva, mint a real madrid, semennyire..
az meg hogy vénségére odáig jutott, hogy a kutyának nem kell az arabokon kívül csak a nárcizmusának köszönheti..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 31., szombat 18:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 31., szombat 18:38
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem