Videken batyusbal, full lazasan bealgoflexezve.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
(csecsemő+kisgyerek kombóval nem én fogom a legnagyobb arcon pörgést csinálni ma innen várhatóan)
Mindenkinek buek!
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 31., szombat 17:35
Videken batyusbal, full lazasan bealgoflexezve.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
(csecsemő+kisgyerek kombóval nem én fogom a legnagyobb arcon pörgést csinálni ma innen várhatóan)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 31., szombat 17:29
ha folytatjatok a lapok utani iszogatast, akkor az everton meccs se termel rosszul.Béla írta:Hát mi öten a Barca meccs alatt elkezdtünk alapozni,minden sárga lap után ivott valaki a piros lapok után pedig mindenki. Nem volt jó ötlet most a city everton meccset nézzük és próbáljuk összeszedni magunkat de szerintem még az arsenal meccset is megnézzük. Aztán szokásos házibuli nagyjából ugyanazokkal az arcokkal akikkel az elmúlt 5-6 évben.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 31., szombat 17:24
Film, + éjfél körül alvás, asszony reggel melózik. Szóval nyugdíjas évzáró lesz.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
HozzászólásSzerző: Béla » 2022. december 31., szombat 17:16
Hát mi öten a Barca meccs alatt elkezdtünk alapozni,minden sárga lap után ivott valaki a piros lapok után pedig mindenki. Nem volt jó ötlet most a city everton meccset nézzük és próbáljuk összeszedni magunkat de szerintem még az arsenal meccset is megnézzük. Aztán szokásos házibuli nagyjából ugyanazokkal az arcokkal akikkel az elmúlt 5-6 évben.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. december 31., szombat 15:44
Hasonló a program, csak baráti körben. Társasozás, barbiezásZubkov írta:Én iszonyat vadulok... valószínűleg egy 7 és egy 8 éves kislánnyal fogok társasozni egy kis törley-redbull kombovalSteve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
![]()
Haha az utolsó szóra elsőre azt olvastam drogozás..mondom feltörték a profilját?Realista24 írta: En próbálom a gyereket lenyomni dartsban. Egyelőre jól állok. Közben sütés főzés, dogrovas![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. december 31., szombat 15:21
Nyeleshehetheoriginal írta:Rudas?Mickey írta:
ma megvolt az évi utolsó testmozgás stb....este sztm valami gyógyvízben áztatom, lehet holnap is.
aztán, hátha lesz kapás is
![]()
![]()
Amugy:
virslizés, lencsézés, fingás, petárdázás, rémült állat riogatás, babonáskodás, fogadkozás, szerpentin-konfetti széthajigálás, műanyag malacálarcban pojácáskodás, viszonylag józan jelenlévők pofájába trombitálás, papírtrombitával egymást csapkodás, visszaszámlálás, koccintás, beb@szva himnusz óbégatás, elnöki köszöntés, hitvány tévéműsor nézés, szidalmazás, átkapcsolás, visszakapcsolás, pezsgőzés, borozás, sörözés, töményezés, alkalmi smárolás, proliduhajkodás, sárba/hóba hugyozás-hányás, részegen karácsonyfának nekiesés, ledöntés, magyarázkodás, szégyenkezés, csodálkozás, hogy megint egy sz@r év elkezdődés
By puzser
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 31., szombat 14:46
Rudas?Mickey írta:ma megvolt az évi utolsó testmozgás stb....este sztm valami gyógyvízben áztatom, lehet holnap is.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
aztán, hátha lesz kapás is
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. december 31., szombat 14:31
Varázs GarázsKAG írta: Ha már autó
BP-és környékén valaki tud fasza kozmetikust?
Voltam párnál, néztem munkákat, de egyik sem győzött meg.
Elnagyolt munkák, LED alatt pedig hologramos fényezés.![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. december 31., szombat 14:29
ma megvolt az évi utolsó testmozgás stb....este sztm valami gyógyvízben áztatom, lehet holnap is.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 31., szombat 14:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 31., szombat 13:55
En próbálom a gyereket lenyomni dartsban. Egyelőre jól állok. Közben sütés főzés, dogrovasSteve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. december 31., szombat 13:55
Kisgyerekes nemalvós apukaként ilyen, hogy "stabil"...kierkegaard írta:Amúgy milyen lelkiállapotban vagy amikor műtesz? Sosem izgulsz, mindig stabil vagy?Nika91127 írta:
Tegnap behívós voltam, hajnali 2ig operáltunk. Én ma 9kor alszom![]()
Sosem hangzik el olyan párbeszéd, hogy: - Nyugalom Dávid, ez egy rutin műtét. - Dr úr de én nem Dávid vagyok. - Tudom, én vagyok Dávid. ?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 31., szombat 13:51
Nektek EL meccsekben gazdag tavaszokat kívánunk a következő 5 évre.'shutterisland írta: a bl gyozelem reszet nem vettem magamra.![]()
buek mindenkinek![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. december 31., szombat 13:50
Amúgy milyen lelkiállapotban vagy amikor műtesz? Sosem izgulsz, mindig stabil vagy?Nika91127 írta:
Tegnap behívós voltam, hajnali 2ig operáltunk. Én ma 9kor alszom![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. december 31., szombat 13:44
Tegnap behívós voltam, hajnali 2ig operáltunk. Én ma 9kor alszomSteve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. december 31., szombat 13:41
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. december 31., szombat 13:31
Jó szórakozástZubkov írta:
Én iszonyat vadulok... valószínűleg egy 7 és egy 8 éves kislánnyal fogok társasozni egy kis törley-redbull komboval![]()
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. december 31., szombat 13:27
Én iszonyat vadulok... valószínűleg egy 7 és egy 8 éves kislánnyal fogok társasozni egy kis törley-redbull kombovalSteve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 31., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 31., szombat 13:23
Elfelejtettem, hogy csababarca és shutterisland is olvassa eztR. Carlos írta: Az egész madridom közösségének szeretnék ezúton boldog új évet kívánni! Legyen BL- győzelemben és további kupákban gazdag a jövő év!![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem