Hogy Hazi, aki miatt a levegőt baxkodtam örömömben, meg a videón (amikor 2 hombre chelsea közepén a dugóban mondta neki, hogy maradjon, ő meg mondta, h nono...) vinnyogtam, mint egy tinikislány, akire ránézett a bálkirály és ehhez képest az egyetlen öröm benne, hogy végtelen fatjoke-ot lehet vele elsütni. Ez annyira nem adja

keci, 70 perc alatt egy negyedosztályú ellenfél ellen SEM volt momentuma??!?
Meg Asensio.. Ceballost én már rég eltemettem magamban (szerintem most se jó, csak akar), de eskü vele többre megy a csapat.. (mondjuk lehet csak az én vesszőparipám, de egy ilyen egydimenziós játékost jobbra rakni telj. értelmetlen.. Igen, a bal lába mesél, de a sebessége/indulója közepes, melója 00, Bale legalább gyors volt, de ő.. jujj...)
És Vallejo.. Ő meg pont a másik véglet. Nekem már tavasszal is tetszett. Nem értem Carlo mit lát LV-ben, Rüdi 6x ér többet jh-ben.. Simán lehetne LordProfilképet is a hátsó rotációban használni: Carva/Rüdi - Eder/Alaba/Vallejo - Mendy/Alaba hatost a 4 poszton. Fura, hogy ennyire periférián van.. Igaz, a mozgása csak egy picivel kevésbé fájó, mint Cebáé, de van az a szint, ahol még bőven elég..
PS: a szánk szombaton is sírni fog, villarrealba mindig sz@r..
Viszont Rodry gólja szép volt, vegyünk gyorsan egy csatárt, ő meg menjen vmelyik szélre, középen felejtős..