Zubkov írta:
1 aranylabdát biztosan benne hagyott a pályafutásában amit dzsi is említett
És talán egy BL győzelmet is , bár persze lehet vele nem lett volna meg, de az is lehet vele kettő lett volna... én úgy számolom minimum egy BL-t is bukott. Plusz több bajnoki gólt és BL gólt is lőtt volna nálunk mint a Juveban anno vagy a Unitedben.
Az aranylabda ok, de a BL nem biztos, hogy vele meglett volna, ha itt van. Az egy egészen különleges szezon volt, talán a legkulonlegesebb mióta Real drukker vagyok és kellett hozzá egy varázslatos Benzema, akit valószínű nem kaptunk volna, ha Ronaldo itt van.
De nem is értem.... eleve , hogy mehetett egy antifoci juveba? Akkoriban még biztos valogathatott az ajánlatok közül.... hisz még másfél éve is csak el elvitte volna mint két Manchesteri klub...
Haat megtapsolta őt a Juve, ami neki a megbecsülés jele volt, itt pedig sajnos ezt nem érezte, pedig Perez ugyanazt a pénzügyi modellt követte vele is, mint az összes többi jatekosunkkal. Neki ez nem kellett, hát elment. Hozzateszem Ramosnak sem kellet, ez idő alatt ő is szépen lekerult a foci térképről, hiába jatszik egy PSGben.
Gondolom amúgy a cél az volt, hogy angol és spanyol bajnokság után nyerni szeretett volna egy olaszt is. Ehhez a Juve (a megtapsikolós előzményeket is beleertve) tökéletes választás volt, plusz azért olasz foci ide vagy oda, de a Juventus egy patinans klub és az oneletrajzba beleirni, hogy MU, Real Madrid és Juventus még mindig sokkal nívósabb, mint pl Barcelona, PSG.
A kérdés inkabb az, hogy mi történt a Juveban ami miatt nem maradt tovább. Oke, hogy BLt nem nyertek, de sanszosan nem emiatt cserelte le a csapatot a MUra, hiszen ha a zebrakkal, egy közepesen jó kerettel nem tudsz, akkor majd miert Maguirekkel nyernél bármit is. Én inkabb azt a távozást ítéltem meg katasztrofanak, főleg h a MUt választotta.
Persze a legcelravezetobb az lett volna ha a Realban öregszik meg, itt mindig tűz közelben lett volna, legyen szó BL, bajnoksag, kisebb kupak és persze aranylabda.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”