Duma az van

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 2., hétfő 7:12
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 2., hétfő 6:58
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. január 1., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: Impostor » 2023. január 1., vasárnap 23:09
Ott van Alaba balra, mögé kell egy 2. számú bhv.KAG írta:Fran Garciat siman kiprobalnamR. Carlos írta:
Jelenleg ezt nem szabad engedni. Igazi opciónk nincs a posztra. Camavinga, Nacho és Alaba nyomja/nyomhatja néha ott, de olyan játékos nincs a keretben, akinek elsődlegesen ez lenne a posztja, és ezek a beugrósok az eredeti posztjukon kellenek igazán ebben a hosszú szezonban. Nyáron felőlem mehet, akkor Fran García vagy Miguel Gutíerrez visszaszerezhető még.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. január 1., vasárnap 22:08
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 1., vasárnap 18:42
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2023. január 1., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. január 1., vasárnap 15:31
Én nem haragszok, abbú már kinőttem. Ha kiharcolja hogy jöhessen Perez menni fog érte. Most is bizonyította. A világ egyik legjobbja, ha nem a legjobbja. Kell nekünk nagyon. Én várom őt. Kedvencem nem lesz, de nekem Ronaldo se az volt aki a szívemhez legközelebb állt, amellett hogy imádtam őt. Mbappéval is így vagyok. A játéka kell nekünk. A többi nem érdekel.Realista24 írta: Mbappe will arrive at Real Madrid in the summer of 2023 or 2024, all in agreement with PSG. @tgm46 #rmlive
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. január 1., vasárnap 13:08
Fran Garciat siman kiprobalnamR. Carlos írta:Jelenleg ezt nem szabad engedni. Igazi opciónk nincs a posztra. Camavinga, Nacho és Alaba nyomja/nyomhatja néha ott, de olyan játékos nincs a keretben, akinek elsődlegesen ez lenne a posztja, és ezek a beugrósok az eredeti posztjukon kellenek igazán ebben a hosszú szezonban. Nyáron felőlem mehet, akkor Fran García vagy Miguel Gutíerrez visszaszerezhető még.gutihaz14 írta: Newcastle have made a big offer for Real Madrid left-back Ferland Mendy. (Foot Mercato)
min 60 millioert mehet is. boven talalunk jobbat ennyi penzbol
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 1., vasárnap 12:57
Újévi kamuk. A lenti ugyanaz a forrás megjelölésRealista24 írta: Mbappe will arrive at Real Madrid in the summer of 2023 or 2024, all in agreement with PSG. @tgm46 #rmlive
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. január 1., vasárnap 12:53
Jelenleg ezt nem szabad engedni. Igazi opciónk nincs a posztra. Camavinga, Nacho és Alaba nyomja/nyomhatja néha ott, de olyan játékos nincs a keretben, akinek elsődlegesen ez lenne a posztja, és ezek a beugrósok az eredeti posztjukon kellenek igazán ebben a hosszú szezonban. Nyáron felőlem mehet, akkor Fran García vagy Miguel Gutíerrez visszaszerezhető még.gutihaz14 írta: Newcastle have made a big offer for Real Madrid left-back Ferland Mendy. (Foot Mercato)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 1., vasárnap 12:45
LehanylakRealista24 írta: Mbappe will arrive at Real Madrid in the summer of 2023 or 2024, all in agreement with PSG. @tgm46 #rmlive
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 1., vasárnap 12:34
Összekeverik január elsejét április elsejével.Realista24 írta: Mbappe will arrive at Real Madrid in the summer of 2023 or 2024, all in agreement with PSG. @tgm46 #rmlive
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 1., vasárnap 12:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 1., vasárnap 12:10
You jokin?gutihaz14 írta: Newcastle have made a big offer for Real Madrid left-back Ferland Mendy. (Foot Mercato)
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 1., vasárnap 11:52
Nyáron el is gondolkodnék rajta. Télen semmiképp, kell majd ő a BL címvédéshez.gutihaz14 írta: Newcastle have made a big offer for Real Madrid left-back Ferland Mendy. (Foot Mercato)
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 1., vasárnap 11:38
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 30., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 30., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 30., péntek 12:00
Luka közölte Ancelottival, hogy számíthat rá kezdőként ma. Tegnap állt edzésbe...haszi írta: Modric esetében teljesen érthető a pihentetés, viszont Cama és Tchou lehetne picit motiváltabb és elszántabb. Szimpatikus lépés lett volna, ha előbb edzésbe állnak. Főleg Cama, másfél meccset játszott az egész VB-n, az őszi teljesítménye pedig hagy kívánnivalót maga után
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem