Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 29., csütörtök 13:30

Vini, rodrygo, endrick lesz a jövő akkor nem szarom össze magam a gyönyörtől de ez van. Ehhez a bellinghamhez sem tudok mit szólni nem láttam egy meccsét sem, de végülis ő is még csak pletyka szint szval semmi...

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. december 29., csütörtök 13:00

Jobbhátvéd pedig Tobias?
Ott eszméletlen gyengék lettünk sajnos.

Illetve az egész jobboldalunk az.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 29., csütörtök 12:51

Mondjuk az arabok végtelen pénzből managerkednek, rájuk a különböző pénzügyi korlátozások se vonatkoznak mint a többi csapatra, az a pár száz millió nem sokat számít nekik, inkább csak aprópenz.
Régen a csapatok nem voltak ilyen helyzetben hogy élből elutasítsanak egy 200 milliós ajánlatot mondjuk.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 29., csütörtök 12:49

Kell a fasznak a hülyegyerek, lépjünk mar tul.
Ennyi idosen mar aranylabda kene legyen ezert a penzert
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 29., csütörtök 12:45

Realista24 írta: Kecskepasztor megmondta, ha most lerakna 600 milliót Perez sem adna oda, soha nem lesz a minek Mbappe

Szóval innen a játékoson múlik a dolog.
eddig is rajta múlott miután 1 éve nem fogadták el a 180 - 200 milliót aztán tudjuk mi lett a vége nyáron. tehát vagy lejár megint a szerződése és eljátszuk a nyári sztorit vagy már előtte hosszabbít majd bappe

láttuk pessi szerződéséhez egy vb-t kellett neki intézni. összejött. bappe már vb győztes, már pénze is van. BL-t még be lehet neki ígérni de majd kiderül összejön-e ott vagy sem
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 29., csütörtök 12:34

petiamadridista írta: Én azt látom h a kétezres évekhez képest a játékospolitikánk rendkívül megváltozott és a nagyobb neveket pénzt sem sajnálva inkább a kpra vagy a védelemre költjük. Előre nehezebben fektet be Perez,.valszeg ebben a Hazard bukta is szerepel, valamint az a látható tény,.hogyha a közepe a tied a legjobb a világon akkor pár fiatal brazillal is szexelheted a többieket.
Szóval én jó esélyt látok a Jude ügyletre.
Nem a mi politikánk alakult at, hanem az eladó csapatok.
Ma már “bárki” lehet csapattulaj, ha van elég pénze, és a sok megalomanias, kisebbségi komplexusoktol szenvedő nyomoronc már nem ül le Perezzel tárgyalni.
Inkább egy újságíróval, hogy nyilvánosan hányni tudjon a Realra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 29., csütörtök 12:30

Kecskepasztor megmondta, ha most lerakna 600 milliót Perez sem adna oda, soha nem lesz a minek Mbappe

Szóval innen a játékoson múlik a dolog.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 29., csütörtök 12:12

Mbappéra majd megint lejárat elötti évben fogunk rámenni, addig esélytelen, de jövő nyáron se akarja majd Katar nyilván eladni szóval majd ha megint lejár a szerződése lejátszuk a bohózatot újra.

Haalandról sztem lemondtunk, nem véletlen fizetünk 70 milliót Endrickért, aki pont akkor fog jönni amikor Haalandnak életbe léphetne állítólag a kivásárlási ára. Nem fogjuk a brazil gyerek elé elhozni. 2025-re viszont egy Vini, Endrick, Mbappe simán lehet Perez terve.

Most nyáron meg 100%-ra Bellingham a prioritás. Úgy tűnik jó esélyünk is van rá. Továbbra se oda tennem a pénzt, de hát ez van.

Valamint Fran Garciáról van megint sok hír, hogy visszahozzuk, az egyre sanszosabb. Illetve talán Gvardiol, de az angol mellett már annyi pénzt nem fogunk költeni. Csatár szerintem megint nem jön majd :D Persze ha leszereplünk tavasszal akkor ez változhat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 29., csütörtök 12:06

Én azt látom h a kétezres évekhez képest a játékospolitikánk rendkívül megváltozott és a nagyobb neveket pénzt sem sajnálva inkább a kpra vagy a védelemre költjük. Előre nehezebben fektet be Perez,.valszeg ebben a Hazard bukta is szerepel, valamint az a látható tény,.hogyha a közepe a tied a legjobb a világon akkor pár fiatal brazillal is szexelheted a többieket.
Szóval én jó esélyt látok a Jude ügyletre.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 29., csütörtök 11:20

Jude Bellingham update:

• A total of €135m is ready by Real Madrid, this includes commissions and bonuses
• 6 year deal + €11m per season
• Bellingham has prioritised Real Madrid
• Other factors like family will come into play
• His advisers prefer Madrid. @tgm46
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 29., csütörtök 10:32

Lejáró szerződéssel se sikerült elhozni, majd akkor a kivásárlás biztos menni fog :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 29., csütörtök 10:29

Nem megyünk rá egyikre sem, több éves szerződésük van olyan klubnál ahol mindent van esélyük megnyerni.
Meg kell találjuk a saját sztárjainkat, akiről lemaradtunk el kell felejteni.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 29., csütörtök 9:44

Vajon a sok spekulacio kozul melyik lehet az igaz? Ramegyunk ujra Mbappera 1 milliard euroval(fizetestol kezdve minden beleszamolva.) vagy ramegyunk Haalandra ket ev mulva 995 millio euroval? Persze ott a harmadik opcio, hogy nem veszunk senkit es Endrickben vakon megbizunk ilyen fiatalon, hogy el tudja vinni a csapatot a hatan serules nelkul es vilagklasszis modon. Sok helyen irtak is, hogy csak akkor ir ala, ha nem lesz semmifele Haaland ugylet a hatterben. Kivancsi leszek mi sul ki vegul az egeszbol. En amondo vagyok, hogy a teknos akarmennyire is atkurt minket, en szivesen latnam, persze sajnalom, hogy nem szabaduszokent jott… Haaland meg Haaland, viszont ot nagyon ki kell szolgalni. Rengeteg City meccsen(ahol golt is lo) alig van nala a labda, akkor is sokszor gyatran er bele. Talan a 20 goljabol 3szor oldotta meg ugy igazan, hogy nem 100% os ziccerben volt. Szerintem siman “Ibra - Barca” hazassag lehet ebbol, ami nem csak a tiki taka miatt lett szakitas, hanem mert egyszeruen nem illett a spanyol ligaba ez a jatekstilus. Bar siman tevedhetek, de en a Mbappe + Endrick duora tennem a voksot, ha rajtam mulna.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 28., szerda 21:19

Attól még hogy zöld nem mindig ír rosszat a vezír :mrgreen:
Lájkoltam, böktelek, minden vót ahogy egyet lehet érteni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 28., szerda 20:16

haszi írta:
Pad'em írta:Nem akkora érvágás a hiányuk mint Marianónak, de Modric, Tchou és Cama is kihagyja valszeg, holnap állnak csak edzésbe.

Eközben meg Varane tegnap kezdett és 77 percet játszott a Nottingham ellen úgy, hogy 9 napja VB döntőt játszott és a végén már a seggén vette a levegőt. Vagy Bappa is már napok óta edzésbe állt.

Modric esetében teljesen érthető a pihentetés, viszont Cama és Tchou lehetne picit motiváltabb és elszántabb. Szimpatikus lépés lett volna, ha előbb edzésbe állnak. Főleg Cama, másfél meccset játszott az egész VB-n, az őszi teljesítménye pedig hagy kívánnivalót maga után
Majdnem egyetértek, de a mi naptárunk kőkemény a spanyol Szuperkupaval és Klub VBvel egy hónapon belül pluszban az alap bajnokság+kupa kombo melle, hogy aztán a BL is folytatódjon.

Végezze csak Pintus a munkáját, készítsék fel Camat fejben is, mert nyilvánvaló hogy nála nem fizikális dolgokról beszélünk.

A francia ligát meg hagyjuk is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 28., szerda 20:14

Realista24 írta:
ELSiete írta: Isco valami negyedosztalyu csapathoz igazolt. Elvileg hivatalos. :|
Szóltam. Bolondok napja van.
Jajjj most látom, igazad van! :lol:
Akkor nem szóltam. :coffee: :agree:

Akkor már értem, hogy honnan a mai híráradat arról, hogy Mbappe meggondolta magát és a Barcaba akar igazolni...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 28., szerda 20:05

ELSiete írta: Isco valami negyedosztalyu csapathoz igazolt. Elvileg hivatalos. :|
Szóltam. Bolondok napja van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 28., szerda 20:01

Isco valami negyedosztalyu csapathoz igazolt. Elvileg hivatalos. :|
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

haszi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema

HozzászólásSzerző: haszi » 2022. december 28., szerda 10:01

Pad'em írta:Nem akkora érvágás a hiányuk mint Marianónak, de Modric, Tchou és Cama is kihagyja valszeg, holnap állnak csak edzésbe.

Eközben meg Varane tegnap kezdett és 77 percet játszott a Nottingham ellen úgy, hogy 9 napja VB döntőt játszott és a végén már a seggén vette a levegőt. Vagy Bappa is már napok óta edzésbe állt.

Modric esetében teljesen érthető a pihentetés, viszont Cama és Tchou lehetne picit motiváltabb és elszántabb. Szimpatikus lépés lett volna, ha előbb edzésbe állnak. Főleg Cama, másfél meccset játszott az egész VB-n, az őszi teljesítménye pedig hagy kívánnivalót maga után

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 28., szerda 8:51

Pad'em írta:
Realista24 írta: Mariano megsérült, nem tud játszani hétvégén. :'(
Nem akkora érvágás a hiányuk mint Marianónak, de Modric, Tchou és Cama is kihagyja valszeg, holnap állnak csak edzésbe.

Ceballos Kroos Valverde kp lesz így valószínű.
Nálam inkább
Kroos
Fede-Szépfiú
Rodry - Benz - Vini lenne a kezdő. A 2 spanyol közül max róla tudom elképzelni, hogy mutat valamit (ami esetleg hosszabbítást érne), Ceba párszor beáll majd 10-20 percekre ha úgy van, többet nem érzek benne..

PS: ez a mocsok vb annyira elvette a kedvem minden más focitól, ami nem a Real, hogy hihetetlen... Nekem ez most egy nyáriszünet volt, úgy várom, mint az első aug. meccset..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Vissza: