Nem is akármilyenek'shutterisland írta: pool meccsen ugyanaz a fazon ket ongol 10 percen belul.
ilyen sem surun van.![]()

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. december 30., péntek 22:28
Nem is akármilyenek'shutterisland írta: pool meccsen ugyanaz a fazon ket ongol 10 percen belul.
ilyen sem surun van.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 30., péntek 21:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 30., péntek 14:05
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 30., péntek 14:02
HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 30., péntek 12:31
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2022. december 30., péntek 11:34
Most mindegyik argentin felvan kapva pedig egyenekre lebontra egyiket sem tartom tul extranak nyilvan Messi-t leszamitva.ziro4vr írta: Negyedét éri, kissé túl lett kapva, de paul meg mcallister is jobb benyomást tett rám pl.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 30., péntek 9:53
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 30., péntek 9:38
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 29., csütörtök 8:22
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 28., szerda 23:51
"A lánc olyan erős, mint a leggyengébb láncszem."Pad'em írta:Valóban vicces, hogy most kezdik észrevenni a szigetország nagy szakértői a már 5x BL győztestRealista24 írta: Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol![]()
Végre rájöttek![]()
![]()
![]()
Hatalmasat ment a Forrest ellen.
Komoly, hogy a nálunk sokszor ügyetlennek tűnő, leginkabb a szívével meg a rombolásával kitűnő Case konkrétan leuralja a PL középpályás frontját. Irányít, gólpasszokat ad (amellett, hogy nyilván szétkap mindenkit). Toni és Luka elismerően bólinthat, látva milyen skilleket szedett magára Macifej mellettük. Ismét ledöbbenek mekkora dinasztiánk volt/van itt Carlo és Zizou óta. Omfg.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 28., szerda 23:34
Mindig is voltak szep hosszu labdai, de Kroos es Modric mogott semmi ertelme nincs, hogy te is elkezdj iranyitani hozzajuk kepest gyengebb minosegben. Nekem a 18-as VB-n tunt fel, hogy milyen szinten kiemelkedik a brazil kozeppalyan. De en mar latom elore, ahogy a PL szakertok elkezdik magyarazni, hogy ez is csak Ten Haagnak meg a PL kozegnek koszonheto.Pad'em írta:Valóban vicces, hogy most kezdik észrevenni a szigetország nagy szakértői a már 5x BL győztestRealista24 írta: Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol![]()
Végre rájöttek![]()
![]()
![]()
Hatalmasat ment a Forrest ellen.
Komoly, hogy a nálunk sokszor ügyetlennek tűnő, leginkabb a szívével meg a rombolásával kitűnő Case konkrétan leuralja a PL középpályás frontját. Irányít, gólpasszokat ad (amellett, hogy nyilván szétkap mindenkit). Toni és Luka elismerően bólinthat, látva milyen skilleket szedett magára Macifej mellettük. Ismét ledöbbenek mekkora dinasztiánk volt/van itt Carlo és Zizou óta. Omfg.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 28., szerda 23:14
Realista24 írta: Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol![]()
Végre rájöttek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 28., szerda 23:04
Valóban vicces, hogy most kezdik észrevenni a szigetország nagy szakértői a már 5x BL győztestRealista24 írta: Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol![]()
Végre rájöttek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 28., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 28., szerda 12:38
Liverpool is the one pushing the hardest.realmadrid95 írta:Newcastle az.Realista24 írta:
Jude telen nem valt, csak nyaron. Enzora van esely elvileg mar telen is.
Azt irtak valaki (angol klub) 127milliot ajanlott erte, ami tobb, mint a kivasarlasi ar.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 28., szerda 11:59
Newcastle az.Realista24 írta:Jude telen nem valt, csak nyaron. Enzora van esely elvileg mar telen is.alexoxladjackoxi írta:
Nekem kicsit fura ez a Gakpo igazolás. Mondhatni talán némi pánik szaga is van. Nem tudom mikorra datálódik majd a sérültek visszatérése, de nagyon sokan vannak elöl. Bár lehet úgy vannak vele, idén is jut már neki idő a sérülések miatt, jövőre meg majd átveszi Firmino helyét a keretben. Viszont arra kíváncsi leszek, hogy januárban sikerül-e még egy Bellingham-et vagy Enzot is behúzniuk, az szerintem égetőbb lenne.
Azt irtak valaki (angol klub) 127milliot ajanlott erte, ami tobb, mint a kivasarlasi ar.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 28., szerda 11:04
Jude telen nem valt, csak nyaron. Enzora van esely elvileg mar telen is.alexoxladjackoxi írta:Nekem kicsit fura ez a Gakpo igazolás. Mondhatni talán némi pánik szaga is van. Nem tudom mikorra datálódik majd a sérültek visszatérése, de nagyon sokan vannak elöl. Bár lehet úgy vannak vele, idén is jut már neki idő a sérülések miatt, jövőre meg majd átveszi Firmino helyét a keretben. Viszont arra kíváncsi leszek, hogy januárban sikerül-e még egy Bellingham-et vagy Enzot is behúzniuk, az szerintem égetőbb lenne.Berti írta:
Bellingham 130 körüli, nem látok esélyt hogy két játékosért 250 milliót adjanak.
Gakpo akad még be elég discount áron plusz kiderül addig ha Darwinra van e értelme építeni.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. december 28., szerda 10:41
Nekem kicsit fura ez a Gakpo igazolás. Mondhatni talán némi pánik szaga is van. Nem tudom mikorra datálódik majd a sérültek visszatérése, de nagyon sokan vannak elöl. Bár lehet úgy vannak vele, idén is jut már neki idő a sérülések miatt, jövőre meg majd átveszi Firmino helyét a keretben. Viszont arra kíváncsi leszek, hogy januárban sikerül-e még egy Bellingham-et vagy Enzot is behúzniuk, az szerintem égetőbb lenne.Berti írta:Bellingham 130 körüli, nem látok esélyt hogy két játékosért 250 milliót adjanak.Realista24 írta: Pool Fernandezert 120at készül adni, és ez sem zárja ki Bellingham nyári leigazolasat.
Sokat készülnek költeni. Nagyon sokat.
Gakpo akad még be elég discount áron plusz kiderül addig ha Darwinra van e értelme építeni.
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. december 28., szerda 9:38
Realista24 írta: Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol![]()
Végre rájöttek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 28., szerda 9:06
McTominay-Fred duóhoz még fel kell nőnie azért, de jó úton jár.Realista24 írta: Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol![]()
Végre rájöttek![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem