Premier League
Re: Premier League
20 - Erling Haaland has become the fastest player to score 20 goals in the Premier League, doing so in 14 appearances:
14 - Erling Haaland
21 - Kevin Phillips
23 - Andrew Cole
26 - Ruud van Nistelrooy
26 - Diego Costa
26 - Tony Yeboah
Supreme.
14 - Erling Haaland
21 - Kevin Phillips
23 - Andrew Cole
26 - Ruud van Nistelrooy
26 - Diego Costa
26 - Tony Yeboah
Supreme.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"A lánc olyan erős, mint a leggyengébb láncszem."Pad'em írta:Valóban vicces, hogy most kezdik észrevenni a szigetország nagy szakértői a már 5x BL győztestRealista24 írta: Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol![]()
Végre rájöttek![]()
![]()
![]()
Hatalmasat ment a Forrest ellen.
Komoly, hogy a nálunk sokszor ügyetlennek tűnő, leginkabb a szívével meg a rombolásával kitűnő Case konkrétan leuralja a PL középpályás frontját. Irányít, gólpasszokat ad (amellett, hogy nyilván szétkap mindenkit). Toni és Luka elismerően bólinthat, látva milyen skilleket szedett magára Macifej mellettük. Ismét ledöbbenek mekkora dinasztiánk volt/van itt Carlo és Zizou óta. Omfg.
Csak nem volt gyenge láncszemünk

Keane volt oda-vissza Case-től btw. amikor ment nyáron, nagy egy türhő (volt), de el is mond mindent az angolokról, hogy egy ír ért náluk egyedül a focihoz

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- h3x0r
Mindig is voltak szep hosszu labdai, de Kroos es Modric mogott semmi ertelme nincs, hogy te is elkezdj iranyitani hozzajuk kepest gyengebb minosegben. Nekem a 18-as VB-n tunt fel, hogy milyen szinten kiemelkedik a brazil kozeppalyan. De en mar latom elore, ahogy a PL szakertok elkezdik magyarazni, hogy ez is csak Ten Haagnak meg a PL kozegnek koszonheto.Pad'em írta:Valóban vicces, hogy most kezdik észrevenni a szigetország nagy szakértői a már 5x BL győztestRealista24 írta: Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol![]()
Végre rájöttek![]()
![]()
![]()
Komoly, hogy a nálunk sokszor ügyetlennek tűnő, leginkabb a szívével meg a rombolásával kitűnő Case konkrétan leuralja a PL középpályás frontját. Irányít, gólpasszokat ad (amellett, hogy nyilván szétkap mindenkit). Toni és Luka elismerően bólinthat, látva milyen skilleket szedett magára Macifej mellettük. Ismét ledöbbenek mekkora dinasztiánk volt/van itt Carlo és Zizou óta. Omfg.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta: Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol![]()
Végre rájöttek![]()
![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Valóban vicces, hogy most kezdik észrevenni a szigetország nagy szakértői a már 5x BL győztestRealista24 írta: Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol![]()
Végre rájöttek![]()
![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Erling látom ott folytatja ahol abbahagyta. Féltávnál sincsenek még aztán már 20 gólos

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Liverpool is the one pushing the hardest.realmadrid95 írta:Newcastle az.Realista24 írta:
Jude telen nem valt, csak nyaron. Enzora van esely elvileg mar telen is.
Azt irtak valaki (angol klub) 127milliot ajanlott erte, ami tobb, mint a kivasarlasi ar.
Chelsea is offering more to the player.
Manchester more behind at the moment.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Newcastle az.Realista24 írta:Jude telen nem valt, csak nyaron. Enzora van esely elvileg mar telen is.alexoxladjackoxi írta:
Nekem kicsit fura ez a Gakpo igazolás. Mondhatni talán némi pánik szaga is van. Nem tudom mikorra datálódik majd a sérültek visszatérése, de nagyon sokan vannak elöl. Bár lehet úgy vannak vele, idén is jut már neki idő a sérülések miatt, jövőre meg majd átveszi Firmino helyét a keretben. Viszont arra kíváncsi leszek, hogy januárban sikerül-e még egy Bellingham-et vagy Enzot is behúzniuk, az szerintem égetőbb lenne.
Azt irtak valaki (angol klub) 127milliot ajanlott erte, ami tobb, mint a kivasarlasi ar.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jude telen nem valt, csak nyaron. Enzora van esely elvileg mar telen is.alexoxladjackoxi írta:Nekem kicsit fura ez a Gakpo igazolás. Mondhatni talán némi pánik szaga is van. Nem tudom mikorra datálódik majd a sérültek visszatérése, de nagyon sokan vannak elöl. Bár lehet úgy vannak vele, idén is jut már neki idő a sérülések miatt, jövőre meg majd átveszi Firmino helyét a keretben. Viszont arra kíváncsi leszek, hogy januárban sikerül-e még egy Bellingham-et vagy Enzot is behúzniuk, az szerintem égetőbb lenne.Berti írta:
Bellingham 130 körüli, nem látok esélyt hogy két játékosért 250 milliót adjanak.
Gakpo akad még be elég discount áron plusz kiderül addig ha Darwinra van e értelme építeni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nekem kicsit fura ez a Gakpo igazolás. Mondhatni talán némi pánik szaga is van. Nem tudom mikorra datálódik majd a sérültek visszatérése, de nagyon sokan vannak elöl. Bár lehet úgy vannak vele, idén is jut már neki idő a sérülések miatt, jövőre meg majd átveszi Firmino helyét a keretben. Viszont arra kíváncsi leszek, hogy januárban sikerül-e még egy Bellingham-et vagy Enzot is behúzniuk, az szerintem égetőbb lenne.Berti írta:Bellingham 130 körüli, nem látok esélyt hogy két játékosért 250 milliót adjanak.Realista24 írta: Pool Fernandezert 120at készül adni, és ez sem zárja ki Bellingham nyári leigazolasat.
Sokat készülnek költeni. Nagyon sokat.
Gakpo akad még be elég discount áron plusz kiderül addig ha Darwinra van e értelme építeni.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta: Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol![]()
Végre rájöttek![]()
![]()
https://mobile.twitter.com/MikhaeIII/st ... 7403060226
Valahogy igy.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

McTominay-Fred duóhoz még fel kell nőnie azért, de jó úton jár.Realista24 írta: Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol![]()
Végre rájöttek![]()
![]()

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Néztem egy kicsit a Manchester meccset az este. Hát egy félidő sokkal jobb foci sokkal jobb szórakozás volt mint az egész vb. Mindez szakadó esőben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Angol drukkerek most úgy írnak Casemirorol, mint a világ nyolcadik csodajarol
Végre rájöttek

Végre rájöttek

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bellingham 130 körüli, nem látok esélyt hogy két játékosért 250 milliót adjanak.Realista24 írta: Pool Fernandezert 120at készül adni, és ez sem zárja ki Bellingham nyári leigazolasat.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Varane már kezdő a MU-nál. Pár napja még vb döntőt játszott, az kemény.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pool Fernandezert 120at készül adni, és ez sem zárja ki Bellingham nyári leigazolasat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Így.Remy írta: Leigazolták a holland Asensiot.![]()
Nem látom, hogy top teamben miért lenne értelmes kezdőjátékos. Amit a VB-n láttam belőle, semmi extra. Vannak jó megoldásai, de az egész emberből árad, hogy olyan meh...
Az ára jó, ennyiért nem kockázat, így akár jól is elsülhet. De ez majd kiderül. Ennél többért nem vittem volna sehová.
Es a ceronaldo saga után még egy adalék, hogy kicselezhetetlen vandikknek nagyobb a szava, mint mesteredző tenhagnak

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leigazolták a holland Asensiot.
Nem látom, hogy top teamben miért lenne értelmes kezdőjátékos. Amit a VB-n láttam belőle, semmi extra. Vannak jó megoldásai, de az egész emberből árad, hogy olyan meh...
Az ára jó, ennyiért nem kockázat, így akár jól is elsülhet. De ez majd kiderül. Ennél többért nem vittem volna sehová.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem is jo vetel ennyiert.
a tamadoalakzatban kb barhova bedobhato, es ha azt nezzuk, salah es firmino 30+, jota es diaz serultek voltak, igy eppen be is verekedheti majd magat.
mondjuk en inkabb hasznos csereembert latok benne, akit szinte ennyiert ugyanugy tovabb fognak tudni adni, ha megsem valik be igazan.
a tamadoalakzatban kb barhova bedobhato, es ha azt nezzuk, salah es firmino 30+, jota es diaz serultek voltak, igy eppen be is verekedheti majd magat.
mondjuk en inkabb hasznos csereembert latok benne, akit szinte ennyiert ugyanugy tovabb fognak tudni adni, ha megsem valik be igazan.