Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Pool Fernandezert 120at készül adni, és ez sem zárja ki Bellingham nyári leigazolasat.
Sokat készülnek költeni. Nagyon sokat.
Sokat készülnek költeni. Nagyon sokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Így.Remy írta: Leigazolták a holland Asensiot.![]()
Nem látom, hogy top teamben miért lenne értelmes kezdőjátékos. Amit a VB-n láttam belőle, semmi extra. Vannak jó megoldásai, de az egész emberből árad, hogy olyan meh...
Az ára jó, ennyiért nem kockázat, így akár jól is elsülhet. De ez majd kiderül. Ennél többért nem vittem volna sehová.
Es a ceronaldo saga után még egy adalék, hogy kicselezhetetlen vandikknek nagyobb a szava, mint mesteredző tenhagnak

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leigazolták a holland Asensiot.
Nem látom, hogy top teamben miért lenne értelmes kezdőjátékos. Amit a VB-n láttam belőle, semmi extra. Vannak jó megoldásai, de az egész emberből árad, hogy olyan meh...
Az ára jó, ennyiért nem kockázat, így akár jól is elsülhet. De ez majd kiderül. Ennél többért nem vittem volna sehová.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem is jo vetel ennyiert.
a tamadoalakzatban kb barhova bedobhato, es ha azt nezzuk, salah es firmino 30+, jota es diaz serultek voltak, igy eppen be is verekedheti majd magat.
mondjuk en inkabb hasznos csereembert latok benne, akit szinte ennyiert ugyanugy tovabb fognak tudni adni, ha megsem valik be igazan.
a tamadoalakzatban kb barhova bedobhato, es ha azt nezzuk, salah es firmino 30+, jota es diaz serultek voltak, igy eppen be is verekedheti majd magat.
mondjuk en inkabb hasznos csereembert latok benne, akit szinte ennyiert ugyanugy tovabb fognak tudni adni, ha megsem valik be igazan.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Psv mar ki is rakta hogy hivatalos a biznisz. Ilyen gyorsan se lattam meg atigazolast, ezt ugyesen vegigvittek fu alatt.Pad'em írta:Vághatja, már here we go is vanCaraway írta:
Ten Hag meg majd eret vag.![]()
Mondjuk nekem nem volt meggyozo amiket lattam rola, attol fuggetlenul hogy sok golt lo.Amúgy ennyi pénzért nem nagy rizikó, többet nem is ér. Mondjuk vicc, hogy a MU 100 ért hozza el a pörgő szőkecigányt, Gakpo meg ennyi, azt kb hasonló kaliber a kettő.
hivatalos
ennyiert nem is vallaltak rizikot.
nagy vetel
ennyiert nem is vallaltak rizikot.
nagy vetel
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Pad'em
Vághatja, már here we go is vanCaraway írta:Ten Hag meg majd eret vag.Pad'em írta: Úgy tűnik Pool már Gakpóval támad ellenünk. (Mondjuk jobb mintha Diazzal)
Liverpool close to reaching agreement with PSV Eindhoven to sign Cody Gakpo. Negotiations at advanced stage; initial fee likely ~£37m. Moving fast + if all goes to plan 23yo #NED forward will travel for medical @TheAthleticFC after @_pauljoyce #LFC #PSV![]()
Mondjuk nekem nem volt meggyozo amiket lattam rola, attol fuggetlenul hogy sok golt lo.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ten Hag meg majd eret vag.Pad'em írta: Úgy tűnik Pool már Gakpóval támad ellenünk. (Mondjuk jobb mintha Diazzal)
Liverpool close to reaching agreement with PSV Eindhoven to sign Cody Gakpo. Negotiations at advanced stage; initial fee likely ~£37m. Moving fast + if all goes to plan 23yo #NED forward will travel for medical @TheAthleticFC after @_pauljoyce #LFC #PSV

Mondjuk nekem nem volt meggyozo amiket lattam rola, attol fuggetlenul hogy sok golt lo.
- Pad'em
Úgy tűnik Pool már Gakpóval támad ellenünk. (Mondjuk jobb mintha Diazzal)
Liverpool close to reaching agreement with PSV Eindhoven to sign Cody Gakpo. Negotiations at advanced stage; initial fee likely ~£37m. Moving fast + if all goes to plan 23yo #NED forward will travel for medical @TheAthleticFC after @_pauljoyce #LFC #PSV
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Viking be is köszönt a poolnak a liga kupában, állat a faszi.

- ikarus93
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én azt tudom, hogy beszéltem egy ukrán gyerekkel, náluk jelenleg Zincsenko és most ez a fiatal gyerek a nagy ász. Róluk szól minden. Plusz szerinte az Arsenalba illene is.alexoxladjackoxi írta:David Ornstein azt írta, hogy jóval kevesebbel is beérné majd a Sahtar. Szerintem ilyen 60 körül megáll a dolog. Az meg nem vészesen sok, ha beválik. Annyira nem ismerem, de kell egy normális szélső, mert Martinellinek és Sakának sem nagyon van cseréje, igaz az ukránt én még csak bal oldalon láttam.besteve7 írta:
Hogy mennyi?Beteg világot élünk, pár tik-tok videó ennyire felvitte az árát
mert azon kivül nem sok minden rakott le. Láttam egy két meccsét az ukrán válogatottban, de még onnan se nagyon lógott ki.
Engem meggyőzött.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
David Ornstein azt írta, hogy jóval kevesebbel is beérné majd a Sahtar. Szerintem ilyen 60 körül megáll a dolog. Az meg nem vészesen sok, ha beválik. Annyira nem ismerem, de kell egy normális szélső, mert Martinellinek és Sakának sem nagyon van cseréje, igaz az ukránt én még csak bal oldalon láttam.besteve7 írta:Hogy mennyi?Realista24 írta: Arsenal januarban vinne Mudrykot. 100 millio koruli osszegekrol irnak...![]()
Beteg világot élünk, pár tik-tok videó ennyire felvitte az árát
mert azon kivül nem sok minden rakott le. Láttam egy két meccsét az ukrán válogatottban, de még onnan se nagyon lógott ki.
nem tudom idén a sahtar elleni meccsekből csak ő maradt meg nálam hogy ki ez a gyerek, látszólag nem zavarta a labda. a 100 milliót most hagyjuk de abból a sahtarból felfele lóg ki vita nélkülbesteve7 írta:Hogy mennyi?Realista24 írta: Arsenal januarban vinne Mudrykot. 100 millio koruli osszegekrol irnak...![]()
Beteg világot élünk, pár tik-tok videó ennyire felvitte az árát
valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hogy mennyi?Realista24 írta: Arsenal januarban vinne Mudrykot. 100 millio koruli osszegekrol irnak...![]()

Kell a hely a sajat emberenek, a 100 millios Gakponak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
felkészul a következő tenhág áldozat, sanchot elkuldte a csapattol, eddzen egyedul, mert nem tartja eleg jo fizikai formaban levonek

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
Félixet is irjak hozzajuk. Bar a portugalt a napokban lattam mindenkinel mar.Realista24 írta: Arsenal januarban vinne Mudrykot. 100 millio koruli osszegekrol irnak...![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arsenal januarban vinne Mudrykot. 100 millio koruli osszegekrol irnak...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem a szezon végét nem éli meg. Barsza elveri őket az el-ben.Toti írta:Az uj kokler a varosban.Realista24 írta: Cadiz 4-2-re verte a ManUt.
Well done ETH.![]()
Majd talal ce utan is maganak valakit akire raszallhat. Kivancsi leszek. Top4et tan csak hozza ha akkor edzozseni..
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams