A 442-öt fel se hozták

HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 17., vasárnap 19:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 17., vasárnap 19:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 17., vasárnap 17:51
Ugyan az a poszt...mindkettő mélységi irányító.MorataMartin írta:Szerintem Illara-Xabi kettős fog játszani.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. november 17., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 12., kedd 14:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 12., kedd 13:15
Nem arra gondoltam hogy labdavesztés esetén nem támad le,Mégcsak azt se mondtam hogy nem próbál labdát szerezni.Èn csak azt mondtam,hogy Khedira helyére nem lenne jó,egyrészt mert előrréb sokkal hasznosabb,és mivel ő szervezi a játékot,nem is igen zár vissza,mondjuk a védelem elé.El Unico írta:Modric nagyon is jó védekezésben. Számold meg,ha van rá időd,hányszor szerel,ütközik,hányszor segít be a védőknek.Hasznos az ilyeneket megnézegetni,egy-egy játékos egyéni teljesítményét a meccseken.
Amit még kiemelnék: szinte mindig jól helyezkedik,szinte mindig megjátszható. Nagyon érzi a játékot,ütemre visszalép,kapja a labdát,és már forgatja is át CR-nek.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. november 12., kedd 13:09
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 12., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 12., kedd 12:46
Az a baj,hogy 433-ba nem nagyon van neki helye.Közvetlenül a támadóhármas mögött érzi jól magát...Az meg a 4213 lenne...de akkor viszont Modricot hova....mert ő is,meg Isco is védekezésben nem túl erős...Isco azért is érkezett,mert spanyol. És még fiatal,van ideje beilleszkedni,és meg fogja találni neki a helyét Ancelotti. Türelem.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 12., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. november 12., kedd 12:42
Természetesen ezzel tisztában vagyok. Én aztán végképp turelmes vagyok, csak boncolgatom a dolgot, hogy mi is sulhetne ki belole.El Unico írta:Isco azért is érkezett,mert spanyol. És még fiatal,van ideje beilleszkedni,és meg fogja találni neki a helyét Ancelotti. Türelem.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 12., kedd 12:38
Isco azért is érkezett,mert spanyol. És még fiatal,van ideje beilleszkedni,és meg fogja találni neki a helyét Ancelotti. Türelem.Viszont ebben az esetben aza kérdés merul fel, hogy mi a fene lesz Iscoval ? Mert ot nem veletlenul vette meg a vezetoseg. Itt csak azt tudom elképzelni, hogy akkor Gundogan menne Xabi Alonso helyére, ahol Illarramendivel lenne rotálva, Iscot pedig majd fokozatosan beépítik Modric helyére.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. november 12., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 9., szombat 19:48
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. november 9., szombat 18:16
Khedira a NULLA PONT, GÓL,KULCSPASSZwZoLee7 írta:mert Khedira egészen más pont mint Xabi vagy Illara...Benzemanak nem ment, Bale-t pedig továbbra sem szabad túl erőltetnisassdibandi írta:Khedira klónokat a pályára!!
Vajon miért Xabit cserélte Illarrára? Miért nem Khedit vitte le?
Folytatta a cseréket, Bale,Benzema? A 70. perc körül a meccs megnyerése helyett a 4 meghatározó játékosunkból levitt 3-at. Nem is nyertünk. Egy Modric,Xabi,Isco hármas nem jó, ha győzni kéne?
Ha meg tartani akarja az eredményt, akkor Khedi helyett Illarra Xabi és Modric mellé, nemde?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 9., szombat 17:01
Leülni, egyes!Egy szó mint 100: KHEDIRA-ért 40 MILLIÓ EURÓ AJÁNDÉK!!!!!!!!!!!![]()
![]()
A felét sem éri!!!
HozzászólásSzerző: forrest6 » 2013. november 9., szombat 16:27
Ez a lehető legjobb hír, amit csak kaphatunk! De ennyire bolond nem lehet a United!!! Ha mégis, akkor Gündogan jöhet is 23 millió euróért (30M-Sahin)! Kiváló csere! Jövőre ezzel a 2 boxTObox középső középpályással (Gündogan és Modric) "enyhén" szólva stabilabb lenne a középpálya, és hatékonyabb a védekezés és a támadás támogatása közötti összhang, valamint a két szélső védő (Carvajal és Marcelo) is hatékonyabban tudna majd belépni a támadásokhoz! Jó kis csapat lenne ez így! Csak sajnos ISCO-nak megint nincs igazán helye...A Daily Mirror szerint a Manchester United lecsapni készül Khedirára. Az angol klub a forrás szerint a januári átigazolási szezonban 35 millió fontot fizetne a német válogatott középpályásért.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 9., szombat 0:27
mert Khedira egészen más pont mint Xabi vagy Illara...Benzemanak nem ment, Bale-t pedig továbbra sem szabad túl erőltetnisassdibandi írta:Khedira klónokat a pályára!!
Vajon miért Xabit cserélte Illarrára? Miért nem Khedit vitte le?
Folytatta a cseréket, Bale,Benzema? A 70. perc körül a meccs megnyerése helyett a 4 meghatározó játékosunkból levitt 3-at. Nem is nyertünk. Egy Modric,Xabi,Isco hármas nem jó, ha győzni kéne?
Ha meg tartani akarja az eredményt, akkor Khedi helyett Illarra Xabi és Modric mellé, nemde?
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. november 8., péntek 22:29
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. november 8., péntek 20:54
Ramos eltiltott, Marcelo sérült.morientes írta:Nem figyeltem...el vannak tiltva vagy csak rotalja őket?Ramos és Marcelo sem lesz holnap.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem