HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 25., vasárnap 15:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 25., vasárnap 15:15
Majd ha értelmeset ír, akkor nem lesz leokadva, ahogy te sem vagy, ha értelmeset vagy értelmesen írsz. Vagy igaz ez bárki másra is.hehetheoriginal írta:Nem. Az ember akarmit ir, allandoan leokadjatok.mocsok írta: Ezt az érzékeny szar pc világot. Sok pihepuha emberrel.
Valaki kap pár negatív véleményt aztán jön hehe hogy ne bántsátok szegényt.![]()
Ismeros erzes, bar en tudom, az ertelmi es szellemi szintembol kiindulva, hogy csak azert kapok a downvoteok többségét, mert poén vagy mert konkretan en irom, legyen az akarmi.
A különbség viszont, es ezert szoltam erte, hogy benne egy csepp rosszindulat sincs, ellentetben velem
![]()
Mindig ilyen hullamok vannak, ahogy megfigyeltem , mindig kiszemel a forum akarva akaratlanul valakit, hogy raokadjanak folyamatosan![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 25., vasárnap 15:10
Erre szokta mindani R24 hogy biztos vannak olyan fórumok, ahol hasonszőrű emberek vannak, ahol el lehet diskurálni hazugságokról és mindenki bólogat.Nem. Az ember akarmit ir, allandoan leokadjatok.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. december 25., vasárnap 14:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 25., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 25., vasárnap 14:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 25., vasárnap 14:41
Jajj tudom a mindent jol/jobban tudo fórumlakónépSierra írta:Sztem meg az kapja aki raszolgal erre. Raisen meg raszolgalt erre boven az evek alatt.hehetheoriginal írta:Mindig ilyen hullamok vannak, ahogy megfigyeltem , mindig kiszemel a forum akarva akaratlanul valakit, hogy raokadjanak folyamatosan![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. december 25., vasárnap 14:39
Sztem meg az kapja aki raszolgal erre. Raisen meg raszolgalt erre boven az evek alatt.hehetheoriginal írta:Mindig ilyen hullamok vannak, ahogy megfigyeltem , mindig kiszemel a forum akarva akaratlanul valakit, hogy raokadjanak folyamatosan![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 25., vasárnap 14:31
Nem. Az ember akarmit ir, allandoan leokadjatok.mocsok írta: Ezt az érzékeny szar pc világot. Sok pihepuha emberrel.
Valaki kap pár negatív véleményt aztán jön hehe hogy ne bántsátok szegényt.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 25., vasárnap 10:54
Mondjuk veled ellentétben ő egy gerinctelen user, mert négy vegleges után mindig visszasunnyogott álnéven, hátha úgy nem vesszük észre hogy ő az.hehetheoriginal írta: Csak annyi, hogy nem feltetlen ebben az esetben, de hogy plane manapsag, ha 31bol 30an fogjak a fejuket, nem biztos, hogy pont azzal az eggyel van a baj......
van. Még vanleirhatta amit gondol nem? akkor nincs szolasszabadsaga?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 25., vasárnap 9:52
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. december 25., vasárnap 9:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 25., vasárnap 9:38
van. Még vanleirhatta amit gondol nem? akkor nincs szolasszabadsaga?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 25., vasárnap 9:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 25., vasárnap 8:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 25., vasárnap 7:48
Az egész Madridom fórumot.RealAsensio írta:Szerintem engedd el_Bushido_ írta:
Coop, CBA nincsen itt, így nem áll módomban bemenni
de tervben van egy olyan, hogy random megnézek mondjuk 5 terméket idehaza a Lidl, Aldi párosban, majd odakint, Ausztriában is.
De egy példa: többször előfordult már, hogy a Lidl / Aldi párosban vannak eladó szerszámok (értsd pl fúró), és Ausztriában sokkal jobb a minősége (többet tud), mint amit idehaza árulnak. Full ugyanaz a márka, csak ott kint jobb a cucc.
Nem mástól olvastam.
Ott a youtube videó, 5 perctől tessék megnézni.
Akkor a link alatti komment részt ne tessék nézni, csak a videót.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. december 25., vasárnap 0:51
Szerintem engedd el_Bushido_ írta:Coop, CBA nincsen itt, így nem áll módomban bemenniPipita írta:
Coopban, CBA-ban, random magyar boltban voltál már? Ott nagyobb az olcsóság, mint a kocsog külföldi kezekben lévő boltokban? Lehet érdemes lenne összehasonlítást végezni.
A kocsog külföldi kezekben lévő boltok kezében rendkkívül apró mértékű hatalom összpontosul. Lehet, hogy a hatalom tudna befolyásolni olyan dolgokat, amikhez hatalom szükséges, nem? Akkor lehet azt kéne megkeresni, hogy hol összpontosul a hatalom. Várom a választ!
de tervben van egy olyan, hogy random megnézek mondjuk 5 terméket idehaza a Lidl, Aldi párosban, majd odakint, Ausztriában is.
De egy példa: többször előfordult már, hogy a Lidl / Aldi párosban vannak eladó szerszámok (értsd pl fúró), és Ausztriában sokkal jobb a minősége (többet tud), mint amit idehaza árulnak. Full ugyanaz a márka, csak ott kint jobb a cucc.
Nem mástól olvastam.
Ott a youtube videó, 5 perctől tessék megnézni.
Akkor a link alatti komment részt ne tessék nézni, csak a videót.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 25., vasárnap 0:10
Melyik 5 termeket gondoltad kivalasztani? Azert nem mindegy._Bushido_ írta: de tervben van egy olyan, hogy random megnézek mondjuk 5 terméket idehaza a Lidl, Aldi párosban, majd odakint, Ausztriában is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 24., szombat 23:48
Az remélem megvan hogy e remek tervnek semmi köze ahhoz amit állítasz?tervben van egy olyan, hogy random megnézek mondjuk 5 terméket idehaza a Lidl, Aldi párosban, majd odakint, Ausztriában is.
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. december 24., szombat 20:18
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem