na hajrá !

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. december 25., vasárnap 19:52
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. december 25., vasárnap 19:27
Marmint abban nincs gerinc, ha vki downvote-ol? Mert igy fejezi ki a velemenyet, az gerinctelen?kiserik írta:Inkább szólna ez gerincről, mint egóról. Engem mondjuk rohadtul nem érdekel a downvote. A nyilazással van bajom alapból, de ez inkább kori sajátosság. Kívül esek én a kétbites ""like"" társadalmon. Én telefonálni sem szeretek. Személyesen, szóban. Az az igazi kommunikáció.BlancoMark írta:
Ja nagyon erdekes lenne, ez egy kerdes amivel foglalkozni kell.![]()
Hihetetlen milyen egoja van itt egy-ket embernek a forumon, jokat rohogok amikor nem birjatok elengedni ezt a downvote kerdest.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. december 25., vasárnap 19:15
Akkor jó, hogy fórumozol.kiserik írta:Inkább szólna ez gerincről, mint egóról. Engem mondjuk rohadtul nem érdekel a downvote. A nyilazással van bajom alapból, de ez inkább kori sajátosság. Kívül esek én a kétbites ""like"" társadalmon. Én telefonálni sem szeretek. Személyesen, szóban. Az az igazi kommunikáció.BlancoMark írta:
Ja nagyon erdekes lenne, ez egy kerdes amivel foglalkozni kell.![]()
Hihetetlen milyen egoja van itt egy-ket embernek a forumon, jokat rohogok amikor nem birjatok elengedni ezt a downvote kerdest.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. december 25., vasárnap 19:01
Inkább szólna ez gerincről, mint egóról. Engem mondjuk rohadtul nem érdekel a downvote. A nyilazással van bajom alapból, de ez inkább kori sajátosság. Kívül esek én a kétbites ""like"" társadalmon. Én telefonálni sem szeretek. Személyesen, szóban. Az az igazi kommunikáció.BlancoMark írta:Ja nagyon erdekes lenne, ez egy kerdes amivel foglalkozni kell.kiserik írta: Politikából áthozva:
Én hehe mellett vagyok. Védjük a kisebbségetNa jó.... Nem
Annyiban viszont mégis, hogy megfigyelhető jelenség az, hogy van olyan iqnuku, aki nem azzal foglalkozik, hogy mi vagyon leírva, hanem azzal, hogy ki írta és a tartalomtól függetlenül megy a lefelé nyíl. Nagyon érdekes feature lenne, ha valahogyan látni lehetne a nyilaknál, hogy kik voltak az ""elkövetők"".
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 25., vasárnap 17:30
en is toltottem el ott 2x is par napot, plusz van/volt jopar erdelyi kollegam itt kinn angliaban is.Visszaterve a bulira, Erdelyre, eletem egyik legjobb elmenye volt, mindossze masodjara vagyok kint Erdelyben es tenyleg orokelmenyeket szerez maganak az ember, szoval en biztatok mindenkit, hogy ha meg nem volt, elete soran legalabb egyszer jusson ki mindenki.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 25., vasárnap 17:29
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 25., vasárnap 16:05
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. december 25., vasárnap 16:03
Ja nagyon erdekes lenne, ez egy kerdes amivel foglalkozni kell.kiserik írta: Politikából áthozva:
Én hehe mellett vagyok. Védjük a kisebbségetNa jó.... Nem
Annyiban viszont mégis, hogy megfigyelhető jelenség az, hogy van olyan iqnuku, aki nem azzal foglalkozik, hogy mi vagyon leírva, hanem azzal, hogy ki írta és a tartalomtól függetlenül megy a lefelé nyíl. Nagyon érdekes feature lenne, ha valahogyan látni lehetne a nyilaknál, hogy kik voltak az ""elkövetők"".
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. december 25., vasárnap 15:57
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 25., vasárnap 12:56
Ha nem megy az elosztogatás szólj, segítekwZoLee7 írta:Nem karacsony de en mindenre whiskeyt kaptam. Soha eletemben nem ittam, sot a szagatol rosszul vagyok, nem gyozom elosztogatniRealista24 írta: Nekem hoztak egy szatyor sört…családtag 6-7 év után. Nyilván nem vette észre ezen szűk idő alatt hogy nem sörözök![]()
Másik kedvencem a klasszikus ajándék, pizsama…![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 25., vasárnap 12:44
Egyik rokonomtol kaptam szulinapomra kavet (tudja, hogy nem kavezokRealista24 írta: Na srácok, ha már itt tartunk, leghülyébb ajándékok ever amit kaptatok?![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 25., vasárnap 12:42
Nem karacsony de en mindenre whiskeyt kaptam. Soha eletemben nem ittam, sot a szagatol rosszul vagyok, nem gyozom elosztogatniRealista24 írta: Nekem hoztak egy szatyor sört…családtag 6-7 év után. Nyilván nem vette észre ezen szűk idő alatt hogy nem sörözök![]()
Másik kedvencem a klasszikus ajándék, pizsama…
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 25., vasárnap 12:03
Grat.RealAsensio írta: Paromtol szep ajandekot kaptam! Real Madrid-Espanyol meccsbelepo repulojeggyel, 5 nap Madridban, szallas is lefoglalva!![]()
A legszebb ajandek megis az lenne, ha Remy ebben az idoszakban a seggen maradna![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 25., vasárnap 10:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 25., vasárnap 10:25
hulye ajandeknak nem mondanam, de tini koromban mindig kaptam ruhakat, zoknit, gatyat, amikor inkabb pialtam volna, most, mikor mar az elobbinek inkabb orulnek, mert mar nem iszok, minden evben kapok 2-3 uveg italt.Realista24 írta: Na srácok, ha már itt tartunk, leghülyébb ajándékok ever amit kaptatok?![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 25., vasárnap 7:57
Kell lagzi!RealAsensio írta: Paromtol szep ajandekot kaptam! Real Madrid-Espanyol meccsbelepo repulojeggyel, 5 nap Madridban, szallas is lefoglalva!![]()
A legszebb ajandek megis az lenne, ha Remy ebben az idoszakban a seggen maradna![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 25., vasárnap 7:50
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 25., vasárnap 1:12
Neki éves Spotify belépő kellene.RealAsensio írta: Paromtol szep ajandekot kaptam! Real Madrid-Espanyol meccsbelepo repulojeggyel, 5 nap Madridban, szallas is lefoglalva!![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. december 25., vasárnap 0:53
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem