Idézet egy mai igényes Girouds origos cikkből

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. december 26., hétfő 22:57
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 26., hétfő 22:33
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 26., hétfő 22:19
Egyemmeg, begurul a bugattival a 14-es körzeti iskola, 2es tantermébe, átveszi keresztanyádtól a szavazólapot, bemegy a kis karton fülkébe, elhúzza a lyukas kockás függönyt és él demokratikus jogával, dönt a jövőjéről...Realista24 írta:A napokban vált teljes jogú madridiva. Vett egy újabb kecot a belvárosban, és ezzel valami olyan státusz a lépett hogy már szavazati joga is van, polgi valasztaskor, stb.Babinho írta: Szerintem ez a történet megint azt erősíti hogy nem fog ő már franciaországban játszani, a real madrid mindig megvédte, most is. Innen fog visszavonulni.
De kurva szép út ez kéz a kézben KAK-RM tekintetben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 26., hétfő 20:15
A napokban vált teljes jogú madridiva. Vett egy újabb kecot a belvárosban, és ezzel valami olyan státusz a lépett hogy már szavazati joga is van, polgi valasztaskor, stb.Babinho írta: Szerintem ez a történet megint azt erősíti hogy nem fog ő már franciaországban játszani, a real madrid mindig megvédte, most is. Innen fog visszavonulni.
De kurva szép út ez kéz a kézben KAK-RM tekintetben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 26., hétfő 20:08
Azt mondja, 3 dokival konzultált, a diagnózis az volt, hogy a nyolcaddöntőn ott lehetett volna.Realista24 írta: Karim DJaziri (Benzema's ex-agent & close friend): “One week after his injury Benzema was training in Madrid & some days later, played 30 minutes in a friendly. But for France staff he was not ready. Keep lying, the truth is coming.”
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 26., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 26., hétfő 8:08
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. december 24., szombat 12:37
Van, ami orok!
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 24., szombat 8:53
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. december 24., szombat 8:46
The traditions!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 24., szombat 7:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 23., péntek 11:17
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 23., péntek 8:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 23., péntek 8:52
Allitolag Csucsura is rossz szemmel neztek, amiert nyilvanosan kiallt es tamogatta Karimothehetheoriginal írta: Fullba rasszista az fff oldalrol, es irigy a kis bolond beképzelt zsidogyerek oldalrol.
Mindez, a szabadsg, testveriseg, egyenloseg hazájában![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 23., péntek 8:35
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 23., péntek 8:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 21., szerda 20:14
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. december 21., szerda 19:51
Meg sem nyitottama topicot, de már tudtam, hogy Hehének szól a válaszSteve írta:A te kommentjeidet is olvasom te pupák, szóval ez már belefér.hehetheoriginal írta:
Sztem az az elet elpazarlasa, hogy ilyen mindenféle sztarokat, focistakat, stb-t "követ" valaki, csak hogy tudja mekkorat szartak tegnap![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. december 21., szerda 19:39
A te kommentjeidet is olvasom te pupák, szóval ez már belefér.hehetheoriginal írta:Sztem az az elet elpazarlasa, hogy ilyen mindenféle sztarokat, focistakat, stb-t "követ" valaki, csak hogy tudja mekkorat szartak tegnapSteve írta:
Most elpazaroltam az életemből egy percet emiatt.
Tchouamenit követi. Világ megmentve, nincs Realos belső probléma, nyugodtan aludhatunk.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 21., szerda 18:23
Sztem az az elet elpazarlasa, hogy ilyen mindenféle sztarokat, focistakat, stb-t "követ" valaki, csak hogy tudja mekkorat szartak tegnapSteve írta:Most elpazaroltam az életemből egy percet emiatt.Pad'em írta: Benzema has unfollowed Tchouaméni on Instagram along with many players from the French NT, has only kept Camavinga, Mbappé, Marcus Thuram & Varane. Rest of the NT has been unfollowed.
Thuramot összekeverhette az insta gyakornokja Csucsival?
Karim Benzema is 100% ready for the second part of the season. He no longer feels any discomfort that he did prior to the world cup. @diarioas
Boom shakalaka.
Tchouamenit követi. Világ megmentve, nincs Realos belső probléma, nyugodtan aludhatunk.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem