A wishes Bekmenfilatáska írta:Ahamm, és milyen a telivér?_Bushido_ írta:
főleg a félvér angolok állnak legiósnak (Abraham)![]()

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. december 24., szombat 10:38
A wishes Bekmenfilatáska írta:Ahamm, és milyen a telivér?_Bushido_ írta:
főleg a félvér angolok állnak legiósnak (Abraham)![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. december 23., péntek 23:22
Ahamm, és milyen a telivér?_Bushido_ írta:
főleg a félvér angolok állnak legiósnak (Abraham)
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. december 23., péntek 22:31
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. december 23., péntek 18:21
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 23., péntek 18:11
Nekem a 352től van hányingerem, a RM minek állna át ilyen újhullámos, jellegtelen, védekező f*sra? (Miért vegyünk ki egy csatárt és rakjuk hátra...)Jim írta:a két szélső középpályásnak ilyenkor olyannak illik lenni, aki vissza tud menni hátvédbeNika91127 írta: Egyszerű!
3 KH: Militao-Rüdiger-Alaba/Gvardiol
5 kp-s: Valverde-Kroos-Tchou-Bellingham-Cama
2 csatár: Vini/Benz//Rodyrgo/Endrick/valami hehe eyetestes
Cama oda nem jó
Fran/Miguel jöhetne oda
1 spanyolt illik betenni a csapatba![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. december 23., péntek 17:36
a két szélső középpályásnak ilyenkor olyannak illik lenni, aki vissza tud menni hátvédbeNika91127 írta: Egyszerű!
3 KH: Militao-Rüdiger-Alaba/Gvardiol
5 kp-s: Valverde-Kroos-Tchou-Bellingham-Cama
2 csatár: Vini/Benz//Rodyrgo/Endrick/valami hehe eyetestes
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 23., péntek 14:25
[Fabrizio Romano] Youssufa Moukoko denies stories on €6m/salary new deal turned down: “I will never accept such a lie and I’m still shocked - it’s a shame”. “My full focus is on the second half of the season with Borussia Dortmund. I will never be bigger than the club”.gutihaz14 írta: hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 23., péntek 12:55
Érdekes, mert anno Riberyt sem engedték, de német mentalitással sosem egyénekben, hanem csapatban gondolkoztak.Realista24 írta:Napokban jottek olyan hirek, hogy aggodnak a bajorok a Real erdeklodese miatt. Nyilvan nem most nyarra, de a kovetkezo 2-3 evben ha nem hosszabbit, akkor lehet ra sansz.Babinho írta: Sztem Musiala érinthetetlen, nem lehet opció. Azért a bayernről beszélünk nem a Dortmundról
Bytheway a Bayern, mint egy remekul mukodo gazdasagi gepezet kivancsi lennek mit szolna egy 150-200 millios ajanlathoz.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. december 23., péntek 10:17
Ő nem a Barcába tart?Dupla D írta:Nem is értem miért nincsenek róla hírek velünk kapcsolatban.gutihaz14 írta: hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. december 23., péntek 9:30
Nem is értem miért nincsenek róla hírek velünk kapcsolatban.gutihaz14 írta: hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 23., péntek 9:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 23., péntek 8:36
Nem arra gondoltam, hogy ra vannak szorulva, hanem arra, hogy naluk elobb elofordulhat, hogy eladnak dragan, hogy aztan olcson lerabolhassanak valakit, ami gazdasagi szempontbol igen elonyos nekik.Babinho írta: Szerintem a Real Madrid jelenleg nem tud akkora ajánlatot tenni, amire a Bayern már ne tudna nemet mondani. Nem érzek akkorra különbséget gazdaságilag a két klub között.
Persze a játékos ha menni akar, akkor az megváltoztathatja a dolgokat. De mi könnyebben elengedünk játékosokat, mint ők például. Még egy öreg Lewát is alig alig engedtek.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 23., péntek 8:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 23., péntek 7:43
Napokban jottek olyan hirek, hogy aggodnak a bajorok a Real erdeklodese miatt. Nyilvan nem most nyarra, de a kovetkezo 2-3 evben ha nem hosszabbit, akkor lehet ra sansz.Babinho írta: Sztem Musiala érinthetetlen, nem lehet opció. Azért a bayernről beszélünk nem a Dortmundról
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 23., péntek 7:25
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 23., péntek 7:08
Itt játszott valaha? nem emlékszem rá.ikelemen5 írta: Messi?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 23., péntek 7:06
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. december 23., péntek 7:04
Messi?R. Carlos írta:
Én nem rajongok ezért az ötletért. Legyen a Liverpoolé vagy a PSG szerezze meg. Di María és Redondo kivételével nem tudok jó argentin játékost mondani, aki hosszú távon klubszinten itt bevált volna. Egy ilyen rövid tornán ezek a játékosok felszívják magukat és képesek kiemelkedni, utána meg csődöt mondanak a hosszú klubszezonban. Ugyanez igaz a holland játékosokra is. Ezen két nemzet játékosai -talán mentalitásból adódóan- nem képesek a legfelsőbb klubszinten segíteni.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. december 23., péntek 6:57
Egyszerű!R. Carlos írta:Én nem rajongok ezért az ötletért. Legyen a Liverpoolé vagy a PSG szerezze meg. Di María és Redondo kivételével nem tudok jó argentin játékost mondani, aki hosszú távon klubszinten itt bevált volna. Egy ilyen rövid tornán ezek a játékosok felszívják magukat és képesek kiemelkedni, utána meg csődöt mondanak a hosszú klubszezonban. Ugyanez igaz a holland játékosokra is. Ezen két nemzet játékosai -talán mentalitásból adódóan- nem képesek a legfelsőbb klubszinten segíteni._Bushido_ írta: Aztán lehet a psg is beszáll a buliba?!
PSG will compete with Liverpool for the transfer of Benfica midfielder Enzo Fernández, per O Jogo
Bellingham játéka tetszik, bár nem tudom, hogy a Camavinga-Tchouaméni-Valverde vonal mellett lenne-e itt helye. Egy támadóra kellene rástartolni, mert az öregedés jelei Benzemán kezdenek meglátszódni, a Rodrygo/Asensio/Hazard/Mariano vonal pedig ezen a téren bukott ötletnek látszik.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 23., péntek 6:53
Én nem rajongok ezért az ötletért. Legyen a Liverpoolé vagy a PSG szerezze meg. Di María és Redondo kivételével nem tudok jó argentin játékost mondani, aki hosszú távon klubszinten itt bevált volna. Egy ilyen rövid tornán ezek a játékosok felszívják magukat és képesek kiemelkedni, utána meg csődöt mondanak a hosszú klubszezonban. Ugyanez igaz a holland játékosokra is. Ezen két nemzet játékosai -talán mentalitásból adódóan- nem képesek a legfelsőbb klubszinten segíteni._Bushido_ írta: Aztán lehet a psg is beszáll a buliba?!
PSG will compete with Liverpool for the transfer of Benfica midfielder Enzo Fernández, per O Jogo
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem