Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ja, hogy ez a koeff listájuk, értem. Annak a számolását pláne nem akarom megérteni.
De igen, vicces, hogy a Poolnak 33k pontja lett előző idényben, nekünk meg 30... nivós pontrendszer.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
ez nem 1 ev alapjan hanem 4-5Pad'em írta: Szokásos vicc UEFA. Bajnok, BL és Szuperkupa győztesként nem létezhet olyan pontszámítás amivel bárki megelőzhet minket, nem hogy öten.
Akadna a torkán a bejgli Ceferinnek. Mellesleg boldog karácsonyt mindenkinek!![]()
viszont igy sem ertek tobb dolgot pl.
hogy kaphatott a pool tobb pontot a tavalyi evere mint mi
masik hogy az idei evet miert pontozzak mikor a felenel jarunk
azon kivul minden ok

itt a pont es lista
https://www.uefa.com/nationalassociatio ... /#/yr/2023
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Pad'em
Szokásos vicc UEFA. Bajnok, BL és Szuperkupa győztesként nem létezhet olyan pontszámítás amivel bárki megelőzhet minket, nem hogy öten.
Akadna a torkán a bejgli Ceferinnek. Mellesleg boldog karácsonyt mindenkinek!
Akadna a torkán a bejgli Ceferinnek. Mellesleg boldog karácsonyt mindenkinek!

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Chelsea és Pool 9. és 6. a bajnokságban, BM nagy nehezen vezeti a bivalyerős bajnokságot. Közben mi idén megnyertünk mindent is, kupát kivéve.Yazid írta:Szerintem hellyel közel reális lista perpillRealista24 írta: Kijött az UEFA klub ranglistája. 6. helyre sikerült is odaérnünk![]()
Manchester City
Bayern
Liverpool
Chelsea
PSG
REAL MADRID
![]()
Sztem nem reális, mert ez eredmény alapú, nem potenciál alapú.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem hellyel közel reális lista perpillRealista24 írta: Kijött az UEFA klub ranglistája. 6. helyre sikerült is odaérnünk![]()
Manchester City
Bayern
Liverpool
Chelsea
PSG
REAL MADRID
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kijött az UEFA klub ranglistája. 6. helyre sikerült is odaérnünk
Manchester City
Bayern
Liverpool
Chelsea
PSG
REAL MADRID

Manchester City
Bayern
Liverpool
Chelsea
PSG
REAL MADRID

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Örülünk Jim?
Backup verziónak jó lenne bőven.
Ha lenne egy uj RC, Marcelo féle (=évekig alapkezdő), akkor a mögé jó lehetne. Es/vagy Fran Garcia.
meg a fifodenMickey írta:A wishes Bekmenfilatáska írta:
Ahamm, és milyen a telivér?![]()
![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
A wishes Bekmenfilatáska írta:Ahamm, és milyen a telivér?_Bushido_ írta:
főleg a félvér angolok állnak legiósnak (Abraham)![]()

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Ahamm, és milyen a telivér?_Bushido_ írta:
főleg a félvér angolok állnak legiósnak (Abraham)

- _Bushido_
- Kapcsolat:
Csak óvatosan ezekkel az angolokkal.
Ritka, aki bevalik külföldön.
Bár egy másik fórumon írták, van benne valami, h főleg a félvér angolok állnak legiósnak (Smalling, Abraham, Musiala, itt-ott vannak még kevésbé neves angolok).
De bár ne lenne ennyi az ára...
Max 100.
Egyelőre még semmi se tett le az asztalra.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Csak elég fura, hogy Bellinghamre v Enzora lenne pénz, mig csatárra nincsen. Mert a hírek szerint már Carlo is rájött, h kene csatár, de a klub kozokte, h nem kap... 
Real Madrid want Jude Bellingham, no matter what. A €120m bid is ready. (@diarioas) #RMT 
Mindenki látja, hogy kellene végre egy góllövő, de a vezetőség ennyire bízna Mbapoe/Haalandban 2024re vagy mi? Örök életükben őket fogják üldözni?

Mindenki látja, hogy kellene végre egy góllövő, de a vezetőség ennyire bízna Mbapoe/Haalandban 2024re vagy mi? Örök életükben őket fogják üldözni?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nekem a 352től van hányingerem, a RM minek állna át ilyen újhullámos, jellegtelen, védekező f*sra? (Miért vegyünk ki egy csatárt és rakjuk hátra...)Jim írta:a két szélső középpályásnak ilyenkor olyannak illik lenni, aki vissza tud menni hátvédbeNika91127 írta: Egyszerű!
3 KH: Militao-Rüdiger-Alaba/Gvardiol
5 kp-s: Valverde-Kroos-Tchou-Bellingham-Cama
2 csatár: Vini/Benz//Rodyrgo/Endrick/valami hehe eyetestes
Cama oda nem jó
Fran/Miguel jöhetne oda
1 spanyolt illik betenni a csapatba![]()
Vb kimaradt, így nem tudom Cama milyen volt bh-ben ,de áll. jó volt.. Én pont kipróbálnám..

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a két szélső középpályásnak ilyenkor olyannak illik lenni, aki vissza tud menni hátvédbeNika91127 írta: Egyszerű!
3 KH: Militao-Rüdiger-Alaba/Gvardiol
5 kp-s: Valverde-Kroos-Tchou-Bellingham-Cama
2 csatár: Vini/Benz//Rodyrgo/Endrick/valami hehe eyetestes
Cama oda nem jó
Fran/Miguel jöhetne oda
1 spanyolt illik betenni a csapatba

[Fabrizio Romano] Youssufa Moukoko denies stories on €6m/salary new deal turned down: “I will never accept such a lie and I’m still shocked - it’s a shame”. “My full focus is on the second half of the season with Borussia Dortmund. I will never be bigger than the club”.gutihaz14 írta: hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
valamelyik univerzumban:

Érdekes, mert anno Riberyt sem engedték, de német mentalitással sosem egyénekben, hanem csapatban gondolkoztak.Realista24 írta:Napokban jottek olyan hirek, hogy aggodnak a bajorok a Real erdeklodese miatt. Nyilvan nem most nyarra, de a kovetkezo 2-3 evben ha nem hosszabbit, akkor lehet ra sansz.Babinho írta: Sztem Musiala érinthetetlen, nem lehet opció. Azért a bayernről beszélünk nem a Dortmundról
Bytheway a Bayern, mint egy remekul mukodo gazdasagi gepezet kivancsi lennek mit szolna egy 150-200 millios ajanlathoz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Sorrentino
Ő nem a Barcába tart?Dupla D írta:Nem is értem miért nincsenek róla hírek velünk kapcsolatban.gutihaz14 írta: hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem is értem miért nincsenek róla hírek velünk kapcsolatban.gutihaz14 írta: hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
valamelyik univerzumban:

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem arra gondoltam, hogy ra vannak szorulva, hanem arra, hogy naluk elobb elofordulhat, hogy eladnak dragan, hogy aztan olcson lerabolhassanak valakit, ami gazdasagi szempontbol igen elonyos nekik.Babinho írta: Szerintem a Real Madrid jelenleg nem tud akkora ajánlatot tenni, amire a Bayern már ne tudna nemet mondani. Nem érzek akkorra különbséget gazdaságilag a két klub között.
Persze a játékos ha menni akar, akkor az megváltoztathatja a dolgokat. De mi könnyebben elengedünk játékosokat, mint ők például. Még egy öreg Lewát is alig alig engedtek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema