meg a fifodenMickey írta:A wishes Bekmenfilatáska írta:
Ahamm, és milyen a telivér?![]()
![]()

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
A wishes Bekmenfilatáska írta:Ahamm, és milyen a telivér?_Bushido_ írta:
főleg a félvér angolok állnak legiósnak (Abraham)![]()

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Ahamm, és milyen a telivér?_Bushido_ írta:
főleg a félvér angolok állnak legiósnak (Abraham)

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Csak óvatosan ezekkel az angolokkal.
Ritka, aki bevalik külföldön.
Bár egy másik fórumon írták, van benne valami, h főleg a félvér angolok állnak legiósnak (Smalling, Abraham, Musiala, itt-ott vannak még kevésbé neves angolok).
De bár ne lenne ennyi az ára...
Max 100.
Egyelőre még semmi se tett le az asztalra.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Csak elég fura, hogy Bellinghamre v Enzora lenne pénz, mig csatárra nincsen. Mert a hírek szerint már Carlo is rájött, h kene csatár, de a klub kozokte, h nem kap... 
Real Madrid want Jude Bellingham, no matter what. A €120m bid is ready. (@diarioas) #RMT 
Mindenki látja, hogy kellene végre egy góllövő, de a vezetőség ennyire bízna Mbapoe/Haalandban 2024re vagy mi? Örök életükben őket fogják üldözni?

Mindenki látja, hogy kellene végre egy góllövő, de a vezetőség ennyire bízna Mbapoe/Haalandban 2024re vagy mi? Örök életükben őket fogják üldözni?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem a 352től van hányingerem, a RM minek állna át ilyen újhullámos, jellegtelen, védekező f*sra? (Miért vegyünk ki egy csatárt és rakjuk hátra...)Jim írta:a két szélső középpályásnak ilyenkor olyannak illik lenni, aki vissza tud menni hátvédbeNika91127 írta: Egyszerű!
3 KH: Militao-Rüdiger-Alaba/Gvardiol
5 kp-s: Valverde-Kroos-Tchou-Bellingham-Cama
2 csatár: Vini/Benz//Rodyrgo/Endrick/valami hehe eyetestes
Cama oda nem jó
Fran/Miguel jöhetne oda
1 spanyolt illik betenni a csapatba![]()
Vb kimaradt, így nem tudom Cama milyen volt bh-ben ,de áll. jó volt.. Én pont kipróbálnám..

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a két szélső középpályásnak ilyenkor olyannak illik lenni, aki vissza tud menni hátvédbeNika91127 írta: Egyszerű!
Cama oda nem jó
Fran/Miguel jöhetne oda
1 spanyolt illik betenni a csapatba

[Fabrizio Romano] Youssufa Moukoko denies stories on €6m/salary new deal turned down: “I will never accept such a lie and I’m still shocked - it’s a shame”. “My full focus is on the second half of the season with Borussia Dortmund. I will never be bigger than the club”.gutihaz14 írta: hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Érdekes, mert anno Riberyt sem engedték, de német mentalitással sosem egyénekben, hanem csapatban gondolkoztak.Realista24 írta:Napokban jottek olyan hirek, hogy aggodnak a bajorok a Real erdeklodese miatt. Nyilvan nem most nyarra, de a kovetkezo 2-3 evben ha nem hosszabbit, akkor lehet ra sansz.Babinho írta: Sztem Musiala érinthetetlen, nem lehet opció. Azért a bayernről beszélünk nem a Dortmundról
Bytheway a Bayern, mint egy remekul mukodo gazdasagi gepezet kivancsi lennek mit szolna egy 150-200 millios ajanlathoz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Sorrentino
Ő nem a Barcába tart?Dupla D írta:Nem is értem miért nincsenek róla hírek velünk kapcsolatban.gutihaz14 írta: hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem is értem miért nincsenek róla hírek velünk kapcsolatban.gutihaz14 írta: hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
valamelyik univerzumban:

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem arra gondoltam, hogy ra vannak szorulva, hanem arra, hogy naluk elobb elofordulhat, hogy eladnak dragan, hogy aztan olcson lerabolhassanak valakit, ami gazdasagi szempontbol igen elonyos nekik.Babinho írta: Szerintem a Real Madrid jelenleg nem tud akkora ajánlatot tenni, amire a Bayern már ne tudna nemet mondani. Nem érzek akkorra különbséget gazdaságilag a két klub között.
Persze a játékos ha menni akar, akkor az megváltoztathatja a dolgokat. De mi könnyebben elengedünk játékosokat, mint ők például. Még egy öreg Lewát is alig alig engedtek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem a Real Madrid jelenleg nem tud akkora ajánlatot tenni, amire a Bayern már ne tudna nemet mondani. Nem érzek akkorra különbséget gazdaságilag a két klub között.
Persze a játékos ha menni akar, akkor az megváltoztathatja a dolgokat. De mi könnyebben elengedünk játékosokat, mint ők például. Még egy öreg Lewát is alig alig engedtek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Napokban jottek olyan hirek, hogy aggodnak a bajorok a Real erdeklodese miatt. Nyilvan nem most nyarra, de a kovetkezo 2-3 evben ha nem hosszabbit, akkor lehet ra sansz.Babinho írta: Sztem Musiala érinthetetlen, nem lehet opció. Azért a bayernről beszélünk nem a Dortmundról
Bytheway a Bayern, mint egy remekul mukodo gazdasagi gepezet kivancsi lennek mit szolna egy 150-200 millios ajanlathoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sztem Musiala érinthetetlen, nem lehet opció. Azért a bayernről beszélünk nem a Dortmundról
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Itt játszott valaha? nem emlékszem rá.ikelemen5 írta: Messi?![]()

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha van 120-150 millió Bellinghamre, akkor legyen inkább ennyi vagy kicsit több Musialara.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Messi?R. Carlos írta:
Én nem rajongok ezért az ötletért. Legyen a Liverpoolé vagy a PSG szerezze meg. Di María és Redondo kivételével nem tudok jó argentin játékost mondani, aki hosszú távon klubszinten itt bevált volna. Egy ilyen rövid tornán ezek a játékosok felszívják magukat és képesek kiemelkedni, utána meg csődöt mondanak a hosszú klubszezonban. Ugyanez igaz a holland játékosokra is. Ezen két nemzet játékosai -talán mentalitásból adódóan- nem képesek a legfelsőbb klubszinten segíteni.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Egyszerű!R. Carlos írta:Én nem rajongok ezért az ötletért. Legyen a Liverpoolé vagy a PSG szerezze meg. Di María és Redondo kivételével nem tudok jó argentin játékost mondani, aki hosszú távon klubszinten itt bevált volna. Egy ilyen rövid tornán ezek a játékosok felszívják magukat és képesek kiemelkedni, utána meg csődöt mondanak a hosszú klubszezonban. Ugyanez igaz a holland játékosokra is. Ezen két nemzet játékosai -talán mentalitásból adódóan- nem képesek a legfelsőbb klubszinten segíteni._Bushido_ írta: Aztán lehet a psg is beszáll a buliba?!
PSG will compete with Liverpool for the transfer of Benfica midfielder Enzo Fernández, per O Jogo
Bellingham játéka tetszik, bár nem tudom, hogy a Camavinga-Tchouaméni-Valverde vonal mellett lenne-e itt helye. Egy támadóra kellene rástartolni, mert az öregedés jelei Benzemán kezdenek meglátszódni, a Rodrygo/Asensio/Hazard/Mariano vonal pedig ezen a téren bukott ötletnek látszik.