Mindenki látja, hogy kellene végre egy góllövő, de a vezetőség ennyire bízna Mbapoe/Haalandban 2024re vagy mi? Örök életükben őket fogják üldözni?
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. december 23., péntek 18:21
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 23., péntek 18:11
Nekem a 352től van hányingerem, a RM minek állna át ilyen újhullámos, jellegtelen, védekező f*sra? (Miért vegyünk ki egy csatárt és rakjuk hátra...)Jim írta:a két szélső középpályásnak ilyenkor olyannak illik lenni, aki vissza tud menni hátvédbeNika91127 írta: Egyszerű!
3 KH: Militao-Rüdiger-Alaba/Gvardiol
5 kp-s: Valverde-Kroos-Tchou-Bellingham-Cama
2 csatár: Vini/Benz//Rodyrgo/Endrick/valami hehe eyetestes
Cama oda nem jó
Fran/Miguel jöhetne oda
1 spanyolt illik betenni a csapatba![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. december 23., péntek 17:36
a két szélső középpályásnak ilyenkor olyannak illik lenni, aki vissza tud menni hátvédbeNika91127 írta: Egyszerű!
3 KH: Militao-Rüdiger-Alaba/Gvardiol
5 kp-s: Valverde-Kroos-Tchou-Bellingham-Cama
2 csatár: Vini/Benz//Rodyrgo/Endrick/valami hehe eyetestes
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 23., péntek 14:25
[Fabrizio Romano] Youssufa Moukoko denies stories on €6m/salary new deal turned down: “I will never accept such a lie and I’m still shocked - it’s a shame”. “My full focus is on the second half of the season with Borussia Dortmund. I will never be bigger than the club”.gutihaz14 írta: hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 23., péntek 12:55
Érdekes, mert anno Riberyt sem engedték, de német mentalitással sosem egyénekben, hanem csapatban gondolkoztak.Realista24 írta:Napokban jottek olyan hirek, hogy aggodnak a bajorok a Real erdeklodese miatt. Nyilvan nem most nyarra, de a kovetkezo 2-3 evben ha nem hosszabbit, akkor lehet ra sansz.Babinho írta: Sztem Musiala érinthetetlen, nem lehet opció. Azért a bayernről beszélünk nem a Dortmundról
Bytheway a Bayern, mint egy remekul mukodo gazdasagi gepezet kivancsi lennek mit szolna egy 150-200 millios ajanlathoz.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. december 23., péntek 10:17
Ő nem a Barcába tart?Dupla D írta:Nem is értem miért nincsenek róla hírek velünk kapcsolatban.gutihaz14 írta: hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. december 23., péntek 9:30
Nem is értem miért nincsenek róla hírek velünk kapcsolatban.gutihaz14 írta: hozzuk el inkabb most nyaron igyen moukokot es hatha lesz belole valaki. netto 6 misit nem fogadta el a bvb tol de szerintem itt ellenne ennyiert.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 23., péntek 9:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 23., péntek 8:36
Nem arra gondoltam, hogy ra vannak szorulva, hanem arra, hogy naluk elobb elofordulhat, hogy eladnak dragan, hogy aztan olcson lerabolhassanak valakit, ami gazdasagi szempontbol igen elonyos nekik.Babinho írta: Szerintem a Real Madrid jelenleg nem tud akkora ajánlatot tenni, amire a Bayern már ne tudna nemet mondani. Nem érzek akkorra különbséget gazdaságilag a két klub között.
Persze a játékos ha menni akar, akkor az megváltoztathatja a dolgokat. De mi könnyebben elengedünk játékosokat, mint ők például. Még egy öreg Lewát is alig alig engedtek.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 23., péntek 8:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 23., péntek 7:43
Napokban jottek olyan hirek, hogy aggodnak a bajorok a Real erdeklodese miatt. Nyilvan nem most nyarra, de a kovetkezo 2-3 evben ha nem hosszabbit, akkor lehet ra sansz.Babinho írta: Sztem Musiala érinthetetlen, nem lehet opció. Azért a bayernről beszélünk nem a Dortmundról
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 23., péntek 7:25
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 23., péntek 7:08
Itt játszott valaha? nem emlékszem rá.ikelemen5 írta: Messi?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 23., péntek 7:06
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. december 23., péntek 7:04
Messi?R. Carlos írta:
Én nem rajongok ezért az ötletért. Legyen a Liverpoolé vagy a PSG szerezze meg. Di María és Redondo kivételével nem tudok jó argentin játékost mondani, aki hosszú távon klubszinten itt bevált volna. Egy ilyen rövid tornán ezek a játékosok felszívják magukat és képesek kiemelkedni, utána meg csődöt mondanak a hosszú klubszezonban. Ugyanez igaz a holland játékosokra is. Ezen két nemzet játékosai -talán mentalitásból adódóan- nem képesek a legfelsőbb klubszinten segíteni.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. december 23., péntek 6:57
Egyszerű!R. Carlos írta:Én nem rajongok ezért az ötletért. Legyen a Liverpoolé vagy a PSG szerezze meg. Di María és Redondo kivételével nem tudok jó argentin játékost mondani, aki hosszú távon klubszinten itt bevált volna. Egy ilyen rövid tornán ezek a játékosok felszívják magukat és képesek kiemelkedni, utána meg csődöt mondanak a hosszú klubszezonban. Ugyanez igaz a holland játékosokra is. Ezen két nemzet játékosai -talán mentalitásból adódóan- nem képesek a legfelsőbb klubszinten segíteni._Bushido_ írta: Aztán lehet a psg is beszáll a buliba?!
PSG will compete with Liverpool for the transfer of Benfica midfielder Enzo Fernández, per O Jogo
Bellingham játéka tetszik, bár nem tudom, hogy a Camavinga-Tchouaméni-Valverde vonal mellett lenne-e itt helye. Egy támadóra kellene rástartolni, mert az öregedés jelei Benzemán kezdenek meglátszódni, a Rodrygo/Asensio/Hazard/Mariano vonal pedig ezen a téren bukott ötletnek látszik.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 23., péntek 6:53
Én nem rajongok ezért az ötletért. Legyen a Liverpoolé vagy a PSG szerezze meg. Di María és Redondo kivételével nem tudok jó argentin játékost mondani, aki hosszú távon klubszinten itt bevált volna. Egy ilyen rövid tornán ezek a játékosok felszívják magukat és képesek kiemelkedni, utána meg csődöt mondanak a hosszú klubszezonban. Ugyanez igaz a holland játékosokra is. Ezen két nemzet játékosai -talán mentalitásból adódóan- nem képesek a legfelsőbb klubszinten segíteni._Bushido_ írta: Aztán lehet a psg is beszáll a buliba?!
PSG will compete with Liverpool for the transfer of Benfica midfielder Enzo Fernández, per O Jogo
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. december 22., csütörtök 22:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 22., csütörtök 22:04
Focistaként óriás de emberileg szerintem ugyanolyan türhő paraszt mint a többi argentín. Ez azért pályafutása során sokszor kijött de addigra már megvolt az imidzs.gutihaz14 írta: hányok. tudtam hogy egyszer úgyis megnyeretik vele így vagy úgy, reméltem hogy nem következik be de katar jött látott megvásárolt mindenkit és messi megkapta amit "megérdemelt" ezután persze most jönnek azok amitől tartottam, mindenféle díj elismerés a sok belőtt tizire. órási.
ez a messi semmilyen szinten nem tudott számomra példakép lenni. mindig is kivételezett volt és az a milliő ami körülvette a médiában attól okádtam mindig is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 22., csütörtök 21:33
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem