Pogba meg Gündogan. Török néger.nmate írta:Van abban amúgy valami, hogy két fullos nigger Modric mögé és akkor hadd szóljonPogba lenne az egyik, de ki a másik?

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 5., vasárnap 12:56
Pogba meg Gündogan. Török néger.nmate írta:Van abban amúgy valami, hogy két fullos nigger Modric mögé és akkor hadd szóljonPogba lenne az egyik, de ki a másik?
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 5., vasárnap 12:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 5., vasárnap 12:16
Ő se egy ütköző alkat szerintem így értette. Ilyen középpályával egyértelműen emberfogással kell majd játszani, mert a lendületből érkező vaddisznókat elég nehezen fogják ők 3an feltartani. Én Verratti helyére tennék egy Pogba/Kondogbia méretű embert. Mondjuk Gündogan elég jól ütközik, de ez a jövőzenéje.peti_madrid írta:Miért, szerinted a 22 éves Gündogan nincs fizikálisan a toppon?Los Blancos írta:Modric és Verratti mellé egy fizikálisan toppon lévő ember kell aki ha kell rombol.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 5., vasárnap 11:40
Miért, szerinted a 22 éves Gündogan nincs fizikálisan a toppon?Los Blancos írta:Modric és Verratti mellé egy fizikálisan toppon lévő ember kell aki ha kell rombol.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 4., szombat 23:40
Itt van Gomez, neszeneked: http://www.youtube.com/watch?v=m0llFo922O4A napokban gondolkodtam a csatárkérdésen, és arra jutottam, hogy hozzuk el Gomezt
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 4., szombat 20:58
Na várjál. Ehhez mit szólsz? Hozzuk el inkább Podolskit. A lengyel-német már 2 topklubban bizonyította szenzációs képességeit. Di Maria helyére meg Müller.hehe írta:megöllek kurvapecér!!!!!!!!!44négynégynéénnRemy írta:A napokban gondolkodtam a csatárkérdésen, és arra jutottam, hogy hozzuk el Gomeztde komolyan. Bayernben is tűrte a padozást, és Benzema mögött jó lehetne. Veszélyes támadó, mert mindennel gólt tud szerezni. 2. számúnak szerintem el lehetne hozni.
Benzema, Gomez, Morata hármassal már neki lehet menni a szezonnak.
(ejj, mit kapok én ezért)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 4., szombat 20:54
morientes írta:86 percig nem csinált sz@rt se,aztán rugott egy gólt,a többi meg leste,igazad van,mer a bekk úgy kisérgette mint valami kisinas.Nem is szabad lett volna hagyni lőni.na pont ilyen gól lőtt most Bale. jobb oldalvonalnál labdát kapott. befele tolt négyet és kilőtte a hosszút. többiek csak lesték.
De persze,hozzuk csak,elfér még egy 60milliós léhűtő,miért ne.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 4., szombat 20:36
Nem tudom, miért nem ért veled egyet senki... Szerintem is nagyon jó lenne Gomez Madridba.Remy írta:A napokban gondolkodtam a csatárkérdésen, és arra jutottam, hogy hozzuk el Gomeztde komolyan. Bayernben is tűrte a padozást, és Benzema mögött jó lehetne. Veszélyes támadó, mert mindennel gólt tud szerezni. 2. számúnak szerintem el lehetne hozni.
Zseni. Hol lennénk a ligában nélküle...BBeno írta:na pont ilyen gól lőtt most Bale. jobb oldalvonalnál labdát kapott. befele tolt négyet és kilőtte a hosszút. többiek csak lesték.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 4., szombat 19:30
Pont ilyenkor jön ki a klasszis. Az egész meccsen egy 0 volt a Spurs (nem is csoda, mert a 2 legjobb KPjuk Dembelé és Sandro sérültek) és ő egy villanással az ellenfél hibáját kihasználva hozta a meccset. Pont ilyen játékosok hiányoznak Madridból, mert jelenleg CRen kívül nincs még egy ilyenmorientes írta:86 percig nem csinált sz@rt se,aztán rugott egy gólt,a többi meg leste,igazad van,mer a bekk úgy kisérgette mint valami kisinas.Nem is szabad lett volna hagyni lőni.na pont ilyen gól lőtt most Bale. jobb oldalvonalnál labdát kapott. befele tolt négyet és kilőtte a hosszút. többiek csak lesték.
De persze,hozzuk csak,elfér még egy 60milliós léhűtő,miért ne.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 4., szombat 19:29
megöllek kurvapecér!!!!!!!!!44négynégynéénnRemy írta:A napokban gondolkodtam a csatárkérdésen, és arra jutottam, hogy hozzuk el Gomeztde komolyan. Bayernben is tűrte a padozást, és Benzema mögött jó lehetne. Veszélyes támadó, mert mindennel gólt tud szerezni. 2. számúnak szerintem el lehetne hozni.
(ejj, mit kapok én ezért)
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. május 4., szombat 19:03
Ezzel szerintem jó eséllyel pályázol egy végleges bann-ra. :Đarra jutottam, hogy hozzuk el Gomezt
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 4., szombat 19:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 4., szombat 18:50
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 4., szombat 18:38
vigye csak Khedirat ne Alonsot. Alonso tapasztalata meg sokat erhet, meccsekre beszallva lendithet.fringsquad írta:
Khedira nem elég jó?![]()
egynek örülnék, ha ennek az ivelgetős, semmi kontra játéknak vége lenne az új edzővel és ha vége lesz akkor az unico viheti magával Alonsot.
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 4., szombat 18:35
Khedira nem elég jó?Los Blancos írta:Modric és Verratti mellé egy fizikálisan toppon lévő ember kell aki ha kell rombol.Mi van haver? Egymás mellett kell játszatni ezt a két állatot, mert Xabi Alonso már csak lassítaná őket sajnos. Az idő vasfoga...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 4., szombat 18:27
86 percig nem csinált sz@rt se,aztán rugott egy gólt,a többi meg leste,igazad van,mer a bekk úgy kisérgette mint valami kisinas.Nem is szabad lett volna hagyni lőni.na pont ilyen gól lőtt most Bale. jobb oldalvonalnál labdát kapott. befele tolt négyet és kilőtte a hosszút. többiek csak lesték.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 4., szombat 18:14
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 4., szombat 18:07
Robben nevét ne emlegesd nekem,ha megkérhetlek.pheco írta:vagy, mint Robbenna viccet félretéve. persze nem azt várnám el tőle, hogy mindig csak beadja a labdákat, tologasson befelé is aztán tüzelhet, passzolhat, csak, hogy ha olyan szitu van, hogy jobban járunk, ha beadja, akkor adja be jobbal, ne húzza vissza mindig a balosra. ha ezt megcsinálja akkor áldásom rá, persze, ha Lucast nem sikerül elhozni
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 4., szombat 17:51
Modric és Verratti mellé egy fizikálisan toppon lévő ember kell aki ha kell rombol.Mi van haver? Egymás mellett kell játszatni ezt a két állatot, mert Xabi Alonso már csak lassítaná őket sajnos. Az idő vasfoga...
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 4., szombat 17:21
Mi van haver? Egymás mellett kell játszatni ezt a két állatot, mert Xabi Alonso már csak lassítaná őket sajnos. Az idő vasfoga...Los Blancos írta:Verratti mellett felesleges.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem