Az argentín az olcsóbb opció, azt írják a Pool így inkább őt favorizálja. Kettő közül Bellingham, bár piszok drága lenne. Gvardiol meg ő a két terv nyárra. Töltjük fel a hiányposztokat

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 22., csütörtök 13:05
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 22., csütörtök 12:58
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. december 22., csütörtök 11:56
Jó lenne szerintem is.Realista24 írta: Azt írják mi vagyunk poleban Bellinghamert.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 22., csütörtök 11:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 22., csütörtök 10:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 22., csütörtök 7:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 22., csütörtök 6:58
Tegnap olvastam egy remek hírt. A klubnak 1 mrdja van MbapperaR. Carlos írta:Az ok a pénz. A támadókért jobban zsebbe kell nyúlni, mint a középpályásokért és védőkért. Nincs kerete egyszerűen a csapatnak a COVID okozta válsághelyzet miatt és az olajosok által pénzelt csapatok okán, mivel miattuk szabadultak el így a futballpiaci árak.Jim írta: nyáron meg Iker Bravot kölcsönvettük![]()
nem tudom mi az oka, hogy szóba sem kerül csatárigazolás
remélem a következő nyáron is 2 középhátvéd fog jönni...![]()
Hazard megvételét követően nem is áldoztunk nagy pénzt támadóra. Évek óta csak a brazil piacon nézelődünk. A válság kirobbanása után max. 80 millió eurót nem adtunk ki játékosért. Ez pedig nem elég Haalandokra és Mbappékra sem. Ezért is játszott a csapat nyárig a free-agent Kylianre.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 22., csütörtök 6:49
Az ok a pénz. A támadókért jobban zsebbe kell nyúlni, mint a középpályásokért és védőkért. Nincs kerete egyszerűen a csapatnak a COVID okozta válsághelyzet miatt és az olajosok által pénzelt csapatok okán, mivel miattuk szabadultak el így a futballpiaci árak.Jim írta: nyáron meg Iker Bravot kölcsönvettük![]()
nem tudom mi az oka, hogy szóba sem kerül csatárigazolás
remélem a következő nyáron is 2 középhátvéd fog jönni...![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. december 21., szerda 20:51
nyáron meg Iker Bravot kölcsönvettükKerlon írta:Most vettuk meg Endricket, mit akar meg.Pad'em írta: Carlo Ancelotti requested the club to sign a forward in the summer but there was a negative response. He has also requested for a forward signing this January, negative response too. @diarioas
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. december 21., szerda 18:11
Pedig gondolj csak bele ha megvennék Lautarot mondjuk.hehetheoriginal írta: Nem kell csatár![]()
Friss hirek szerint ugy hisszük mienk az angol kp-s ocskos, valvi, tucsko, cami, beli meg is vagyunk
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 21., szerda 17:18
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 21., szerda 16:38
Benzi/Vini fél órás cseréjénél, esetleg kezdeni a hazaikon az alsóház-alja ellen. Max ennyi. Ez szerintem elég kell legyen, ill. ennél több már nem hiszem, hogy van benne.. Nálam erre viszont a Tö-Ké-Le-Tes ember volna..R. Carlos írta:Annyira adná magát CR fél éves szerződtetése egy ilyen szezonban. Viszont a neki szánt szerep nem tisztázott és abban sem vagyok biztos, hogy a csapatnak jót tenne.Pad'em írta: Carlo Ancelotti requested the club to sign a forward in the summer but there was a negative response. He has also requested for a forward signing this January, negative response too. @diarioas
Sokba kerülhet ez az attitűd.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 21., szerda 16:23
Majd nyáron... lolCS0ki írta: Szerencsére úgy néz ki, hogy marianot sikerül megtartanunk, szóval csatár kérdés megoldja.![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. december 21., szerda 16:18
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 21., szerda 16:10
Annyira adná magát CR fél éves szerződtetése egy ilyen szezonban. Viszont a neki szánt szerep nem tisztázott és abban sem vagyok biztos, hogy a csapatnak jót tenne.Pad'em írta: Carlo Ancelotti requested the club to sign a forward in the summer but there was a negative response. He has also requested for a forward signing this January, negative response too. @diarioas
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. december 21., szerda 16:02
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. december 21., szerda 15:52
Csatárként és sokszor sajnos kezdőként, igen.Babinho írta: Rodrygo...súlytalan???![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 21., szerda 15:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. december 21., szerda 12:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 21., szerda 11:47
Most vettuk meg Endricket, mit akar meg.Pad'em írta: Carlo Ancelotti requested the club to sign a forward in the summer but there was a negative response. He has also requested for a forward signing this January, negative response too. @diarioas
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem