Friss hirek szerint ugy hisszük mienk az angol kp-s ocskos, valvi, tucsko, cami, beli meg is vagyunk
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 21., szerda 17:18
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 21., szerda 16:38
Benzi/Vini fél órás cseréjénél, esetleg kezdeni a hazaikon az alsóház-alja ellen. Max ennyi. Ez szerintem elég kell legyen, ill. ennél több már nem hiszem, hogy van benne.. Nálam erre viszont a Tö-Ké-Le-Tes ember volna..R. Carlos írta:Annyira adná magát CR fél éves szerződtetése egy ilyen szezonban. Viszont a neki szánt szerep nem tisztázott és abban sem vagyok biztos, hogy a csapatnak jót tenne.Pad'em írta: Carlo Ancelotti requested the club to sign a forward in the summer but there was a negative response. He has also requested for a forward signing this January, negative response too. @diarioas
Sokba kerülhet ez az attitűd.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 21., szerda 16:23
Majd nyáron... lolCS0ki írta: Szerencsére úgy néz ki, hogy marianot sikerül megtartanunk, szóval csatár kérdés megoldja.![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. december 21., szerda 16:18
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 21., szerda 16:10
Annyira adná magát CR fél éves szerződtetése egy ilyen szezonban. Viszont a neki szánt szerep nem tisztázott és abban sem vagyok biztos, hogy a csapatnak jót tenne.Pad'em írta: Carlo Ancelotti requested the club to sign a forward in the summer but there was a negative response. He has also requested for a forward signing this January, negative response too. @diarioas
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. december 21., szerda 16:02
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. december 21., szerda 15:52
Csatárként és sokszor sajnos kezdőként, igen.Babinho írta: Rodrygo...súlytalan???![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 21., szerda 15:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. december 21., szerda 12:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 21., szerda 11:47
Most vettuk meg Endricket, mit akar meg.Pad'em írta: Carlo Ancelotti requested the club to sign a forward in the summer but there was a negative response. He has also requested for a forward signing this January, negative response too. @diarioas
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 21., szerda 11:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 21., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 21., szerda 8:52
Kár a nyárk eseményekért, kétség kívül a legjobb támadó jelenleg.gutihaz14 írta: Guti: “Real Madrid have to go for Kylian Mbappé. The best players have to play in Real Madrid.”
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. december 20., kedd 23:33
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. december 20., kedd 23:17
Multkor meg azt mondta, hogy csovesbanatok nem kellenek Madridbagutihaz14 írta: Guti: “Real Madrid have to go for Kylian Mbappé. The best players have to play in Real Madrid.”
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 20., kedd 20:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 20., kedd 18:20
Ez ujdonsag? Mondjuk irtak rola jokat is, nem kovettem, de nem lepodtem meg igazabol. Testben es fejben is elfaradt elegge, legalabb megprobalta meg azt a szintet de neki lejjebb levo csapat valo marELSiete írta: Isco szerződését felbontotta a Sevilla.
Latta valaki a Sevillában? Jelek szerint nem tudott kiemelkedni és megújulni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 20., kedd 17:55
Oké, mintha eddig is rajtunk múlt volna.gutihaz14 írta: Guti: “Real Madrid have to go for Kylian Mbappé. The best players have to play in Real Madrid.”
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. december 20., kedd 17:25
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 20., kedd 16:00
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem