Nyugi, azóta bekövettelestat írta: Meg van erre bizonyiték is?
![]()

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 21., szerda 18:17
Nyugi, azóta bekövettelestat írta: Meg van erre bizonyiték is?
![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 21., szerda 18:11
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. december 21., szerda 18:08
Most elpazaroltam az életemből egy percet emiatt.Pad'em írta: Benzema has unfollowed Tchouaméni on Instagram along with many players from the French NT, has only kept Camavinga, Mbappé, Marcus Thuram & Varane. Rest of the NT has been unfollowed.
Thuramot összekeverhette az insta gyakornokja Csucsival?
Karim Benzema is 100% ready for the second part of the season. He no longer feels any discomfort that he did prior to the world cup. @diarioas
Boom shakalaka.
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. december 21., szerda 17:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 21., szerda 15:53
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 21., szerda 15:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 21., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2022. december 21., szerda 9:17
Dibusznak van érzéke ehhez , a ludogorec ellen megfogott egy Panenkàt , hogy egy picit elmozdult de visszaért óriási bravúrral és kiszedtedzsi91 írta:Lehet nem egyszerű manőver de egy mozgékonyabb kapus vagy egy magasabb szerintem visszaér. Mint egy zsák szar úgy dőlt el minden tizinél, kb ha eltalálja az irányt akkor se védett volna semmit.illgner írta:
Amikor ott elment a másik irányba, akkor már nagyon nehéz ellentétes irányba elvetődni. Azt persze nem vitatom, hogy Lloris pocsékul védte a büntetőket, pontosabban sehogyan sem. De azt sem szeretem, amikor felszopják az Aston Villa 30 éves kapusát, mert volt egy valóban jó vb-je. Most a faszra húzott díjról ne is beszéljünk![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 21., szerda 0:23
Lehet nem egyszerű manőver de egy mozgékonyabb kapus vagy egy magasabb szerintem visszaér. Mint egy zsák szar úgy dőlt el minden tizinél, kb ha eltalálja az irányt akkor se védett volna semmit.illgner írta:Amikor ott elment a másik irányba, akkor már nagyon nehéz ellentétes irányba elvetődni. Azt persze nem vitatom, hogy Lloris pocsékul védte a büntetőket, pontosabban sehogyan sem. De azt sem szeretem, amikor felszopják az Aston Villa 30 éves kapusát, mert volt egy valóban jó vb-je. Most a faszra húzott díjról ne is beszéljünkdzsi91 írta: Messi tizijére a kapusok 90%a visszaért volna szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. december 21., szerda 0:06
Amikor ott elment a másik irányba, akkor már nagyon nehéz ellentétes irányba elvetődni. Azt persze nem vitatom, hogy Lloris pocsékul védte a büntetőket, pontosabban sehogyan sem. De azt sem szeretem, amikor felszopják az Aston Villa 30 éves kapusát, mert volt egy valóban jó vb-je. Most a faszra húzott díjról ne is beszéljünkdzsi91 írta: Messi tizijére a kapusok 90%a visszaért volna szerintem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 20., kedd 23:32
Spurs játékos, mit vársz. benne van a DNS-ében a lúzerség.ferni írta: Jó volt az elképzelése ott Llorisnak, csak balfasz![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 20., kedd 23:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 20., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. december 20., kedd 21:51
Az argentin kapus is elmozdult minden lövésre, pont a Dybala-féle középre lövést nem védte volna. Ok, ő megfogott egyet, amit Coman pocsékul rúgott, és mivel eltalálta az irányt, nem volt nehéz dolga.Toti írta: lloris bazdmeg, - ha ez igaz - ennek örül? takarodjon már, akkora balfasz az ember, h egy kibaszott 11est nem tud kivédeni, ugrált el a labdák elől. ha egy fadarabot odaraktak volna az megállított volna legalább egy lövést, mondjuk a dybalaét.
hülye gyökér![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: whynot » 2022. december 20., kedd 18:38
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 20., kedd 15:59
Bomba lesz.
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. december 20., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 20., kedd 15:48
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 20., kedd 12:54
Én egy normális jobbszélsőt akartam, nem Fedet ott pazarolni, vagy Rodryt ott erőltetni. Ne éld ki rajtunk a frusztrációdat, mert kiderült róla, h egy áskálódó egysejtűAnthony írta: Ja értem tehát Dembele kabaré szar teljesítménye miatt is Benzema a hibás, aki ott sem volt. Irtó toxikus csávó, és egyesek Madridban akarták látni. No comment.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 20., kedd 12:20
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem