VB - 2022
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2022
Elvàrhatnà az ember , hogy egy világbajnoki döntőn profi bíràskodàs legyen , nem tudom a szabàlyokat pontosan , hogy azt a Var ellenőrizheti e utólag ..de volt egy teljesen egyértelmű hazaadás térddel Argentín részről amit a kapus megfogott , ez egy amatőr hiba ezt nem észre venni ..5méterről jött volna szabadrúgàssal Franciaorszàg , azt meg nem kell mondani milyen esély kb mint egy büntető..+még voltak érdekes ítéletek ..Argentína jobb volt összeségében nem vitatom , hogy jogosan nyerték meg ..de akkor minek van a Var ? Én azt gondoltam egy Világbajnoki döntőn profi hozzàértő emberek ülnek a Var szobàban ..Ha meg szubjektív a megitélés , hogy nem akarjàk eldönteni ilyennel egy vb döntőt , akkor a Var se ér sokat mert attól még a szabàly az szabàly..
Egy útwenger azért ismerős lehet erről a stílusrólalexoxladjackoxi írta:Én a helyében neked speciálba bekészítenék valami bakkecskés avatart. Ilyenkor felmerül bennem, hogy akkor kiben és milyen fajta frusztráció meg komplexus is van valójában.Bencze írta: Johet a ban is, de shutter is elmehet a rakba. Ketszinu balfasz, tipikus barcas es messi fanboy. Ez az omlengos lofasz amit leirt ide.![]()
Hat takarodj vissza a kis szmuveges incel tarsaidhoz a tuloldalra. Zero self awareness, mint egy igazi ostoba katalan. Fujj aztan meg azt hittem o a normalisabbak kozul valo.
![]()

A bant viszont támogatom, gyökerek vagyunk de ez már alpári.
- ___Samy___
En most a nemet nyilatkozatara ertettem, nem az elmult 15 evre. Arra, hogy szerinte CR Messi ellentete. Eleg nehez lenne felvennie a versenyt a nyugdij szajabol egy folyamatosan jatszo kollegajaval szemben.
Az a legszomorubb az egeszben, hogy nagyon sok emberben ez fog megmaradni, ez a kontraszt. Pedig ez kozel sem volt mindig igy.
Az a legszomorubb az egeszben, hogy nagyon sok emberben ez fog megmaradni, ez a kontraszt. Pedig ez kozel sem volt mindig igy.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs itt elfelejtve semmi Samy.___Samy___ írta:Annyira hihetetlen, hogy ilyenkor mindenki elfelejti, hogy a portugal 2 evvel idosebb. 2-3 eve meg o is mesterharmast rugott a BL-ben az Atletinek. 37 evesen Messi mar jatszani sem fog, nemhogy 24 golos idenye legyen a PL-ben.dzsi91 írta:
Cr duplán lúzer.
Mattheus:
Portugal exited the World Cup in the quarter finals after losing to Morocco. Cristiano was a substitute in the last two matches
"He is the big failure of the World Cup, the opposite of Messi," commented the former German midfielder.
"He's the absolute winner. He deserves it because he has given me and all football fans great joy with his qualities and the way he plays. And he did it for 17-18 years.“
CR es Messi hatarozta meg az elmult 15 evet. A vita orok lesz, meg az unokaid is ezen fognak lehet vitatkozni.
Ami viszont teny, hogy Messi VB aranyra vezette az argentinokat, szoval a hype jogos, a sok pundit most tundokolhet.
Amirol amugy meltatlanul keves szo esik szerintem, az az argentinok szakmai stabja. Szerintem parades munkat vegeztek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Samy, az objektivitás senkit nem érdekel. Csak a generált kattintásvadászat. Minél nagyobb bullshitet tolj, egyből pörög az internet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ___Samy___
Annyira hihetetlen, hogy ilyenkor mindenki elfelejti, hogy a portugal 2 evvel idosebb. 2-3 eve meg o is mesterharmast rugott a BL-ben az Atletinek. 37 evesen Messi mar jatszani sem fog, nemhogy 24 golos idenye legyen a PL-ben.dzsi91 írta:Cr duplán lúzer.El Sie7e írta:
akkor lúzerek, hogy egyet már ki is állítottak tőlük?![]()
Mattheus:
Portugal exited the World Cup in the quarter finals after losing to Morocco. Cristiano was a substitute in the last two matches
"He is the big failure of the World Cup, the opposite of Messi," commented the former German midfielder.
"He's the absolute winner. He deserves it because he has given me and all football fans great joy with his qualities and the way he plays. And he did it for 17-18 years.“
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én a helyében neked speciálba bekészítenék valami bakkecskés avatart. Ilyenkor felmerül bennem, hogy akkor kiben és milyen fajta frusztráció meg komplexus is van valójában.Bencze írta: Johet a ban is, de shutter is elmehet a rakba. Ketszinu balfasz, tipikus barcas es messi fanboy. Ez az omlengos lofasz amit leirt ide.![]()
Hat takarodj vissza a kis szmuveges incel tarsaidhoz a tuloldalra. Zero self awareness, mint egy igazi ostoba katalan. Fujj aztan meg azt hittem o a normalisabbak kozul valo.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Gyógyszerre ittál? Nem kellene szerintem ennyire beleélned magad. Pont ezt élvezi azaz ellentábor, amit te szidsz. A normálisabbja mint shutter pedig nem is foglalkozik ezzel. Amint látod, itt a fórum nagy része nem ért egyet azzal, hogy Messi lenne a legjobb és a vb győzelmüket sem tartja teljesen jogosnak. Szépen megfogalmazva is érthető vagy, sőt sokkal többe nézik a kommentjeidet mint így. Kb. 13 évesen fogalmaztam úgy mint most te nyilvános fórumokon és tiltottak is akkoriban.Bencze írta: Johet a ban is, de shutter is elmehet a rakba. Ketszinu balfasz, tipikus barcas es messi fanboy. Ez az omlengos lofasz amit leirt ide.![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Johet a ban is, de shutter is elmehet a rakba. Ketszinu balfasz, tipikus barcas es messi fanboy. Ez az omlengos lofasz amit leirt ide.

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Egyszeruen hanyinger, hogy minden social median tovig szopkodjak ennek a gnomnak a farkat. Hat ahanyszor meglatok egy kepet rola egy kecskevel, azonnal basznam a falba a telomat. Nagyon levett a futball role ez a lofasz.
nincs valami hanyos smiley? Komolyan annyira megutaltam ezt a geci sportot, hogy real meccset se fogok nezni ezek utan olyan gyakran. Csak latnam ezt az autista nyomorek hogy beleszallhassak ket labbal.
Egy kiszabott celtics nba cim nem zavarna ennyire

Spanyoloktól nem látok egy játékost se, biztos véletlen maradtak ki a kis Barcasok
Lucas Hernandez kimaradt. Első meccsen elszakad a keresztszalagja = lúzer. Mennyi nyomorék van az M4-nél hihetetlen.El Sie7e írta:akkor lúzerek, hogy egyet már ki is állítottak tőlük?dzsi91 írta: M4sport csinált egy lúzer válogatottat:
Courtois-Rüdiger-alderweireld
Valverde-debruyne-neymar-hazard
Cr-lukaku-bale![]()
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Mondjuk a cringekirály nálam még mindig aguero aki emelgette a vb trofeát éremmel a nyakában liveozott meg beszólogatott 18 éveseknek azt még keretbe se volt
de mivel az összes fotón ott virít 20 mulva mindenki azthiszi majd, hogy ő világbajnok

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Zidane, Figo
Hát ez a VB...
Ilyen hátszéllel amit kaptak az Argentínok, még jó, hogy megnyerték a VB-t. Már a hollandok ellen is mehetett volna pár argentín zuhanyozni idő előtt és lehet ott kiesnek. A tegnapi döntőn meg amennyi kedvező ítéletet kaptak... Persze jól játszottak, akarták a győzelmet, de nem csak ők, ahogy látszódott
Különben a tegnapi első francia büntető előtt miért nem lett kiállítva az argentín gyerek, mikor lerántotta a franciát
? Ha jól tudom nyilvánvaló gólhelyzetben nem labda megjátszására irányuló szerelés instant piros még a büntető területen belül is (mondjuk 4 éve az volt, mikor még játékvezető voltam,de nem emlékszem, hogy ez a szabály változott volna
).
A többi kérdéses szituációt már leírtátok.
Különben az egyenes kiesési szakaszban mikor működött a VAR? Mert láttam majdnem az összes meccset és nem nagyon rémlik, hogy használták volna, pedig rengeteg meccsen voltak érdekes megVARrozatlan szituáció.
A meccsről meg annyit még, hogy már az első 20 perc után látszott, hogy Deschamp elég rossz kezdőt rakott fel, tátongott a középpályán az üres terület, a középpályát nem uralták a franciák, Griezmann és Dembele nettó emberhátrány volt, konkrétan Dembelének egy jó megoldása nem volt. Az argentínok meg mentek, mint a meszes, veszélyesek voltak, ami szerintem érezhetően visszaütött a meccs végére, amikor feljöttek a franciák. Ugyanez volt tapasztalható a hollandok ellen is, akkor is ez időtájt kapták a góljaikat. Most, hogy ez tényleg a fáradtság miatt történt, vagy hogy elhitték, hogy kézben van a meccs, az jó kérdés...
A döntő jó volt csak egy elég gyenge, majdhogynem egyoldalú bíráskodás mellett.
Nem hasonlítanám a Chelsea-Barca 2009-es Ovrebo alakításához a meccset, mert az ennél gyatrább teljesítmény volt...
Az argentínok ünneplése meg várható volt, évek/évtizedek óta így viselkednek...
Ilyen hátszéllel amit kaptak az Argentínok, még jó, hogy megnyerték a VB-t. Már a hollandok ellen is mehetett volna pár argentín zuhanyozni idő előtt és lehet ott kiesnek. A tegnapi döntőn meg amennyi kedvező ítéletet kaptak... Persze jól játszottak, akarták a győzelmet, de nem csak ők, ahogy látszódott

Különben a tegnapi első francia büntető előtt miért nem lett kiállítva az argentín gyerek, mikor lerántotta a franciát

A többi kérdéses szituációt már leírtátok.
Különben az egyenes kiesési szakaszban mikor működött a VAR? Mert láttam majdnem az összes meccset és nem nagyon rémlik, hogy használták volna, pedig rengeteg meccsen voltak érdekes megVARrozatlan szituáció.

A meccsről meg annyit még, hogy már az első 20 perc után látszott, hogy Deschamp elég rossz kezdőt rakott fel, tátongott a középpályán az üres terület, a középpályát nem uralták a franciák, Griezmann és Dembele nettó emberhátrány volt, konkrétan Dembelének egy jó megoldása nem volt. Az argentínok meg mentek, mint a meszes, veszélyesek voltak, ami szerintem érezhetően visszaütött a meccs végére, amikor feljöttek a franciák. Ugyanez volt tapasztalható a hollandok ellen is, akkor is ez időtájt kapták a góljaikat. Most, hogy ez tényleg a fáradtság miatt történt, vagy hogy elhitték, hogy kézben van a meccs, az jó kérdés...
A döntő jó volt csak egy elég gyenge, majdhogynem egyoldalú bíráskodás mellett.
Nem hasonlítanám a Chelsea-Barca 2009-es Ovrebo alakításához a meccset, mert az ennél gyatrább teljesítmény volt...

Az argentínok ünneplése meg várható volt, évek/évtizedek óta így viselkednek...

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Azt hittem ömleni fog tovább a mennybe szállós, glóriás képözön a médiában, de ehelyett csak paraszt hangvételű, primitív örjöngésekbe futok bele.
Ezek nagyon egyszerű emberek lehetnek. De vajon mi bajuk lehet a világgal?!Azért nem nyertek eddig semmit mert a világ ellenük volt, vagy mi a franc bajuk van? Vagy ez ilyen”kultúrális” dolog, hogy ha jó kedved van parasztba mész át? Komolyan nem értem honnan ez a sok sérelem?
Számomra ez sokkal megdöbbentőbb, mint a palástos hobbit vagy a kétes/téves bírói itéletek.
Ezek nagyon egyszerű emberek lehetnek. De vajon mi bajuk lehet a világgal?!Azért nem nyertek eddig semmit mert a világ ellenük volt, vagy mi a franc bajuk van? Vagy ez ilyen”kultúrális” dolog, hogy ha jó kedved van parasztba mész át? Komolyan nem értem honnan ez a sok sérelem?
Számomra ez sokkal megdöbbentőbb, mint a palástos hobbit vagy a kétes/téves bírói itéletek.
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
dzsi91 írta:Cr duplán lúzer.El Sie7e írta:
akkor lúzerek, hogy egyet már ki is állítottak tőlük?![]()
Mattheus:
Na meg pont Mattheus hianyzott, mint megszakerto

- dzsi91
Cr duplán lúzer.El Sie7e írta:akkor lúzerek, hogy egyet már ki is állítottak tőlük?dzsi91 írta: M4sport csinált egy lúzer válogatottat:
Cr-lukaku-bale![]()
Mattheus:
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
akkor lúzerek, hogy egyet már ki is állítottak tőlük?dzsi91 írta: M4sport csinált egy lúzer válogatottat:
Cr-lukaku-bale

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker