VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: realfan » 2022. december 19., hétfő 14:42

wZoLee7 írta:
realfan írta:

ezzel nem értek egyet, alapból nehezebb helyzetben, erre hozták azt a b*zi nem mozdulhat a vonalról szabályt, akkor legalább mind game-t hagyjuk már meg neki, nekem sem szimpi a dolog, de szerintem bőven belefér, ennyi erővel rúgják kapus nélkül, még egyszerűbb....
Szoval akkor a rugok is kitalalhatnak valami patkanysagot? Elmehetnek a kapus kukacsaert es eldobhatjak meg ilyenek?
a kulacsnak mi köze ehhez? tudtommal nem azzal védi vagy lövik, de tőlem aztán igen, semmi jelentősége :D amúgy a lövők is kitalálnak dolgokat, ott a szökkenés, nem középről futok neki stb stb visszakérdezek, akkor tiltsuk be azt is? csak egyik oldalról neki futás? ne legyetek már gyerekesek, mert Argetína világbajnok lett :D :D én se nekik szurkoltam, de azért a kákán is csomót keresni, csak mert az ember csalódott, olyan magyaros....

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 19., hétfő 14:38

Jaj, szegény támadó, bibis lett biztos valahol mert eldobták a labdácskáját, jaj, jaj nekem, sárga lapot gyorsan különben összezavarodik. :lol: Be kéne lőni...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 19., hétfő 14:37

realfan írta:
Kerlon írta:

Persze, csak egy normális bíró az első után ad neki egy sárgát, mert semmi köze a labdához a kapusnak.
ezzel nem értek egyet, alapból nehezebb helyzetben, erre hozták azt a b*zi nem mozdulhat a vonalról szabályt, akkor legalább mind game-t hagyjuk már meg neki, nekem sem szimpi a dolog, de szerintem bőven belefér, ennyi erővel rúgják kapus nélkül, még egyszerűbb....
Szoval akkor a rugok is kitalalhatnak valami patkanysagot? Elmehetnek a kapus kukacsaert es eldobhatjak meg ilyenek?

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva

HozzászólásSzerző: realfan » 2022. december 19., hétfő 14:33

Kerlon írta:
realfan írta:

valószínűleg pontosan ezért dobálgatja el :mrgreen:
Persze, csak egy normális bíró az első után ad neki egy sárgát, mert semmi köze a labdához a kapusnak.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 19., hétfő 14:22

realfan írta:
krisz24 írta:

Azt megint nem értem hogy a martinez bohóc mit dobalgathatja el a labdát 11es parbajnal egyértelműen megzavarván ezzel is a támadót.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realfan

HozzászólásSzerző: realfan » 2022. december 19., hétfő 14:19

krisz24 írta:

Azt megint nem értem hogy a martinez bohóc mit dobalgathatja el a labdát 11es parbajnal egyértelműen megzavarván ezzel is a támadót.

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. december 19., hétfő 14:13

Most nézem vissza a meccset. Hajdú bé is imádja messit ez tuti "iskola játék, tanár diák meccs de nevezhetjuk vb döntőnek is" aztán jött a két gól. Mondjuk a 11esnel mikor mariska kapta akkor nem panaszkodott most mondta kolo muaninal, hogy ha di Máriae 11es akkor ez is adható. Thuramnal meg mondja hogy semmi nem volt.. Érdekes mégis volt kontakt.. Mint mariskanal.. Vagy mint a lengyelek ellen Messinek..

Ami undorító még ezen kívül hogy mindent kiemeltek és külön bánásmódot kaptak a bíróktól (hollandok ellen parades hentelesei, messike kezezese második sárga) az a média nyalasa és hogy Messinek ez jár...
Ezt szépen elultettek mindenki fejébe és lám sikerült is odaadni nekik.

Összegezvén egy rakás sz... volt ez a vb marokkói buszozassal, argentina automatikus 11essel indítom a meccsestul. Igazából nem találtam egész vb alatt olyan csapatot akinek tudnék szívből szurkolni (talán brazilok mert szép focit nyomtak végig) és ez nagyon elkeseritő mert 2006ba a franciák és Zidane miatt lettem a foci szerelmese.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2022. december 19., hétfő 13:43

dzsi91 írta: Mondjuk azért azon nemlepődnék meg ha évek múlva valamelyik arab aki épp megunja a footballmanagert előkapja a kisbetűs részt messi psg szerződéséből amiben esetleg ott van valami utalás arra, hogy könnyebb lenne vb-t nyerni psg játékosként :D

Engem mondjuk az meglepett,hogy nem sírt. lehet hogy volt 1-2 könnycsepp de a copanal kb zokogott itt meg csak bazsalygott végig. :D de lehet csak lemaradtan a goat könnyeiről.
Egyebkent a nyomast is konnyebb kezelni ugy, hogy tudod, hogy mindenki mogotted van. Ez nagy kulonbseg o es CR palyafutasa kozott.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 19., hétfő 13:37

Mondjuk azért azon nemlepődnék meg ha évek múlva valamelyik arab aki épp megunja a footballmanagert előkapja a kisbetűs részt messi psg szerződéséből amiben esetleg ott van valami utalás arra, hogy könnyebb lenne vb-t nyerni psg játékosként :D

Engem mondjuk az meglepett,hogy nem sírt. lehet hogy volt 1-2 könnycsepp de a copanal kb zokogott itt meg csak bazsalygott végig. :D de lehet csak lemaradtan a goat könnyeiről.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 19., hétfő 13:34

Mindegy, mert Mbappe úgy is elteszi a VB mezőnyt a következő 3? VB-ja alatt, de mára következőn inkább. Elég durván tolja.

Főleg, hogy jön ez a sok csapatos bohóckodás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 19., hétfő 13:29

realbeckham írta:
dzsi91 írta:

Én konkrétan messi előtt nemláttam assistokat számolni senkit nemhigy így osszedva mert ugye 10gól+10assist mostmár ugyanannyit ér mintha valaki 20 gólt rugott volna :lol:

Pelének meg maradonának hány assistja van?
Párizsban a kapufákat is hozzáadják. Compilation videot is csinaltak neki tavaly szezonban. Ha jol tudom az 0.5 gólt ér.
Ez most csak szarkazmus, remélem?!?! :lol:
Ne már :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. december 19., hétfő 13:17

dzsi91 írta:
Remy írta: Kedvencem, hogy mar nem azt nezik kinek van a legtobb VB golja, hanem hogy ki hany golban volt benne. Assist + gol. Mert ugye igy Messi R9 es Klose elott van.

Korabban soha nem lattam ilyen statot.
Én konkrétan messi előtt nemláttam assistokat számolni senkit nemhigy így osszedva mert ugye 10gól+10assist mostmár ugyanannyit ér mintha valaki 20 gólt rugott volna :lol:

Párizsban a kapufákat is hozzáadják. Compilation videot is csinaltak neki tavaly szezonban. Ha jol tudom az 0.5 gólt ér.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. december 19., hétfő 13:15

A francia kontranal az volt Hajdu B. hatalmas magyarazata, hogy sargat akart adni a spori. Es? Utolag nem lehet? Hatalmas hiba volt belenyulni a kontraba. Coman is pattant fel, akit Acuna probalt lezuzni.

Nem torvenyszeru a gol, de az osszes francia tamado sokkal gyorsabb volt, mint barmelyik argentin vedo.

Nem a vegeredmeny miatt irom, tovabbra is megerdemelt argentina gyozelme osszessegeben, de volt hatszel es ami ennel is fontosabb, kritikan aluliak a birok, amivel surgosen kell kezdeni valamit. Persze a FIFA/UEFA korrupt szar maffiaszervezetek vedik oket uton utfelen, de az nem jut eszukbe, hogy komolyabb penzt aldozzanak a kepzesbe, felkeszitesbe, mert ez jelenleg szanalmas.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 19., hétfő 13:10

Remy írta: Kedvencem, hogy mar nem azt nezik kinek van a legtobb VB golja, hanem hogy ki hany golban volt benne. Assist + gol. Mert ugye igy Messi R9 es Klose elott van.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. december 19., hétfő 12:55

Pad'em írta:
realbeckham írta: Engem pl sokkal jobban baszott fel, mikor a kopasz gyökér a hajrá közepén szétszakadt pályán 3vs2 kontrat akasztott meg előnyszabályra hivatkozva. Szerintem brutális hiba volt.

De nem kell birozni. Argentina megerdemelte. Didie urfoci taktikaja, meg a 70 percnyi séta miatt buktak. Mikor focizni kellett, muszáj volt, láttuk hogy rendben vannak.
https://twitter.com/Dwhite821/status/16 ... KkOyg&s=19

Ez? :lol: Erről én le is maradtam, ha francia vagyok biztos belebaszok valamit a tévébe.

Kell bírózni, mert igazából ez a foci manapság. Ritka egy olyan meccs ahol nincs számtalan bírói hiba, ráadásul láthatóan le vannak fektetve dolgok nekik. A vb-n, hogy Messinek nyernie kell, lenyilatkozta minden fejes előre, Real ellen fújni a ligában, stbstb, ez a nyamvadt Var is csak dísz, nem használják csak ha éppen kedvük szottyan.

Igen.

Var...mondjuk amiota hasznalva van, azota barca=europa liga :hmmm:
Lord Xavi

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 19., hétfő 12:54

Kedvencem, hogy mar nem azt nezik kinek van a legtobb VB golja, hanem hogy ki hany golban volt benne. Assist + gol. Mert ugye igy Messi R9 es Klose elott van.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 19., hétfő 12:51

realbeckham írta: Engem pl sokkal jobban baszott fel, mikor a kopasz gyökér a hajrá közepén szétszakadt pályán 3vs2 kontrat akasztott meg előnyszabályra hivatkozva. Szerintem brutális hiba volt.

De nem kell birozni. Argentina megerdemelte. Didie urfoci taktikaja, meg a 70 percnyi séta miatt buktak. Mikor focizni kellett, muszáj volt, láttuk hogy rendben vannak.
https://twitter.com/Dwhite821/status/16 ... KkOyg&s=19

Ez? :lol: Erről én le is maradtam, ha francia vagyok biztos belebaszok valamit a tévébe.

Kell bírózni, mert igazából ez a foci manapság. Ritka egy olyan meccs ahol nincs számtalan bírói hiba, ráadásul láthatóan le vannak fektetve dolgok nekik. A vb-n, hogy Messinek nyernie kell, lenyilatkozta minden fejes előre, Real ellen fújni a ligában, stbstb, ez a nyamvadt Var is csak dísz, nem használják csak ha éppen kedvük szottyan.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 19., hétfő 12:47

MorataMartin írta: Messi 5 büntetőt rúghatott (és a médiáról is, hogy nem nagyon jelent meg sehol) , ez minden idők legtöbb megítélt büntetője egy világbajnokságon egy válogatottnak.
19 buntetot fujtak be most a VB-n, abbol 5-öt Messi lohetett, az 26%

:D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 19., hétfő 12:41

messi nagyobb, mint a barca :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. december 19., hétfő 12:39

Engem pl sokkal jobban baszott fel, mikor a kopasz gyökér a hajrá közepén szétszakadt pályán 3vs2 kontrat akasztott meg előnyszabályra hivatkozva. Szerintem brutális hiba volt.

Lord Xavi

Vissza: