VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

RealMadridFanatic

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. december 19., hétfő 8:24

Nalam Valverde sem erdemelt dicseretet, orulhet, hogy nem sargazta le a biro, gaz volt amit csinalt.

Ezt meg kar a nagy tettel leplezni, egyszeruen turhok, ez van.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. december 19., hétfő 8:15

Jo, amikor Valverde nyom ilyen oromot valaki pofajaba, akkor megy a future captain a topikjaban. :) Nyilvan minden ilyen eset egy paraszt megnyilvanulas, de senki sem sportolt ilyen szinten ekkora tettel jaro meccseken. Azt tudom, hogy serduloben, kadettban es juniorban is hasonlo paraszt voltam, mint ezek a jatekosok. :lol:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. december 19., hétfő 7:46

Erre gondoltam. Magukat minositik, a tegnapi sem a francian mult, aki mellesleg 4 eve mar vilagbajnok es meg boven van eselye ujabb cimre.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. december 19., hétfő 7:41

Ünneplés közben is M'Bappé-val kell foglalkozni. Pályán és pályán kívül is undorító egy válogatott. Oké, hogy akarás keg minden, de qz egész VBjük a rugdosásokról meg a színészkedésekről szólt... :ike:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. december 19., hétfő 7:41

Mindenidok legszarabb vb-je volt. Koltse gyogyszerre a sok gyoker a penzt, akinek szerepe volt abban, hogy Katar rendezzen es telen. A lenyeg, hogy a futball megmenekult!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2022. december 19., hétfő 7:41-kor.
:goat:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. december 19., hétfő 7:30

A donto felnott egy ilyen tornan elvart legkorhoz, szinvonalhoz, egyebkent gyenge VB volt.

Megerdemelt argentin siker lett a vege, azert kenytelen voltam figyelni oket a vegere es a verolegenyek tudnak am futballozni is. Technikailag rendben vannak, nagy szazalekban jo donteseket hoznak meg faradtan is es igazi csapatkent viselkednek (aminek ugye semmi jelentosege egy csapatsportban, amit itt voltam kenytelen megtanulni az alazatos, szereny szakertoktol akik idorol-idore emelik a forum fenyet).

Messi pedig jol tolta, "oregsegere" tenyleg az elere allt az egesznek es nem nyomta agyon a nyomas. Az meg latszott minden meccsen mennyivel jobb futballista setalva is, mint az osszes tobbi aki korulveszi.
Hulyen hangzik, de meg azt is mondanam, hogy mivel ekkora jatekos, melyen legbelul meg kicsit tudnek orulni is neki, csak sajnos a sok ev hatszel, media szopkodas mar nem tud csak eltunni a fejembol. Valahol most is lattam, hogy a futball igazsagos, mert VB-t nyert. Nem, a futball igazsagos volt most, mert Ok voltak a legstabilabbak vegig es behuztak. Nem azert, mert a karrierje alapjan megerdemli, ilyen nincs. Ez arra jo, hogy a sok kreten fanboy (nem az itteniek, hanem akik tenyleg kretenek) es ujsagiro most jusztifikalva erezze az evek soran osszehordott sok baromsagot, felig jogos dijakat es hasonlok.

A fentiek miatt orulni nem tudok neki, de Messi miatt onmagaban egyaltalan nem zavar es foleg azert mert amennyire osszeszedte magat erre a tornara az zsenialis es nagyon kemenyen latvanyos, hogy osztonosen micsoda jatekos, mennyivel a mostaniak elott jar.

Mbappe elott is le kalappal, ez minden szempontbol mestermunka volt. Az, hogy a kepessegei megvannak, nem titok, viszont most fejben is elit volt, erre a legnagyobbak kepesek csak. Vegyesek az erzeseim vele kapcsolatban, egyertelmu, hogy sok szempont alapjan Madridban lenne a helye, de lehet, hogy tul sok idot volt rossz kozegben, raadasul nala mar a politika is kozbeszol...

Sok esemenyre nem fogok emlekezni, orulok is, hogy vege, Messi vegervenyes bekerult a legnagyobbak koze, Mbappe pedig elindult oda.

Utoirat: par kiveteltol eltekintve ritka ostoba, tanulatlan nevetlen csurhe ez az argentin csapat. Reszleteznem nem kell.

Johet a BL cimvedes.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 19., hétfő 7:21

Aguero meg ugye úgy jampizott mintha kerettag lett volna, de ha ez nem lenne elég, ünneplés közben Camavingat szidta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. december 19., hétfő 7:12

Így kell.
Gyönyörű. :agree:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 19., hétfő 7:06

Realista24 írta: Argentinok nagyot fejlődtek a torna alatt, grat nekik.
Respect Marokkónak, baromira örülök Modricnak, annak pedig a legjobban hogy véget ért a VB, mert egy raklap fos volt.
Ebben egyetértünk. Soha ne vegyék el tőlünk a nyári kertben sörözős-grillezős-tv nézős nagy válogatott futballtornák élményét. Ezt az egészet elkúrta a fifa. Nem is kicsit. Mondjuk az arabok tuti jól tejeltek érte.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 19., hétfő 6:26

no, hat kellett par ora alvas ezt az oruletet kiheverni.

lattam mar sok dramat meg emlekezetes meccset, de mivel ugye a masik oldalon allok, szemely szerint nekem ez a 120p volt asszem eletem futballelmenye.
volt benne lelektanilag minden, amiert imadni vagy utalni lehet ezt a sportot, de vegre nem a fallosz rossz oldalan alltam es a vegen a meltdown utan nem pofaraeses jott.
messinek termeszetesen kulonosen orulok, hogy amennyit kardoskodtam erte eletemben, sikerult ezt visszaigazolja.

a kecske kerdes meg ugyis orokre nyitott marad, tokmindegy mi tortenik, mert nem pontozasos sportag, de bennem nehany kerdojelbol azert igy pont lett a vegere, aztan nekem ez a legfontosabb.
mint a zodiakus vegen a srac, mikor belenez a gyanusitott szemebe. :mrgreen:

nagyjabol ennyi, ez kipipalva, johet a jelenleg kevesbe kedves klubfuccball.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 19., hétfő 5:53

Argentinok nagyot fejlődtek a torna alatt, grat nekik.
Respect Marokkónak, baromira örülök Modricnak, annak pedig a legjobban hogy véget ért a VB, mert egy raklap fos volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. december 19., hétfő 4:41

petiamadridista írta:
Bencze írta:

Es hany fekete el argentinaban? Braziliaban is meglepetes, amikor van valami feher jatekosuk. Gondolkozz mar kicsit. Magyar gyorskorcsolya hol volt, amig nem kerult ide ket kinai valahogy akik dominaljak a sportot?

Nem igazán értem mit nemnlehet érteni abban amit ilgner első alkalommal írt. Sztem teljesen valid volt.
Sztem nem azzal van a gond h van egy ilyen történelmi múlttal rendelkező ország ahol úgy hozta az élet hogy lesz egy.. hát vegyes etnikumu csapat,.hanem hogy a trend brutálisan megfordult a végére. Ez azért furcsa volt külső szemmel.

Ennyi.
Egyébkent a gyorskorcsolyás gyerekek meg ha jól tudom pont most húztak el.
De mas gyarmatosito europai orszagok is tele vannak minden sportagban feketekkel, arabokkal. Belgium, Hollandia, Anglia, Franciaorszag, spanyolok meg delamerikabol honositanak neha. Elhiszem, hogy szivesebben neznel csak fehereket, de sajnos eszbol csak akkor lehet mar megelni ha Messinek hivnak.
illgner írta: [quote=Bencze post_id=<a href="tel:1213788">1213788</a> time=<a href="tel:1671391875">1671391875</a> user_id=2661]
[quote=illgner post_id=<a href="tel:1213780">1213780</a> time=<a href="tel:1671389856">1671389856</a> user_id=5111]

És hány fekete argentint láttál a pályán? Ha már a feketék jobb képességűek? Mert ugyan rühellem őket, de ha jól láttam, akkor ők lettek a világbajnokok. Ami elég szomorú a számomra, de hogy ez a francia válogatott sem vált ki belőlem semmilyen szimpátiát, az is biztos.
Es hany fekete el argentinaban? Braziliaban is meglepetes, amikor van valami feher jatekosuk. Gondolkozz mar kicsit. Magyar gyorskorcsolya hol volt, amig nem kerult ide ket kinai valahogy akik dominaljak a sportot?
[/quote]

Mit gondolkodjak? Azt írtad, hogy a négerek jobbak, mint a fehérek. Ehhez képest az elmúlt 15 évben hány fehér és hány néger nyert aranylabdát? Mi köze ennek a kínai gyorskorcsolyához? A világon semmi. Az az igazság, hogy a fehérek semmivel sem gyengébbek a labdarúgásban, hiába is próbálod ezt itt bizonygatni. Mit ahogy az argentin-francia döntőn sem láttam úgy, hogy a néger franciák jobbak lennének, mint a nagyjából fehér argentinok.
[/quote]
Nem irtam, hogy jobbak, hanem hogy egyre inkabb zarkoznak fel azok, akik europai foci kulturaban nottek fel. Ha egyszeruen van egy 180 centis 70 kilos robotod utanpotlasban, nem a nyikhaj 150 cnetis pedrit fogod jatszatni, hiaba rakja oda fel meterrel pontosabban a labdat a labadra, vagy huz par varatlan megoldast.

Egyebkent semmilyen del-amerikait nem tekintek echte fehernek, ugyhogy eleg sok nem feher nyert szerintem. idei elso 20ban az aranylabda szavazason 13 nem feher ember kerult be. Ez van, egy ido utan ugyis mindenki barna boru ember lesz, csak igy mint amikor emberre valtunk.
h3x0r írta:
A francia utanpotlasrol volt szo. Ott vagy 12-13 eves vekony, technikas gyerekkent, majd jon az algeriai vagy kameruni srac, aki abban az eletkorban biologiai okok miatt erosebb, fizikailag elnyom, talan meg gyorsabb is, az edzo pedig ot fogja jatszatni, mert azonnal hozza az eredmenyeket. Pedig 22-23 eves korodra lehet, hogy fizikailag is sikerul utolerned, osszessegeben komplettebb jatekos lennel, de mivel a padon ultel mogotte, ezert belole lesz profi focista, o fog a vb-n szerepelni.
Igy-igy. Kosarban is hiaba volt jobb a szemem a jatekhoz, kepzettem voltam a csapattarsaimnal gimiben, de ha egyszer egy hosszon 5-6 metert vernek ram es kiugranak a terembol, ha esetleg valahogy sikerul megverni oket 1v1ben egyszeruen nincs eselyed palyara kerulni

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 19., hétfő 1:35

Buenos Aires :ozil:

A vb legjobb videója attól még a szaudis "where is Messi?!" lett :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 18., vasárnap 23:22

wZoLee7 írta: Egyebkent grat a tippjatek gyoztesenek. Kesz csoda h ennyi nullazassal bejottem a top 5 be.

Osszegezve szamomra ez a vb nem hogy a legjobb volt, egyenesen rossz. Nem volt meg a vb hangulat. Ez lesz az a vb ami hozott meg egy bogyot Messinek es ahogy dösamp megmutatta Benzamanak ki a fasza gyerek aztan meg benyelte tovig. Az egyetlen egy pozitivum ami az egesz vb vel kapcsolatban Modric erme.
Mindenidők legundorítóbb focivbje volt ha a franciak nyerik akkor is. Ez amikor beoltoztették a vb győztes csapatkapitányát a ribancuknak a megkoronázása volt ennek a hamis scriptelt szarnak. De mivel messi vbt nyert így senkit nem érdekel, boldog a sok paraszt ,hogy ezek a retkek hogyan hány emberélet árán milyen propagandával rendezték ezt a vbt az nem számít.

A meccsek is kurvaszarok voltak. Ez a döntő ami már gyanúsan hollywood volt az egyetlen emlékem erről a fosról.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. december 18., vasárnap 23:11

Tchouameni deactivated instagram comments because of racist abuse.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 18., vasárnap 22:57

Egyebkent grat a tippjatek gyoztesenek. Kesz csoda h ennyi nullazassal bejottem a top 5 be.

Osszegezve szamomra ez a vb nem hogy a legjobb volt, egyenesen rossz. Nem volt meg a vb hangulat. Ez lesz az a vb ami hozott meg egy bogyot Messinek es ahogy dösamp megmutatta Benzamanak ki a fasza gyerek aztan meg benyelte tovig. Az egyetlen egy pozitivum ami az egesz vb vel kapcsolatban Modric erme.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 18., vasárnap 22:37

csababarca írta: Semmi kötődésem Argentínához, de Messi miatt drukkoltam nekik az elmúlt vb-ken
Az Argentinanak szurkolok 95%-a igy van ezzel, a maradek 5% argentin ember.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. december 18., vasárnap 22:28

flori írta: Agüeroval mi a fasz van? :lol: Emelgeti a trófeát, ugat meg szivarozgat az öltözőben. Lemaradtam valamiről? Kicsit túlviszi. :)
Azt hittem lemaradtam valamiről, és kerettag:D
Egyébként ki volt a nagydarab ürge Macron mellett a díjátadónál?

Komoly döntő volt, számomra nem titkolt módon nagyon vágyott végkifejlettel.
Semmi kötődésem Argentínához, de Messi miatt drukkoltam nekik az elmúlt vb-ken, sose gondoltam volna, hogy most fognak nyerni, nevekre ennél voltak jobb csapataik.
Türhő az a Martinez, de nagyon kellett ehhez a címhez, az a védés a végén...elképesztő volt.
Franciáktól többet vártam, 80percig fogalmuk sem volt a meccsről, lötyögtek, meddőn játszottak, és szerintem a hosszabbításban se adtak maxot. Vagy nem tudom.

MBappé nagyot ment, azért elég higgadt a gyerek, két tizit értékesíteni majd a párbajban sem inogott meg. Le a kalappal, és jó eséllyel mehet az alltime legtöbb gól vb-ken címért.

Na de a kérdésemre válaszoljatok pls.:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. december 18., vasárnap 22:16

Agüeroval mi a fasz van? :lol: Emelgeti a trófeát, ugat meg szivarozgat az öltözőben. Lemaradtam valamiről? Kicsit túlviszi. :)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. december 18., vasárnap 22:09

ziro4vr írta: Infantilis is elmehet a faszba, undorító volt végig, egy dilettáns pénzéhes gyökér, a végén is magára meg a korrupt szervezetére irányította a figyelmet, gg. Végig érezhető volt hogy mesterségesen próbálják utólag belemagyarázni mekkora torna ez, kamu nézőszámok, kamu mémelés ahogy azért próbálták segíteni Messit meg úgy egészében hogy emlékezetes vb legyen..a döntő miatt lett az meg mert Messi és Mbappé hozta amit tud.

Messi megérdemelte, fellépett ezzel a legnagyobbak mellé, hogy nagyobb e náluk ízlés dolga, de nem is ez a lényeg. Elértünk egy ponthoz, ahol kimegy a képből a fiatalságunk, kimegy egy generáció akiken felnőttünk, Cé, Messi, Modric, Benzema, Neymar stb..és akik maradnak, hát az elég kevésnek tűnik, MBappé, Haaland akit nagy tornán nagy meccsen aligha látunk, meg rajtuk kívül pár mondvacsinált sztár. Az utolsó 32 csapatos vb, az eb is hígul, közben a bl-t is baszogatják...lassan ideje nekünk is megpihenni.

Megyek is a darts topikba. :mrgreen:
Off topicban Hehe a temetési ceremóniák tervezését vázolta fel, szóval kezdek megijedni ha itt megpihennétek. :kalapos:

Én még fiatal vagyok csak CR öregszik. :mrgreen:

Vissza: