HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 18., vasárnap 21:03
Akármennyire is nem akartam, hogy az argentinok nyerjenek, ha szimplán a mai meccset nézzük, akkor sajnos jobbak voltak, mint a kokler franciák. Náluk Mbappe hatalmasat ment, Tchua is rendben volt, illetve a csereként beallt Cama és Coman is, de a többiek csődött mondtak, Dembelevel és Giroudval az élen. Az argentinok annyira "jó energiával" dolgoztak egész meccsen, hogy Mbappe harmadik (tizi) gólja előtt mondtam is magamban, hogy belőheti, csodát tehet, de a mennybe akkor sem ő fog ma menni. Ez így volt megirva és kész. Lehet mondani a kurva sok megítélt tizit, fel lehet hozni, hogy amúgy az argentinok sem játszottak szép focit, de végiglokdostek őket, amikor meg minden kisiklani látszott egy Mbappe gyorsvonat miatt, csapatként tudtak válaszolni és amögött kőkemény munka is volt, ezt kár tagadni. Nem a legjobb VB volt, de Messi miatt biztosan az egyik legemlékezetesebb lesz a média által, nekünk pedig ezt el kell fogadni és remélhetőleg a klub fociban több örömünk lesz. Szép karrier ez, be kell ismerni, az meg egészen biztos, hogy erre még egy aranylaszti is jön. Ettől függetlenül nem lett rosszabb vagy ertektelenebb játékos CR, aki a sorok mögé tud nézni, az tudja, hogy CR is kimaxolt a portugálokkal mindent.
Benzema miatt igazából a franciaknak sem tudtam volna őszintén örülni, de sajnalom, hogy így alakult és hogy fejet hajtottak a sors előtt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”