HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 5., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 5., vasárnap 14:39
Valóban igaz,csak ne feledjük el,hogy ő most magasan kiemelkedik a Tottenhamból,itt nem tudom hogy mennyire tudna dominálni a jobb oldalon.Di Mariahoz képest valóban előrelépés volna,na de ki hozzá ki nem...Tayo írta:Ezek elvitathatatlan érvek amiket felhoztok. Valóban sokat fejlődött, ahoz képest hogy balhátvédként indult tényleg le a kalappal. Egyedül a stílussal van bajom, merőben mást kéne játszanunk a Mourinho alatt látottakkal és ebben én Balet nem tudom elképzelni. Rengeteg területe van kifutni magát Angilában mivel ott nincs olyan hogy egy csapat a meccs elejétől betömörül a másik ellen, mindenki győzelemre játszik . Itt nagyon mást kéne játszania, viszont a képességei az angol bajnoksághoz erősek. A 60 körüli ára meg rengeteg...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 5., vasárnap 14:30
Lehetoleg jatszunk majd 13 BL meccset es 2-t a Barcaval ahol az ellenfelek nem full bekkelosek. Aztan vannak olyan csapatok mint a Valencia, Atletico akik sem igazan bekkelos csapatok. A maradek sem olyan veszes, meglehet oket is szorni, foleg az elso gol utan az ilyen csapatak mar kitamadnak. Nem hiszem, h ez miatt aggodni kellene Bale miatt. Ami nalam kicsit aggaszt az, h mennyire lesz majd vallalkozo kedvu - mondhatnam, h mennyire lesz majd onbizalma CR mellett.Tayo írta:Ezek elvitathatatlan érvek amiket felhoztok. Valóban sokat fejlődött, ahoz képest hogy balhátvédként indult tényleg le a kalappal. Egyedül a stílussal van bajom, merőben mást kéne játszanunk a Mourinho alatt látottakkal és ebben én Balet nem tudom elképzelni. Rengeteg területe van kifutni magát Angilában mivel ott nincs olyan hogy egy csapat a meccs elejétől betömörül a másik ellen, mindenki győzelemre játszik . Itt nagyon mást kéne játszania, viszont a képességei az angol bajnoksághoz erősek. A 60 körüli ára meg rengeteg...
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 5., vasárnap 14:20
Adom. Nálam első számú célpont, Perez papa kezet zsebbe!A faszi alulértékelt,itt a fórumon biztosan, a vadló jelenleg egy nagyon nagy vétel.....iszonyat mi lakozik benne......és ha visszanézzük,hogy folyamatosan fejlődött,megtörés nélkül....akkor gondolhatjuk,hogy még tovább tart a fejlődése,és ez a lényeg.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 5., vasárnap 14:10
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 5., vasárnap 14:07
Ezt adom. Ellenünk 2 éve semmi volt az ember. Futni tudott csak és annyit csinált, hogy megtolta Arbeloa mellett aztán Pepe meg elcsente. Az a Bale nem kéne nekünk, de a mostani előrelépés lenne, főleg az idei DM-hez képest.DavieS írta:Akkor visszakérdeznék, hogy láttad-e az elmúlt két évet, mármint Bale elmúlt 2 évét. Mutass még 3 ilyen játékost, aki ekkorát fejlödött az elmúlt időben, tette mindezt Európában - ezzel kipipálva a bizonyít-e Euróbában részt is - figyeltél Neymar? nem a hukkmukk üzbég bajnokságban.morientes írta:pl tegnap a S.hampton ellen igaz hogy az ő góljával nyertek,de a gyerek 86percig keresztül-szalmát nem csinált.Aztán elindult szélről befele,két védekező játékos érdeklődve figyelte tőle majd egy méterről hogy mit is csinál...aztán ellőtte és beakadt.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 5., vasárnap 13:50
Akkor visszakérdeznék, hogy láttad-e az elmúlt két évet, mármint Bale elmúlt 2 évét. Mutass még 3 ilyen játékost, aki ekkorát fejlödött az elmúlt időben, tette mindezt Európában - ezzel kipipálva a bizonyít-e Euróbában részt is - figyeltél Neymar? nem a hukkmukk üzbég bajnokságban.morientes írta:pl tegnap a S.hampton ellen igaz hogy az ő góljával nyertek,de a gyerek 86percig keresztül-szalmát nem csinált.Aztán elindult szélről befele,két védekező játékos érdeklődve figyelte tőle majd egy méterről hogy mit is csinál...aztán ellőtte és beakadt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 5., vasárnap 12:58
Szerintem nálunk sem nagyon adnak e kor felett több éves szerződést.hehe írta:a hónap híre!![]()
cselszinél van egy olyan, hogy 30 év fölötti játékosoknak nem adnak többéves szerződést. fiatalabb, később is jobban eladható játékosokat keresnek most, ez pedig azt jelenti, hogy kedira mehet oda xabi helyett murinnyó ölében.
a mail on sunday szerint
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 5., vasárnap 12:57
RMCF én álltalába adok a véleményedre,de nemtom mostanába nézel e spurs meccseket,mert pl tegnap a S.hampton ellen igaz hogy az ő góljával nyertek,de a gyerek 86percig keresztül-szalmát nem csinált.Aztán elindult szélről befele,két védekező játékos érdeklődve figyelte tőle majd egy méterről hogy mit is csinál...A faszi alulértékelt,itt a fórumon biztosan, a vadló jelenleg egy nagyon nagy vétel.....iszonyat mi lakozik benne......és ha visszanézzük,hogy folyamatosan fejlődött,megtörés nélkül....akkor gondolhatjuk,hogy még tovább tart a fejlődése,és ez a lényeg.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 5., vasárnap 12:29
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 5., vasárnap 12:01
Mondjuk azért a Tottenhamtől könyebb igazolni, mint egy PSGtől. De oda is írtam, oda lehet, tehát nem biztos, de egy 45-50 milliós ajánlatra már nem mondanának nemet. Nyáron kötve lett valami együttműködési szerződés, ami alapján gondolom már könnyebben odaadnák, mint ModricotErti írta:Toky írta:Biztos Te voltál az, aki engem kérdezett, hogy elfogadnám-e a di María+pénz ajánlatot Lucasért?
Emlékezz vissza, hogy Levy milyen szappanoperát kerekített Modricnál. Bale-nél még nagyobb lenne. Az ára meg jóval több.
Attól, mert lehet ívelgetni rá még nem falábú. A mai csatárok közül labdajáratásban az egyik legjobbLáttad az őszi meccseket? Két gólt kaptunk a lefejelt labdáiból. Láttam jó néhány dortmund meccset, nem csak a madrid ellenieket, tudom, hogy miről beszélek.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 5., vasárnap 11:54
egyrészt ha Daily Mail akkor nem hivatalos, másrészt most felnéztem oda és még ott sincs kiírvaDaily Mail: Hlivatalos! David Villa nyártól az Arsenal csapatához szerződik!
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 5., vasárnap 11:53
Mondjuk azért a Tottenhamtől könyebb igazolni, mint egy PSGtől. De oda is írtam, oda lehet, tehát nem biztos, de egy 45-50 milliós ajánlatra már nem mondanának nemet. Nyáron kötve lett valami együttműködési szerződés, ami alapján gondolom már könnyebben odaadnák, mint ModricotToky írta:Biztos Te voltál az, aki engem kérdezett, hogy elfogadnám-e a di María+pénz ajánlatot Lucasért?
Emlékezz vissza, hogy Levy milyen szappanoperát kerekített Modricnál. Bale-nél még nagyobb lenne. Az ára meg jóval több.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 5., vasárnap 11:50
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 5., vasárnap 11:42
Ha fele olyan jó kis területen, mint Cé, akkor jöhet. Imádom ahogy kis területen megkapja a labdát, átveszi és 1-2 húzásból akkor passzokat ad, hogy sikongatok a tv előttadamzz írta:de kis területen is legalább olyan jó van mint CR(persze neki sem ez az erőssége).
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 5., vasárnap 11:41
Football World Hungaryadamzz írta:ezt hol olvastad ?beckham96 írta:Daily Mail: Hlivatalos! David Villa nyártól az Arsenal csapatához szerződik!
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 5., vasárnap 11:39
ezt hol olvastad ?beckham96 írta:Daily Mail: Hlivatalos! David Villa nyártól az Arsenal csapatához szerződik!
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 5., vasárnap 11:37
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 5., vasárnap 11:35
Igen és valakinek viszont érkeznie kell. Akármennyi pénzért, azt a jobboldalt rendbe kell rakni.Azért jövőre egy Carvajal-Bale jobboldal lehet dobna a csapaton.Egyébként Bale-ből bármi kihozható, olyan potenciál van benne,hogy az hihetetlen. Persze az angoloknál futni kell és lőni, de technikailag sem ügyetlen a srác. Szoktam nézni spurs meccseket és képes fineszes megoldásokra,átadásokra de kis területen is legalább olyan jó van mint CR(persze neki sem ez az erőssége). Ráadásul a kapu előtt sem remeg meg a lába + nem tudom ki nézte a City elleni meccseüket még két hete, ott tért vissza a sérüléséből(legalábbis a sérülése óta először volt kezdő) nem ment neki annyira a játék de ennek ellenére is rúgott egy gólt és adott egy gólpasszt. A klasszis megvan benne.Valóban adhat kis aggodalomra okot,h Angol de azért már ők is fejlődnek a Premier Ligával együtt, nem csak az az egyszerű futball van mint 10-20 éve.Én egyértelműen az ő személye miatt várom a legnagyobb huza-vonát. Sztem a középpályát gyorsan lerendezzük(reméljük minőségi játékosokkal), Carvajal egy füttyszó meg pár millió és repül is, csatárkérdés lesz érdekes még. Agüerot lehet,h nem tudnánk elhozni 40 alatt(sőt elég biztos) ezért inkább 20-25 milkával belehet(beis fogunk,legalábbis remélem) próbálkozni kedves Dortmundi lengyel barátunknál. Falcao se lenne hozható 45-50 alatt, szval... Vagy indulunk Benzema,Morata kettőssel. Persze ez kicsit bátornak hangzik, de ha nagyon kell CR-t feltoljuk oda kötetlenbe. Én nem félnék a szezontól,ha Morata lenne csak benzi mögött. Bale,Modric,CR,Benz négyes az jól hangzik?:D Persze CR maradna alfahimben, Modric, Benz eddig is tudta hol a helye, Bale pedig tiszteli őt annyira,hogy tudja hol a helye. Galaktikus éra 3? Izgatott vagyok, sajnos elég messze van augusztus...pheco írta:Lucas nem hiszem, hogy mozdítható így félév után, Neymarra nagyon kicsi esély van, szerintem a katalánoké lesz, Reus nem hiszem, hogy eljönne a Dortmundból
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 5., vasárnap 11:19
Láttad az őszi meccseket? Két gólt kaptunk a lefejelt labdáiból. Láttam jó néhány dortmund meccset, nem csak a madrid ellenieket, tudom, hogy miről beszélek.Nem. rosszul mondod. Nem erőssége a labdák lefejelése. Te láttad az elődöntőben, hogy ívelgettek rá, mert nem nagyon.
Jelenlévő fórumozók: 51 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem