Drog rossz, értem?Bencze írta:...

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. december 20., kedd 5:04
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 18., vasárnap 16:48
Minek? Adnak a checkin pultban/automatában nyomtatottat ha beszarna.'shutterisland írta: kb 30x repultem eddig, mindig az appot hasznalom, de a kinyomtatott repjegy allandoan ott van a taskamban.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. december 18., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 18., vasárnap 13:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 18., vasárnap 13:23
Van, hogy nehezen vagy nem tudja beolvasni a gep. Mikor mentunk amcsi foci mecsre itt Becsben, az elottunk levo ki tudja mikor jutott be.hehetheoriginal írta:Ezt mondd a gyökér szekusnak, a cipomeretnyi iq-valRealista24 írta: E-ticket. Benne van a nevében.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 18., vasárnap 13:22
Ezt mondd a gyökér szekusnak, a cipomeretnyi iq-valRealista24 írta: E-ticket. Benne van a nevében.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 18., vasárnap 13:15
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. december 18., vasárnap 13:09
Opció B. Említsd meg, hogy te véded a környezetet és nem támogatod az esőerdők kiírtását egy szaros A4-es papírfecni miatt. Szóval oldják meg digitálisan 2022-ben.hehetheoriginal írta:Sztem vhol le van irva a hazai csapat oldalan, amugy meg ha van rola bizonylatod, es van esetleg vonalkod vagy qr kod a jegyen, akkor le tudjak ellenorizni, gondolom nem neandervolgy championship rangadoYazid írta:
Nb1 kosármeccs
Ha lehet e-ticketet venni, akkor nyugodtan beleallhatsz az arcukba, hogy ertelmet veszti az egesz, ha megis ki kell nyomtatni![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 18., vasárnap 12:57
Sztem vhol le van irva a hazai csapat oldalan, amugy meg ha van rola bizonylatod, es van esetleg vonalkod vagy qr kod a jegyen, akkor le tudjak ellenorizni, gondolom nem neandervolgy championship rangadoYazid írta:Nb1 kosármeccshehetheoriginal írta:
Mire, hova?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 18., vasárnap 9:52
Nb1 kosármeccshehetheoriginal írta:Mire, hova?Yazid írta: Ne nézzetek ősembernek de e-ticketet vettem, most ki kell nyomtatni vagy nem?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 18., vasárnap 9:44
Mire, hova?Yazid írta: Ne nézzetek ősembernek de e-ticketet vettem, most ki kell nyomtatni vagy nem?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 18., vasárnap 9:43
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 16., péntek 20:17
Jo fel oraval miutan irtam, elmentem Auchanba vasarolni (Nagyvarad), kedvet kaptam a holnapi csirkecomb melle egy kis krumplihoz, ha mar igy megemlitettedh3x0r írta:Mennyibe kerul?cart írta: Voltam az Aldiban, azt mondta a penztaros van valami uj policy hogy 1 ember 1 kilo krumplit vehet csak, es elvett tolem 2 darabot
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 16., péntek 17:44
Mennyibe kerul?cart írta: Voltam az Aldiban, azt mondta a penztaros van valami uj policy hogy 1 ember 1 kilo krumplit vehet csak, es elvett tolem 2 darabot
![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 16., péntek 16:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. december 16., péntek 15:56
Persze hehe, pont olyan súlya van a kettőnekhehetheoriginal írta: Mint a benzinert par hete, meg a budipapirert a covid elejen, még gyorsan, gyorsan rohanjon mindenki
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 16., péntek 15:42
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. december 16., péntek 15:41
Engem is meggyőzött a fórum Puzsérja. Nem is megyek be a bankba hétfőn.sebydani írta:Bocsi Hehe, akkor inkább visszamondom
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem