Persze hehe, pont olyan súlya van a kettőnekhehetheoriginal írta: Mint a benzinert par hete, meg a budipapirert a covid elejen, még gyorsan, gyorsan rohanjon mindenki

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. december 16., péntek 15:56
Persze hehe, pont olyan súlya van a kettőnekhehetheoriginal írta: Mint a benzinert par hete, meg a budipapirert a covid elejen, még gyorsan, gyorsan rohanjon mindenki
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 16., péntek 15:42
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. december 16., péntek 15:41
Engem is meggyőzött a fórum Puzsérja. Nem is megyek be a bankba hétfőn.sebydani írta:Bocsi Hehe, akkor inkább visszamondom
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. december 16., péntek 15:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 16., péntek 14:24
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. december 16., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 16., péntek 13:10
Ugyanez lesz a lakasfelujitassal is elvileg. Valami lesz, de kerdes milyen formaban.sebydani írta:Mi tegnap szipkáztuk fel, nekünk azt mondták ha lesz is jövőre akkor más konstrukcióban, úgyhogy ha szeretnénk sietni kell.Dupla D írta: Ha már banki kérdés. Hátha valaki bennfentes a témában.
Babaváróról bárki tud valamit? Marad jövőre, vagy vegyük fel még amilyen gyorsan tudjuk?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. december 16., péntek 12:55
Mi tegnap szipkáztuk fel, nekünk azt mondták ha lesz is jövőre akkor más konstrukcióban, úgyhogy ha szeretnénk sietni kell.Dupla D írta: Ha már banki kérdés. Hátha valaki bennfentes a témában.
Babaváróról bárki tud valamit? Marad jövőre, vagy vegyük fel még amilyen gyorsan tudjuk?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. december 16., péntek 11:54
A bankok sem tudnak semmit, majd december 27-én esti 10kor jön valami meglepetés rendelet, aztán kiderul.Dupla D írta: Ha már banki kérdés. Hátha valaki bennfentes a témában.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. december 16., péntek 11:31
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. december 16., péntek 11:04
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. december 16., péntek 10:22
HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 16., péntek 10:20
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. december 16., péntek 10:14
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 15., csütörtök 20:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 15., csütörtök 18:37
helyes. kurva migránsok az okai mindennek amugyisNika91127 írta:Nekünk "covid babánk" van, sokáig nagyon nem is tudtuk "kivinni közösségbe". Baráti társaság nincs, nagyszülők 200 km-re. A mi babánk nagyon "idegenfélő" volt, sőt a mai napig mondhatni az._Bushido_ írta: Ahogy észrevettem, olvasom, az elmúlt időben egyre többen lettetek apukák.
Szokták mondani, hogy a pici baba közelébe 2 hónapos koráig nem kéne sok embert csődíteni, nagyobb családi összejövetelekre vinni.
Max szűk családi kör (pl a pici nagyszülei, a pár tesói), másokat nem kéne. Egyszerre pár ember.
Ti is igy csináltátok? Mellőztétek az elején ezeket?
Tesóm most néz(ne) elébe egy nagy, 18 fős összejövetelnek. Eléggé tart az estétől.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. december 15., csütörtök 18:31
Nekünk "covid babánk" van, sokáig nagyon nem is tudtuk "kivinni közösségbe". Baráti társaság nincs, nagyszülők 200 km-re. A mi babánk nagyon "idegenfélő" volt, sőt a mai napig mondhatni az._Bushido_ írta: Ahogy észrevettem, olvasom, az elmúlt időben egyre többen lettetek apukák.
Szokták mondani, hogy a pici baba közelébe 2 hónapos koráig nem kéne sok embert csődíteni, nagyobb családi összejövetelekre vinni.
Max szűk családi kör (pl a pici nagyszülei, a pár tesói), másokat nem kéne. Egyszerre pár ember.
Ti is igy csináltátok? Mellőztétek az elején ezeket?
Tesóm most néz(ne) elébe egy nagy, 18 fős összejövetelnek. Eléggé tart az estétől.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 15., csütörtök 18:23
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. december 15., csütörtök 18:13
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. december 14., szerda 21:29
Első körben én biztos, hogy vennék egy olyan hőmérőt, ami méri a relatív páratartalmat. Nem drágák (kb. 6 dollár kínából). Aztán megmérném azt is, hogy hány fokos a fal ott, ahol a penész megjelenik. Egy lakásban az 50-60%-os relatív páratartalom az optimális. Ha ennél magasabb a páratartalmad, akkor kell páramentesítő. Ha nem magasabb, akkor fölösleges pénzkidobás lesz és nem fogja megoldani a problémádat, vagy generál egy másikat és száraz lesz a lakásod.Yazid írta:Figyelj nem mértem még de van ez az egyszerű köves párátlanító azért folydogál benne a folyadék pár hét alatt, nem méricskeltem még szemmel se komolyankiserik írta:
Mennyi a mért páratartalmad ezekben a helységekben?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem