Achraf Hakimi is ready to return to Real Madrid. He would even accept a salary cut to come back at the Bernabéu. People around him have confirmed this. He is a madridista and dreams of returning to the club [Relevo].

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. december 16., péntek 17:33
Achraf Hakimi is ready to return to Real Madrid. He would even accept a salary cut to come back at the Bernabéu. People around him have confirmed this. He is a madridista and dreams of returning to the club [Relevo].
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. december 16., péntek 16:37
Jajjj, tényleg. Azt hittem VB. Oda azért tartom az írásom. Szóval klub VB-re 32 csapat? Hát már ez a mostani kibővített is sok.Pad'em írta:Válogatottak? Itt klubfociról van szó,
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 16., péntek 16:15
Válogatottak? Itt klubfociról van szó, csoportkőr pedig nem hiszem, hogy lesz, hanem 32 csapat egyeneskiesésesben. Csoportokkal annyi meccset már nem lehetne bezsúfolni, így is 5 meccs lenne a két döntősnek a mostani 2 helyettM1Ö írta:Amúgy, ha megszólal a libsi gondolkodásom, akkor nem hülyeség ez. A végén úgyis a legjobb győz, de legalábbb a csoport körökbe bele kóstolhatnak az olyan gyenge válogatottak, akik az életbe nem érnék el. Így a nép is átérzi. Szóval szerintem nem feltétlen rossz kezdeményezés.poronty írta: Gianni Infantino: “The new men’s Club World Cup will take place in 2025 and will feature 32 teams”
“32-team tournament will go ahead, making it like a World Cup”
Elmennek ezek a picsába.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. december 16., péntek 16:02
Amúgy, ha megszólal a libsi gondolkodásom, akkor nem hülyeség ez. A végén úgyis a legjobb győz, de legalábbb a csoport körökbe bele kóstolhatnak az olyan gyenge válogatottak, akik az életbe nem érnék el. Így a nép is átérzi. Szóval szerintem nem feltétlen rossz kezdeményezés.poronty írta: Gianni Infantino: “The new men’s Club World Cup will take place in 2025 and will feature 32 teams”
Elmennek ezek a picsába.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 16., péntek 14:38
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. december 16., péntek 14:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 16., péntek 13:22
Es mi lesz mondjuk 2034-ben? Lesz klub meg sima VB is? Egyik telen, masik nyaron?poronty írta: Gianni Infantino: “The new men’s Club World Cup will take place in 2025 and will feature 32 teams”
Elmennek ezek a picsába.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 16., péntek 12:25
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 16., péntek 12:18
Az kell még plusz 2-3 meccs Pohang Steelersek meg Kaizer Chiefsek ellen. Megbolondultak ezek teljesen.poronty írta: Gianni Infantino: “The new men’s Club World Cup will take place in 2025 and will feature 32 teams”
Elmennek ezek a picsába.
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. december 16., péntek 11:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 16., péntek 9:56
errol eszembe juttot a 'you must be fun at parties' memeYazid írta:Számomra nem viccesM1Ö írta:
Ez lenne a poén. Vagy én nem értem a válaszodban az iróniát?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 16., péntek 9:24
Számomra nem viccesM1Ö írta:Ez lenne a poén. Vagy én nem értem a válaszodban az iróniát?Yazid írta:Egy baromsag, szerintem karim fia futópadozik![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. december 16., péntek 9:15
Ez lenne a poén. Vagy én nem értem a válaszodban az iróniát?Yazid írta:Egy baromsag, szerintem karim fia futópadozik
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. december 16., péntek 9:01
Egy baromsag, szerintem karim fia futópadozikDupla D írta:nem tőti beh3x0r írta: Endrick és Benzema az edzőteremben
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. december 16., péntek 8:54
nem tőti beh3x0r írta: Endrick és Benzema az edzőteremben
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 16., péntek 8:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 16., péntek 5:51
A BM hány BL-t tud felmutatni a Perez erak alatt? Ha mar tanulasrol van szo...ikarus93 írta:Sokkalom nagyon.poronty írta: €35m fixed fee, €25m add-ons + €12m extra money in taxes.
Csucsu is nagyon sokba került.
Perez tanulhatna a BMtől, hogy nagy pénzt nem adunk ki játékosért, főleg nem egy 16 évesért.
Aztán cáfoljon meg.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. december 15., csütörtök 23:06
Nem nagyon van miért, nem kell követnie senkit, az irányt mutatja.ikarus93 írta:Sokkalom nagyon.poronty írta: €35m fixed fee, €25m add-ons + €12m extra money in taxes.
Perez tanulhatna a BMtől, hogy nagy pénzt nem adunk ki játékosért, főleg nem egy 16 évesért.
Aztán cáfoljon meg.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. december 15., csütörtök 21:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 15., csütörtök 20:49
Az kerül sokba, aki nem teljesít. Jovic és Hazard, na ők sokba kerültek. De Csucsu eddig nem. Pláne, hogy egy VB döntőző válogatott alapembere.ikarus93 írta:
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem