OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
E-ticket. Benne van a nevében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Opció B. Említsd meg, hogy te véded a környezetet és nem támogatod az esőerdők kiírtását egy szaros A4-es papírfecni miatt. Szóval oldják meg digitálisan 2022-ben.hehetheoriginal írta:Sztem vhol le van irva a hazai csapat oldalan, amugy meg ha van rola bizonylatod, es van esetleg vonalkod vagy qr kod a jegyen, akkor le tudjak ellenorizni, gondolom nem neandervolgy championship rangadoYazid írta:
Nb1 kosármeccs
Ha lehet e-ticketet venni, akkor nyugodtan beleallhatsz az arcukba, hogy ertelmet veszti az egesz, ha megis ki kell nyomtatni![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem vhol le van irva a hazai csapat oldalan, amugy meg ha van rola bizonylatod, es van esetleg vonalkod vagy qr kod a jegyen, akkor le tudjak ellenorizni, gondolom nem neandervolgy championship rangadoYazid írta:Nb1 kosármeccshehetheoriginal írta:
Mire, hova?
Ha lehet e-ticketet venni, akkor nyugodtan beleallhatsz az arcukba, hogy ertelmet veszti az egesz, ha megis ki kell nyomtatni

thereisonly1ronaldo
Nb1 kosármeccshehetheoriginal írta:Mire, hova?Yazid írta: Ne nézzetek ősembernek de e-ticketet vettem, most ki kell nyomtatni vagy nem?
- hehetheoriginal
Mire, hova?Yazid írta: Ne nézzetek ősembernek de e-ticketet vettem, most ki kell nyomtatni vagy nem?
thereisonly1ronaldo
Ne nézzetek ősembernek de e-ticketet vettem, most ki kell nyomtatni vagy nem?
399 FT/kg
- h3x0r
Jo fel oraval miutan irtam, elmentem Auchanba vasarolni (Nagyvarad), kedvet kaptam a holnapi csirkecomb melle egy kis krumplihoz, ha mar igy megemlitettedh3x0r írta:Mennyibe kerul?cart írta: Voltam az Aldiban, azt mondta a penztaros van valami uj policy hogy 1 ember 1 kilo krumplit vehet csak, es elvett tolem 2 darabot
![]()

Voltam az Aldiban, azt mondta a penztaros van valami uj policy hogy 1 ember 1 kilo krumplit vehet csak, es elvett tolem 2 darabot

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Persze hehe, pont olyan súlya van a kettőnekhehetheoriginal írta: Mint a benzinert par hete, meg a budipapirert a covid elejen, még gyorsan, gyorsan rohanjon mindenki

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Engem is meggyőzött a fórum Puzsérja. Nem is megyek be a bankba hétfőn.sebydani írta:Bocsi Hehe, akkor inkább visszamondom
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Bocsi Hehe, akkor inkább visszamondom

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
Mint a benzinert par hete, meg a budipapirert a covid elejen, még gyorsan, gyorsan rohanjon mindenki
Kurvagáz ez az ország.

Kurvagáz ez az ország.
thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Köszi. Gyorsan felszedtem egy utolsó pillanatos TB igazolást, és hétfőn megyünk a bankba elintézni. Azt mondták, hogy ezzel még így jók leszünk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ugyanez lesz a lakasfelujitassal is elvileg. Valami lesz, de kerdes milyen formaban.sebydani írta:Mi tegnap szipkáztuk fel, nekünk azt mondták ha lesz is jövőre akkor más konstrukcióban, úgyhogy ha szeretnénk sietni kell.Dupla D írta: Ha már banki kérdés. Hátha valaki bennfentes a témában.
Babaváróról bárki tud valamit? Marad jövőre, vagy vegyük fel még amilyen gyorsan tudjuk?
Szoval en hagytam is bent valamennyit, meg remelhetoleg ki is veszek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mi tegnap szipkáztuk fel, nekünk azt mondták ha lesz is jövőre akkor más konstrukcióban, úgyhogy ha szeretnénk sietni kell.Dupla D írta: Ha már banki kérdés. Hátha valaki bennfentes a témában.
Babaváróról bárki tud valamit? Marad jövőre, vagy vegyük fel még amilyen gyorsan tudjuk?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
A bankok sem tudnak semmit, majd december 27-én esti 10kor jön valami meglepetés rendelet, aztán kiderul.Dupla D írta: Ha már banki kérdés. Hátha valaki bennfentes a témában.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Valamikor nyár közepén posztolták, hogy majd lesz valami. Szerintem ilyen formában biztosan nem, szóval ha még akartok egy kicsit kifacsarni az államkasszából, akkor ma kell megtenni, mert a max 10 munkanapos elbírálással asszem így jön ki.