lötyögve gyalogoltak be a döntőbe, egyszerűen ha felpörögnének 20-30 percre komolyabban, szerintem bármelyik válogatottat kifiléznék.ziro4vr írta:
Franciáknál nagy az arc, a döntőben ez végzetes lehet.
Deschamps fogja vissza őket, vagy nm tudom.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. december 14., szerda 21:51
lötyögve gyalogoltak be a döntőbe, egyszerűen ha felpörögnének 20-30 percre komolyabban, szerintem bármelyik válogatottat kifiléznék.ziro4vr írta:
Franciáknál nagy az arc, a döntőben ez végzetes lehet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 14., szerda 21:50
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 14., szerda 21:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 14., szerda 21:45
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 14., szerda 21:41
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. december 14., szerda 21:29
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 14., szerda 21:23
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. december 14., szerda 21:19
Én már kezdek kételkedni hogy valóban tudnak hozni egy olyan szintet mint amit mi "elvárunk" tőlük. Mondjuk a legnagyobb probléma az Dösamp...dzsi91 írta:Igen amúgy hígfos amit a franciák csinálnak. Argentinok az életükért fognak kaparni nem tudom ezek, hogy fognak felpörögni addigra ha egyaltalan bejutnak.Anthony írta: Hát egyáltalán nem elveszett Marokkó, nagyon jól játszanak. Ez a francia teljesítmény a döntőben kevés lesz, Messi megnyeri sajnos...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 14., szerda 21:17
Igen amúgy hígfos amit a franciák csinálnak. Argentinok az életükért fognak kaparni nem tudom ezek, hogy fognak felpörögni addigra ha egyaltalan bejutnak.Anthony írta: Hát egyáltalán nem elveszett Marokkó, nagyon jól játszanak. Ez a francia teljesítmény a döntőben kevés lesz, Messi megnyeri sajnos...
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. december 14., szerda 21:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 14., szerda 21:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 14., szerda 21:11
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. december 14., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 14., szerda 20:59
Az EB-n is latszott, hogy mennyit jelent az, hogy a magyar valogatott a torna elott lenyomott egy kisebb eloszezont. Az mar a teli VB hibaja, hogy 1 hettel a torna elott meg bajnokikat jatszottak, mig maskor azert 2-3 hetet egyutt keszulnek. Azert a vedekezest konnyebb nehany nap alatt megszervezni, mint a tamado jatekot begyakorolni.Realista24 írta:Nem kellett volna kiesni a "nagyoknak". Errol nem maga a VB tehet.petiamadridista írta: Nekem az hianyzik, hogy a nagyok folyamatosan elkerülték egymást.
Igen ez a német csoportban az utolsó félidő jó volt, emlekeztes meg szorakoztató, de azon kívül...
De tényleg volt egy spanyol -német a csoportban, meg egy portugal -uru. De mivel a nyomas és a tét ott még nem akkora, így szamolhattak azzal h az uccsó meccsen mindkettő továbbjut.
Maskérdés hogy egyszer sem így lett.
Aztán ezen kívül volt ez a holland - argentin meg a francia - angol, amik jobb és emlekezetesebb meccseknis voltak mint a másik kettő. Meg hat néhány mészárlás ( ilyen 7-0 keg 6-1)
Az igazán nagy clashek elmaradtak.
Na majd a döntő,.meg ott hátha lesznek nagy pillanatok.
Amiket Kercsó is ír azok mind ilyen nagycsapatok meccsein születtek, akik azért focizni is akartak, meg tudtak.
Ja.
Letetett volna szamtalan parharc, amire elozetesen sokan azt mondtak volna, hogy dontobe illo meccs, de nem lett az ismert dolgok miatt.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 14., szerda 20:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 14., szerda 20:45
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 14., szerda 20:44
Mar az pozitivum, hogy nem jon a hulye szovicceivel meg senkit sem erdeklo stasztisztikaival.petiamadridista írta: Hajdú B. nem sok szemvedélyt visz bele.
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. december 14., szerda 20:44
Az egy dolog, de lassan már marókkói archoz fog társítani francia nevet, csóri Ziyech volt már mindenki.petiamadridista írta:Hajdú B. nem sok szemvedélyt visz bele.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 14., szerda 20:42
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 14., szerda 20:40
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem