Hat nem céges bmwvel voltRealista24 írta:Legalabb az indexet hasznaltanmate írta:
Belső sávból kikanyarodik jobbra keresztül a gyalogosokon, igazi német premium sofőr![]()
![]()

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 16., péntek 8:29
Hat nem céges bmwvel voltRealista24 írta:Legalabb az indexet hasznaltanmate írta:
Belső sávból kikanyarodik jobbra keresztül a gyalogosokon, igazi német premium sofőr![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 16., péntek 7:41
Legalabb az indexet hasznaltanmate írta:Belső sávból kikanyarodik jobbra keresztül a gyalogosokon, igazi német premium sofőrTjacks írta:Gyalogosokat meg majd én átengedem a zebrán![]()
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. december 16., péntek 7:38
Még nem szokott vissza a balkormányhoznmate írta:Belső sávból kikanyarodik jobbra keresztül a gyalogosokon, igazi német premium sofőrTjacks írta:Gyalogosokat meg majd én átengedem a zebrán![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 16., péntek 7:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. december 16., péntek 6:32
Belső sávból kikanyarodik jobbra keresztül a gyalogosokon, igazi német premium sofőrTjacks írta:Gyalogosokat meg majd én átengedem a zebrán
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. december 16., péntek 6:27
Gyalogosokat meg majd én átengedem a zebrán
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 15., csütörtök 22:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 15., csütörtök 12:15
Ma is ott van. Régi fodrászával már van fotódzsi91 írta: Na miahelyzet éjszaka nemkalapált fel a falra régi csapatfotókat a folyosóra,hogy megenyhüljön a többiek szíve?![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 15., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 15., csütörtök 8:51
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad, és teljesen találó.Babinho írta:Erre volt szüksége. Kellett a lelkének. Hiányzott neki. Itt volt utoljára boldog, így ebben a környezetben tud tiszta döntést hozni a jövőjével kapcsolatban.Realista24 írta: Amúgy miért Madrid? Miért nem Sporting?
Vagy a kertje? Otthon is megvan mindene, ha igaz a hír hogy egyedül edzett.
Nem rosszbol kérdezem, csak érdekes.
Na meg a hátha faktor.
Mi meg úriemberek vagyunk.
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. december 15., csütörtök 8:50
Akkor már megemlítem Pereznek zárójelben, hogy azon meccsen az egyetlen gólunkat is Puskás lőtte.hehetheoriginal írta:ezt küldd el pereznek, hogy ceronaldo lehetne az neki, mint puskás bernabeunak, aztan nyélbe is van verve a biznicSanti írta: Csak érdekességképpen a Real Madrid történetében pályára lépő legidősebb játékos 38 éves 7 hónapos 19 napos volt, Puskás Ferencnek hívták.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 14., szerda 23:25
ezt küldd el pereznek, hogy ceronaldo lehetne az neki, mint puskás bernabeunak, aztan nyélbe is van verve a biznicSanti írta: Csak érdekességképpen a Real Madrid történetében pályára lépő legidősebb játékos 38 éves 7 hónapos 19 napos volt, Puskás Ferencnek hívták.![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. december 14., szerda 23:13
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. december 14., szerda 21:42
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. december 14., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 14., szerda 19:34
MunkanélküliBabinho írta: Az azért sokat elarul róla, hogy ennyi idősen, ennyi történés után sem követi, amit minden vb-ről kihulló játékos, hogy nyaral, síel egyet gyorsban.
Már másnap edz. 38 évesen. Nem normális.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 14., szerda 19:28
Azt üvöltözne nekik az ebédlőben, hogy guesswhosbackPad'em írta:
Ez azért vicces lehetett, sétikál Benz edzésre aztán szembejön CR.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 14., szerda 19:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 14., szerda 19:22
Sztem elkeseredettségében csinálja, hogy hátha.Gondolom mendes meg a stábja ezt tanácsolta. Nyilván a világ bármely pontjára mehetett volna.Realista24 írta: Amúgy miért Madrid? Miért nem Sporting?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 14., szerda 19:22
Erre volt szüksége. Kellett a lelkének. Hiányzott neki. Itt volt utoljára boldog, így ebben a környezetben tud tiszta döntést hozni a jövőjével kapcsolatban.Realista24 írta: Amúgy miért Madrid? Miért nem Sporting?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem