VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 14., szerda 19:27

hát én fullideg lennék, meg már mindenféle ügyvédekkel raknám inasba a francia szövetséget meg döcsampot valahogy, hogy mi az hogy nem lehetek ott a csapattal
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 14., szerda 19:26

hehetheoriginal írta: nezem az edzesvideot - nyilvan csak mert hatha ceronaldo felbukkan a hatterben :lol: :D - de nem ertem en ezt a fotballista gondolkodast, benzema ott edz vigyorogva röhögve.....
Mármint?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 14., szerda 19:25

nezem az edzesvideot - nyilvan csak mert hatha ceronaldo felbukkan a hatterben :lol: :D - de nem ertem en ezt a fotballista gondolkodast, benzema ott edz vigyorogva röhögve.....
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 14., szerda 18:24

Engem valahogy végig nem kötött le az egész VB, azt vettem észre valahogy még a jobb meccseket is untam, nem tudtam végig odafigyelni. Messi ellen se tudok tiszta szívből szurkolni, annyira nem érdekel már mit ér el a törpe így a zenitjén túl, még jobban pippantják majd ami már így is level1000 szinten volt, pont leszarom. Benzemának tudtam volna szurkolni szívből, meg Modricsnak, sajnáltam is a kis Gandalfunk tegnap.

Pár nagy stratégánk itt látom levezényelt egy teljesen értelmezhetetlen Messi v Modric diskurát tegnap :D nem igazán értem, jó hogy nem Ramost hasonlítjuk Ronaldinhóhoz, vagy Casillast Ronaldóhoz. Modric top 5 középpályás ever, Messi top 5 támadó. Lukát Zidanehoz, Iniestához, etc hasonlítgassuk pls hamár mindenképp kell valakihez. És vegyük figyelembe, hogy egy 4 milliós Horvátországot visz el másodjára top4-be, úgy, hogy egy db közepesnél jobb támadójuk nincs. Nem franciákat, spanyolokat, Argentínát. Egészen elképesztő teljesítmény.

Továbbá azért azt se felejtsük, hogy Modric 37 évesen végigrobotolta az egész szezont, nem sétika üzemmódban, BL kieséses csúcsrangadókon hozott ezredjére is clutch pillanatokat, míg Messi egy éve pihenget és üdül a farmerligában, a BLben meg az első komoly akadályon flop. Ezerszer inkább Modricsot választom a csapatomba matuzsálemként is mint a törpét.

Persze nagy vb-je van Messinek, ideje is volt már, hogy a goat virítson, gondolom jön is majd a 8.aranylabda. Nem mintha nem kapta volna már meg előre párszor semmire. Nagyot megy most el kell ismerni, viszi a csapatot, de azért Julian Alvarezt meg kell említeni, nagyon jó az a gyerek, kíváncsi vagyok meddig cseszi el a perceit Haaland mögött. Messinél tavasszal gondolom meg megint jön a szotyi tempó.

Amúgy így is kevés lesz sztem, franciák ellen kb Marokkót esélyesebbnek érzem, hogy meglepjék őket, mint Argentína. Ha döntőbe mennek akkor nyerik is francik, ha csak nem borul el majd a bíró. Mindenesetre Párizsban nem lennék ma este.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2022. december 14., szerda 17:58

rikko írta:
hehetheoriginal írta: neked jó.

egy futballszurkolónak nézhetetlen.
Hol voltak a nagy brazil focimágusok? Kérlek mesélj.
lol volt kb 5 meccs amin volt valami nézhető, abból minimum kettőt ők hoztak le. nem a droid begyakorolt giriguri 10emberrel az utolsó 30méteren, hanem thiago silva adja a gólpasszt az ellenfél 16osán open playből miután életemben először élő közvetítésben láttam egy fókázást. olló, szóló, háromszögek mindenhol.

a horvátok végigmákolták az egész vbt, csak Lukaku egyedül kiejhette volna őket... a brazilok legalább 2x rúgták tüdőn a kapusukat 1v1ben.

ahhoz, hogy az antifocinak tudjak szurkolni, legalább az egyik vérrokonomnak ott kéne játszania vagy egy havi fizetésemet kéne 2.5 alára húzni minden meccsen. és még mielőtt... az antifoci nem egy csúfnév, hanem egy eredményorientált hozzáállás, CVbe jó az edzőnek, klubszinten bent maradsz a nagy tvs pénzért az első osztályban. nekünk akik ki akarnak kapcsolódni... talán egy idény alatt egy jó producer összevág belőle egy izgalmas 90 perces dokut a primera.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 14., szerda 17:44

A román sportsajtóban megjelent információk szerint Kovács István nem a képességei alapján nem vezetett mérkőzést a katari labdarúgó-világbajnokságon. A háttérben állítólag személyes ellentétek álltak, amelyek abból fakadtak, hogy a nagykárolyi bíró túl komolyan vette a fizikai felkészülést – ez pedig sem Pierluigi Collinának, sem pedig Kovács kollégáinak nem tetszett...
A román ProSport úgy tudja, Kovács annyira komolyan vette a fizikai felkészülést, hogy a mutatókban bőven jobban teljesített kollégáinál – jelen esetben vetélytársainál. A 38 éves bíró sebessége és állóképessége a forrás szerint olyannyira meglepte még a legnagyobb nevű játékvezetőket is, hogy ebből adódóan nem igazán szimpatizáltak Kováccsal.
https://m.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/ ... ir-2929563
Mi a fasz.
Inkább kellettek a jó iráni és társai hatodosztályú bírók...

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 14., szerda 17:27

rikko írta:

elszórakozták.
horvátoknak közük nem volt a meccshez, találtak egy megpattanó gólt, aztán a tizi már lutri.

vagy te hol voltál, nem láttad? :lol:
Ellenben haveroddal.
nana, nem haverom :mrgreen:
de hol gyűlölködtem? :coffee: :hmmm:
mindig csak a baj van bazmeg :lol:
thereisonly1ronaldo

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. december 14., szerda 17:21

Realista24 írta:
rikko írta:

Ha személyeskedést hozol be, két opció van. Vagy befejezés vagy kivaglak.
Ne haragudj, de egyetlen olyan szót v mondatot sem írtam, ami indokolná a felesleges figyelmeztetésed..
Ellenben haveroddal.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 14., szerda 17:18

rikko írta:

Ha személyeskedést hozol be, két opció van. Vagy befejezés vagy kivaglak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. december 14., szerda 17:15

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 14., szerda 17:11

Nagyrészt egyetértek realistahuni amit írsz, de azért sok helyen az állomány se segít. Belgium, Spanyolország, Hollandia..egyszerűen nincs meg a megfelelő keret már. Ettől persze voltak ott hibás döntések bőven.

Igazából csak a mai foci leképeződése ez a vb, 1-1 klasszis teljesítmény, brusztolós, kontrázós és ívelgetős foci, a koncepcióval rendelkező jómunkások a nyers és összeszedetlen tehetséget verik, de a végén azért ahogy a bl-ben is, itt is klasszikus nagycsapat fog nyerni.
Nem illik.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. december 14., szerda 16:59

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: nem kellett volna a szezon kozepere szervezni a vb-t, ugye....
Sok okos azt mondta, hogy jobb ez igy, mert nem olyan faradtak a labak.
Az lesz érdekes, hogy hány épp alapemberekből álló csapat lesz majd a BL egyenes kieséses szakaszában. :coffee: :roll:

..mmint rajtunk kívül mert erre Pintus mester már rég felkészült :shifty:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 14., szerda 16:43

neked jó.

thereisonly1ronaldo

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. december 14., szerda 16:15

ferni írta: brazil vs argentin ami nagyon hianyzott
A brazil válogatott nem volt azon a szinten, hogy egy horvát csapaton túljusson. Azt hiszem nincs miről beszélni. Ha a szlavokon nem tudtak átlépni, akkor miért is kellett volna egy brazil - argentín ? Volt a Copa-n és ki is kaptak.
Sok a volna , meg a ha. Mindenki ekézi a marokkói csapatot is, hogy antifoci. Az bizony, de mégis klasszisokkal jobb csapatok nem tudtak velük mit kezdeni. Ez a VB sem lesz értéktelenebb , mint az utóbbi vagy az azelőtti. Mondom ezt úgy , hogy 90% a "franciák" behúzzák.
Minden csapat azt hozta amit tudott/hagytak neki.
Azt meg senki nem gondolhatja komolyan, hogy majd Marokkó fogja a csúcsfocit bemutatni. Ok a saját képességeiket 1000% -ban kiaknázva játszanak. Ez lesz a csigazabálók ellen is. Aztán, hogy Giroud és Mbappe belövi-e a helyzeteket az majd kiderül.
Pepe-nek is volt óriási lehetősége , nem élt vele. Ez semmit nem vesz el a kiscsapat eredményéből.

De visszakanyarodva a brazil - argentín meccsre, jó ez a VB Neymarek nélkül is.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. december 14., szerda 15:53

Nekem ez a vb elsősorban a kutyaütő edzők vb-je, elsősorban őket kell okolni szerintem, hogy több nagy csapat besült.

LE, Southgate no comment kategória, még a fórumon is lerágott csont.
Deschamps: az eredmények jönnek, bár az eb-n már megégett Svájc ellen, ez kb. borítékolható volt amiért ennyire gyáva focit nyomat egy full domináns francia generációval, hab a tortán, hogy sokszor szimpátia keretet rak össze, nem szakmait. (ne csak ezt a vébét nézzük)
Roberto Martinez: Valahogy elfelejtettem, hogy ennyire botrány az ember, egy Kanada lefocizta őket, ggwp
Van Gaal: Idejétmúlt defenzív szar foci, ami ráadásul eléggé ellentétes azzal ami a holland klubfocit jellemzi, kár volt kinevezni. Miután egyenlítesz 2-0-ról lehet nem kéne visszaáálni 10 emberrel védekezni.
Flick: Papiron jónak nézett ki, de már az NL meccseken látszott, hogy néhol eléggé sebezhető és impotens ez a német válogatott. Hazai eb-re még viríthat valamit, de ez eddig kevéske.
Csicsi: Fogalmam sincs ki ez a tag, talán egy brazil válogatott magasabb rangú edzőt érdemelne.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 14., szerda 15:24

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: nem kellett volna a szezon kozepere szervezni a vb-t, ugye....
a sok okos, aki meghatározza es alakitja a mai futballt, látom a produktumot, végeredmenyt :lol:

nyáron majdnem 1 honap van a beell donto utan, aki azon nem jatszik, tehat kb a jatekosok 95%-a, annak még tobb mint 1 honap ideje van pihenni meg edzotabor, stb.

egyertelmu szamomra, hogy a mennyiseg a minoseg rovasara megy evek ota, plusz meg az uefa edzokepzesei, mind egy rakas szar, mert kiöletik az edzőkkel az egyéniségeket gyerekkortól kezdve.
mondanom se kell, hogy az ilyen mezei gyuri bácsik, meg hasonlo faszszopó nyomorultak jol megelnek belőle, es kihuzott mellkassal hirdetik, hogy az ő szavuk is közrejatszott, hogy hogyan kell futballt csinalni a 21. században...
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 14., szerda 15:02

hehetheoriginal írta:
Nem kellett volna kiesni a "nagyoknak". Errol nem maga a VB tehet.
nem kellett volna a szezon kozepere szervezni a vb-t, ugye....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. december 14., szerda 15:01

Nem baj az a lényeg, hogy Argentína 1 nappal többet pihenhet a döntőre. Remélem a kikapnak...csak Messi miatt...
Toni :salute: Luka :salute: Lucas. :salute:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 14., szerda 14:41

nem kellett volna a szezon kozepere szervezni a vb-t, ugye....
thereisonly1ronaldo

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 14., szerda 14:38

Realista24 írta:
petiamadridista írta: Nekem az hianyzik, hogy a nagyok folyamatosan elkerülték egymást.
Igen ez a német csoportban az utolsó félidő jó volt, emlekeztes meg szorakoztató, de azon kívül...
De tényleg volt egy spanyol -német a csoportban, meg egy portugal -uru. De mivel a nyomas és a tét ott még nem akkora, így szamolhattak azzal h az uccsó meccsen mindkettő továbbjut.
Maskérdés hogy egyszer sem így lett.
Aztán ezen kívül volt ez a holland - argentin meg a francia - angol, amik jobb és emlekezetesebb meccseknis voltak mint a másik kettő. Meg hat néhány mészárlás ( ilyen 7-0 keg 6-1)
Az igazán nagy clashek elmaradtak.
Na majd a döntő,.meg ott hátha lesznek nagy pillanatok.

Amiket Kercsó is ír azok mind ilyen nagycsapatok meccsein születtek, akik azért focizni is akartak, meg tudtak.
Ja.
Letetett volna szamtalan parharc, amire elozetesen sokan azt mondtak volna, hogy dontobe illo meccs, de nem lett az ismert dolgok miatt.

Nyílván ez nem a szervezésen múlt.
Hanem mert ebbe az írányba fejlődik a foci. Legalábbis a válogatott szinten. Ezt a mi magyar csapatunkon is érzékelhetjük. Szerintem.

Vissza: