VB - 2022
Re: VB - 2022
brazil vs argentin ami nagyon hianyzott
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem kellett volna kiesni a "nagyoknak". Errol nem maga a VB tehet.petiamadridista írta: Nekem az hianyzik, hogy a nagyok folyamatosan elkerülték egymást.
Igen ez a német csoportban az utolsó félidő jó volt, emlekeztes meg szorakoztató, de azon kívül...
De tényleg volt egy spanyol -német a csoportban, meg egy portugal -uru. De mivel a nyomas és a tét ott még nem akkora, így szamolhattak azzal h az uccsó meccsen mindkettő továbbjut.
Maskérdés hogy egyszer sem így lett.
Aztán ezen kívül volt ez a holland - argentin meg a francia - angol, amik jobb és emlekezetesebb meccseknis voltak mint a másik kettő. Meg hat néhány mészárlás ( ilyen 7-0 keg 6-1)
Az igazán nagy clashek elmaradtak.
Na majd a döntő,.meg ott hátha lesznek nagy pillanatok.
Amiket Kercsó is ír azok mind ilyen nagycsapatok meccsein születtek, akik azért focizni is akartak, meg tudtak.
Ja.
Letetett volna szamtalan parharc, amire elozetesen sokan azt mondtak volna, hogy dontobe illo meccs, de nem lett az ismert dolgok miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat valami csattano biztos lesz meg.
ha nem ma, a dontoben.
csak megerzes.
amugy arra +1 hogy lehetett volna tobb tradicionalisan nagy parharc, ebbol a szempontbol nem alakutak jol aztan az agak.
meg hat marokko alapbol 2-t kihuzott a sorbol.
ha nem ma, a dontoben.
csak megerzes.
amugy arra +1 hogy lehetett volna tobb tradicionalisan nagy parharc, ebbol a szempontbol nem alakutak jol aztan az agak.
meg hat marokko alapbol 2-t kihuzott a sorbol.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nekem az hianyzik, hogy a nagyok folyamatosan elkerülték egymást.
Igen ez a német csoportban az utolsó félidő jó volt, emlekeztes meg szorakoztató, de azon kívül...
De tényleg volt egy spanyol -német a csoportban, meg egy portugal -uru. De mivel a nyomas és a tét ott még nem akkora, így szamolhattak azzal h az uccsó meccsen mindkettő továbbjut.
Aztán ezen kívül volt ez a holland - argentin meg a francia - angol, amik jobb és emlekezetesebb meccseknis voltak mint a másik kettő. Meg hat néhány mészárlás ( ilyen 7-0 keg 6-1)
Amiket Kercsó is ír azok mind ilyen nagycsapatok meccsein születtek, akik azért focizni is akartak, meg tudtak.
Ja.
Ja.
- 'shutterisland
majd a dontoben a giroud tripla.ezeket mai napig sokan emlegetik ha szóba jön a fociVB, de idén eddig semmi ilyen nem volt

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a VB tokeletesen megfelel a mai kor focijanak.
Unalmas meccsek.
Sablon jatek, szinte semmi extraval.
VAR-os szarakodas, es a technologia ellenere sorozatos tevedesek.
Nagy szamok torvenye alapjan par szep gol, es egy-egy jobb meccs.
A legjobbak kiemelkednek az atlag fosbol, mint pl. Messi.
Es persze nehany egyertelmu tevedes, amit lehet akar szandekosnak is hivni.
Unalmas meccsek.
Sablon jatek, szinte semmi extraval.
VAR-os szarakodas, es a technologia ellenere sorozatos tevedesek.
Nagy szamok torvenye alapjan par szep gol, es egy-egy jobb meccs.
A legjobbak kiemelkednek az atlag fosbol, mint pl. Messi.
Es persze nehany egyertelmu tevedes, amit lehet akar szandekosnak is hivni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ezekre 2 hónap múlva már a nagytöbbség emlékezni se fog.'shutterisland írta: ...
nekem az olyan VB pillanatok hiányoznak, amikre évek múlva is csettint az ember:
Brazilia vs Németo 1-7
Zidane vs Materazzi
Dél Korea "menetelése" 2002-ben
Dinho félpályás gólja
Suarez fogazása
Isten keze
stb.
ezeket mai napig sokan emlegetik ha szóba jön a fociVB, de idén eddig semmi ilyen nem volt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- 'shutterisland
nem is azt mondtam, hogy a tobbin nincsenek, hanem azt, hogy ennek a vb-nek is megvoltak a maga fordulatai vagy erdekessegei.
csak a szinvonal mar nem olyan, de ezt szerintem klubszinten mar mindenki megszokhatta.
az mas kerdes, hogy maga a milliő es a teli rendezes miatt marad meg leginkabb.
aminek speciel en pl igy utolag orultem, mert ez a karacsony elotti idoszak az ev kb leglaposabb resze.
csak a szinvonal mar nem olyan, de ezt szerintem klubszinten mar mindenki megszokhatta.
az mas kerdes, hogy maga a milliő es a teli rendezes miatt marad meg leginkabb.
aminek speciel en pl igy utolag orultem, mert ez a karacsony elotti idoszak az ev kb leglaposabb resze.
De ilyenek kb minden vb-n vannak.
- 'shutterisland
szinvonalban hagy kivannivalot, de egyebkent szerintem igy is vannak emlekezetes vagy erdekes dolgok.
richarlison olloja, brazilok tancikaja, aztan dramai kiesese.
harry kane egbelott tizije.
argentin zako szaudikaktol vagy ahogy a hollandok azzal a 98. perces szabikomboval visszajottek a meccsbe.
ahogy japan beleronditott a nemetek bulijaba es abban a csoportban a ket zaromeccs utolso 45 perceben kb 5 perceknent valtozott, ki a tovabbjuto, es milyen sorrendben, meg olyan is volt, hogy costa rica is tj-re allt.
a japan golt, amit napokig elemezgettek, hogy atment e a vonalon, ugyanez a fernandes gol eseteben, hogy cr hajtincse beleert e.
aboubakar goloromert valo kiallitasa.
spanyolok cringe tiziparbaja, marokkoi menetelese.
eto'o verekedese a stadion mellett, beoltoztetett katari szurkolok.
eleg groteszk volt, de a maradek 3 meccstol fuggetlenul emlekezetes marad.
richarlison olloja, brazilok tancikaja, aztan dramai kiesese.
harry kane egbelott tizije.
argentin zako szaudikaktol vagy ahogy a hollandok azzal a 98. perces szabikomboval visszajottek a meccsbe.
ahogy japan beleronditott a nemetek bulijaba es abban a csoportban a ket zaromeccs utolso 45 perceben kb 5 perceknent valtozott, ki a tovabbjuto, es milyen sorrendben, meg olyan is volt, hogy costa rica is tj-re allt.
a japan golt, amit napokig elemezgettek, hogy atment e a vonalon, ugyanez a fernandes gol eseteben, hogy cr hajtincse beleert e.
aboubakar goloromert valo kiallitasa.
spanyolok cringe tiziparbaja, marokkoi menetelese.
eto'o verekedese a stadion mellett, beoltoztetett katari szurkolok.
eleg groteszk volt, de a maradek 3 meccstol fuggetlenul emlekezetes marad.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
'shutterisland írta:mondjuk ha megnezzuk a masik oldalrol a franciak utjat, kb ugyanez pepitaban.Lényegében ellenfél nélkül jutottak a döntőbe. A csoportjukat inkább nem minősíteném, de hogy egy Ausztráliát, az utóbbi 40 év leggyengébb Hollandiáját, és egy szürke, csak a büntetőkre apelláló Horvátországot kellett verniük a döntőért, az sokat elmond erről a vb-ről.
vagyis ha bepontoznank 1-10ig egy skalan az ellenfeleket, hasonlo ertek jonne ki.
gyenge csoport, ahol a papiron az egyetlen rajuk veszelyes csapat, a dan a torna egyik legnagyobb csalodasakent lett asszem csoportutolso.
aztan lengyelek, angolok, marokko.
persze az angolokat kiemelnem, ok jok voltak a tornan, de kb szenegal volt a legerosebb ellenfeluk, szerintem nem sokkal jobbak a horvat/holland vonalnal.
marokko meg akarat ide vagy oda, csak papiron a legszerenyebb kepessegu csapatok egyike a tovabbjutok kozul, nem veletlen van nevetsegesen kicsi 1.22x odds a francia tj-re.
egyszeruen ez a felhozatal, uruk, belgak, nemetek elhasaltak, brazilok, spanyolok es portugalok is felsultek, az olaszok ki se jutottak.
a torna elott azert lehetett matekozgatni az agakkal (teoriak szerint a spanyolok direkt akartak pl marokkoval jatszani es a nemeteket kiejteni) aztan beborult az egesz 1-2 meglepivel.
lehet azt is mondani, hogy ezt a vb-t nem a legjobb, hanem a legkevesbe szar valogatott nyeri.
Összefoglalva: a meglepetések es a sok káröröm a végjatékra rátette a bélyegét.
- 'shutterisland
mondjuk ha megnezzuk a masik oldalrol a franciak utjat, kb ugyanez pepitaban.Lényegében ellenfél nélkül jutottak a döntőbe. A csoportjukat inkább nem minősíteném, de hogy egy Ausztráliát, az utóbbi 40 év leggyengébb Hollandiáját, és egy szürke, csak a büntetőkre apelláló Horvátországot kellett verniük a döntőért, az sokat elmond erről a vb-ről.
vagyis ha bepontoznank 1-10ig egy skalan az ellenfeleket, hasonlo ertek jonne ki.
gyenge csoport, ahol a papiron az egyetlen rajuk veszelyes csapat, a dan a torna egyik legnagyobb csalodasakent lett asszem csoportutolso.
aztan lengyelek, angolok, marokko.
persze az angolokat kiemelnem, ok jok voltak a tornan, de kb szenegal volt a legerosebb ellenfeluk, szerintem nem sokkal jobbak a horvat/holland vonalnal.
marokko meg akarat ide vagy oda, csak papiron a legszerenyebb kepessegu csapatok egyike a tovabbjutok kozul, nem veletlen van nevetsegesen kicsi 1.22x odds a francia tj-re.
egyszeruen ez a felhozatal, uruk, belgak, nemetek elhasaltak, brazilok, spanyolok es portugalok is felsultek, az olaszok ki se jutottak.
a torna elott azert lehetett matekozgatni az agakkal (teoriak szerint a spanyolok direkt akartak pl marokkoval jatszani es a nemeteket kiejteni) aztan beborult az egesz 1-2 meglepivel.
lehet azt is mondani, hogy ezt a vb-t nem a legjobb, hanem a legkevesbe szar valogatott nyeri.
valszeg semmi nem lesz belőle
tegnapi messi produktum az world class volt. nincs mit szépíteni rajta, nagy volt a tag.
de az utolsó reményem a kisköcsög maradt. remélem megcsinálja
tegnapi messi produktum az world class volt. nincs mit szépíteni rajta, nagy volt a tag.
de az utolsó reményem a kisköcsög maradt. remélem megcsinálja

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
2014 egy komédia volt, ahogy döntőztek, MVP lett Messi úgy, hogy magasan a karrierje legrosszabb formájában volt....
De most hogy kiesett mindenki előlük ezzel nem tudnak mit kezdeni.
Messi jól játszik, kulcsmomentumokban villan meg stb.
Szerencsére klub szinten 7 éve ez nem megy már neki a BL-ben, de most le a kalappal előtte ahogy játszik és ahogy vezérként is viselkedik és kapott egy csapatot is maga köré, akik tűzbe mennének érte.

De most hogy kiesett mindenki előlük ezzel nem tudnak mit kezdeni.
Messi jól játszik, kulcsmomentumokban villan meg stb.
Szerencsére klub szinten 7 éve ez nem megy már neki a BL-ben, de most le a kalappal előtte ahogy játszik és ahogy vezérként is viselkedik és kapott egy csapatot is maga köré, akik tűzbe mennének érte.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kar volt ezert a tegnapiert. Barki barmit mond vagy ir, Messi ezen a vb n adja azt a pluszt a csapatanak amivel folyamatosan lepnek tovabb. A tobbiek korulotte elegge korlatoltak, de Messi+nemi mazli eleg volt a dontohoz, nem tehetnek arrol, hogy konnyu ellenfelek jottek.
Viszont szerintem ez egy francia csapat ellen keves lesz. Feltetelezem, hogy marocco ma bucsuzik, ha nem akkor kb a leheto legrosszabb dontot kapjuk.
A 3. Helyert mondjuk ugyan ugy elegge semmilyen meccset lathatunk majd
Viszont szerintem ez egy francia csapat ellen keves lesz. Feltetelezem, hogy marocco ma bucsuzik, ha nem akkor kb a leheto legrosszabb dontot kapjuk.
A 3. Helyert mondjuk ugyan ugy elegge semmilyen meccset lathatunk majd
Nem Messi játszik extrát, hanem a többiek borzalmasak. Lényegében ellenfél nélkül jutottak a döntőbe. A csoportjukat inkább nem minősíteném, de hogy egy Ausztráliát, az utóbbi 40 év leggyengébb Hollandiáját, és egy szürke, csak a büntetőkre apelláló Horvátországot kellett verniük a döntőért, az sokat elmond erről a vb-ről. A németek és a spanyolok elbutulása nagyon rányomta a vb-re a bélyegét, igaz ez már négy évvel ezelőtt is így volt. És akkor nézegethetjük Marokkót az elődöntőben

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem, de csak leesett vele végre a Copa, illetve oké, hogy sok volt a hurka ellenfél is, de elég szép kis veretlenségi sorozatot építettek fel Scalonival. Én azért emlékszem Sampaolival milyenek voltak 4 éve, vagy mondjuk csóri Maradonával, amikor a németek felnyársalták őket 20 évesekkel.Sierra írta:Mondjuk ezt úgy írod, mintha nyáron rakták volna a padra.alexoxladjackoxi írta: Nem mellékes, hogy végre találtak egy olyan edzőt, aki képes szervezni egy csapatot köré. Nem arra mennek, hogy minden nagy nevű támadó be legyen paszírozva a csapatba, hanem, hogy Messi hogy tudja magából a legjobbat kihozni, és hogy legyen stabilitás.Scaloni már több mint 4 éve a kapitány. És Messi most a vb előttig nem igazán sziporkázott a válogatottban az utóbbi években.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- ereszd ki a gőzt.
- NEM! te ereszd ki a gőz!
- NEEMMM!! TE ERESZD KI A GŐZT!!!
a lényeg, hogy nézhetetlen szar az egész foci nemzeti csapatostul, klubcsapatostul mindenütt, az évi 4-5 meccsért még leül az ember, de mindenkinek jobb, ha ezt a drága időt mással tölti.
- NEM! te ereszd ki a gőz!
- NEEMMM!! TE ERESZD KI A GŐZT!!!

a lényeg, hogy nézhetetlen szar az egész foci nemzeti csapatostul, klubcsapatostul mindenütt, az évi 4-5 meccsért még leül az ember, de mindenkinek jobb, ha ezt a drága időt mással tölti.
thereisonly1ronaldo
Mondjuk ezt úgy írod, mintha nyáron rakták volna a padra.alexoxladjackoxi írta: Nem mellékes, hogy végre találtak egy olyan edzőt, aki képes szervezni egy csapatot köré. Nem arra mennek, hogy minden nagy nevű támadó be legyen paszírozva a csapatba, hanem, hogy Messi hogy tudja magából a legjobbat kihozni, és hogy legyen stabilitás.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ereszd te ki a gozt, mert mast sem csinaltal tegnap, csak hanytad a hulyeseget, kezdve azzal, hogy Tevez szamodra vonzo.petiamadridista írta:Nem igazán volt tervemben, hogy olyan nagyon elismerjem az argentin csapatot.Realista24 írta:
Te nagyon korlátolt vagy.
El lehet am ugyis ismerni az argentin csapatot, hogy kozben nem rugdalsz bele a masik csapatba, ahol ott jatszik minden idok egyik legjobbja, aki nem mellesleg a Real legendaja.
De tudom, hogy probalsz meno lenni ezzel a stilussal, de probald meg a masik utat, ha meg nem megy, akkor nem kell az elkuldes gombra nyomni.
Egyéŕtelműen a horvátok ellen szurkoltam.
Modric ide vagy oda nekem ez a csapat már négy éve sem tetszett, idén meg már az a minimális focit sem tokták amit akkor.
Modricot kedvelem, szurkolok neki a Real Madridban.
Ennyi.
Azok a korlátoltak akik nem tudják ezeket a dolgokat szétválasztani.
Szórakoztató volt a horvát csapat? Nem.
Közös államiság hagyománya, déli szomszéd, tengerpart. Oké. Megfordítom, ők szurkolnának nekünk magyaroknak ebben a helyzetben ?
Válasz: valószínűleg nem. Jaja. Ez van. A tengerpart az övék, a közös államiság hagyománya más ott a fejekben, mi meg csak touristek vagyunk aztán csá.
Modricon kívül mi van a többi horvát játékossal?
Hát ellenszevesek inkább mintsem nem.
Modricnak majd szurkolok a Real Madridban. Meg Benzemanak is, nem kell azért francia vb aranyat kívánom, hogy ő is kapjon egyet postán. Azthiszem meglesz anélkül is.
Messi meg nagy játékos. Ha megnyeri a VBt akkor megnyeri. Ez nem elvesz CR7 karrirjéből, hanem hozzáad.
Ugyancsak nem lehúzza a Real szurkolaseregét hanem ellenkezőleg. Azért ha ténykeg azt fogják mondani, h Messi volt a GOAT akkor abban az is kellett, h a Real Madrid legyen 15 évig az ellenfél, sőt le is lett győzve sokszor. Az utolsó 5 Barcas évében már inkabb CR7 kerekdett felül.
Ha ő lesz a GOAT akkor ő lesz. Engem nem zavar. Nagy játékos az biztos.
A másik, 20 éve h utoljára dél-amerikai csapat nyert VBt. Minden top liogában hemzsegnek a brazilok, aregentinok
Na most nyernek egy Vbt akkor mi van ? Semmi.
Van akkor focinemzet Argentina is, hogy 36 évente !!!!! Nyerjen egyszer. 36 évente !!!!
Ennyi.
Eresszetek ki a gőzt, nem kell annyira utálni az argentinokat, Messi meg most fut egy utolsót. Hát tegye.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema