Realista24 írta:
petiamadridista írta:
Nuku??
Hát legutóbb döntő,.most legjobb 4??
Ez egy kurva jó csapat.
Nem csalták el a focit sose.
Fasza jó meccseken jutottak ide.
4 éve is minden meccsüket megnyerték a kiesés szakaszban.
Te nagyon korlátolt vagy.
El lehet am ugyis ismerni az argentin csapatot, hogy kozben nem rugdalsz bele a masik csapatba, ahol ott jatszik minden idok egyik legjobbja, aki nem mellesleg a Real legendaja.
De tudom, hogy probalsz meno lenni ezzel a stilussal, de probald meg a masik utat, ha meg nem megy, akkor nem kell az elkuldes gombra nyomni.
Nem igazán volt tervemben, hogy olyan nagyon elismerjem az argentin csapatot.
Egyéŕtelműen a horvátok ellen szurkoltam.
Modric ide vagy oda nekem ez a csapat már négy éve sem tetszett, idén meg már az a minimális focit sem tokták amit akkor.
Modricot kedvelem, szurkolok neki a Real Madridban.
Ennyi.
Azok a korlátoltak akik nem tudják ezeket a dolgokat szétválasztani.
Szórakoztató volt a horvát csapat? Nem.
Közös államiság hagyománya, déli szomszéd, tengerpart. Oké. Megfordítom, ők szurkolnának nekünk magyaroknak ebben a helyzetben ?
Válasz: valószínűleg nem. Jaja. Ez van. A tengerpart az övék, a közös államiság hagyománya más ott a fejekben, mi meg csak touristek vagyunk aztán csá.
Modricon kívül mi van a többi horvát játékossal?
Hát ellenszevesek inkább mintsem nem.
Modricnak majd szurkolok a Real Madridban. Meg Benzemanak is, nem kell azért francia vb aranyat kívánom, hogy ő is kapjon egyet postán. Azthiszem meglesz anélkül is.
Messi meg nagy játékos. Ha megnyeri a VBt akkor megnyeri. Ez nem elvesz CR7 karrirjéből, hanem hozzáad.
Ugyancsak nem lehúzza a Real szurkolaseregét hanem ellenkezőleg. Azért ha ténykeg azt fogják mondani, h Messi volt a GOAT akkor abban az is kellett, h a Real Madrid legyen 15 évig az ellenfél, sőt le is lett győzve sokszor. Az utolsó 5 Barcas évében már inkabb CR7 kerekdett felül.
Ha ő lesz a GOAT akkor ő lesz. Engem nem zavar. Nagy játékos az biztos.
A másik, 20 éve h utoljára dél-amerikai csapat nyert VBt. Minden top liogában hemzsegnek a brazilok, aregentinok
Na most nyernek egy Vbt akkor mi van ? Semmi.
Van akkor focinemzet Argentina is, hogy 36 évente !!!!! Nyerjen egyszer. 36 évente !!!!
Ennyi.
Eresszetek ki a gőzt, nem kell annyira utálni az argentinokat, Messi meg most fut egy utolsót. Hát tegye.