de vagyunk meg paran az albiceleste oldalan a szavazast elnezve.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 13., kedd 14:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 13., kedd 14:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 13., kedd 14:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 13., kedd 13:56
fején találta a szurko.... izé a szöget'shutterisland írta: eto'o sok mas hulyeseg mellett azert a marokko-franciat eltalata az elofontokre![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 13., kedd 13:48
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 13., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. december 13., kedd 13:42
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 13., kedd 13:36
teljes palyafutas alapjan igen, de jelenleg szerintem nincs.nem értek egyet, azért messi feljebb van
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 13., kedd 13:29
Nem tudom hogy van horvátul, hogy puta, de Modric elmormogja párszor a meccs előtt, aztán megint labdástól együtt rakja ki leo-t a 3. sorba, mint a bl meccsen márciusbanmatador írta: Miért tekintjük papírformának az argentin döntőt?
Messi-Modric egál. Szerintem játéktudásban is, de abban, hogy egy nagy meccsen mit érnek, biztosan. Azon kívül a horvátoknak erősebb a középpályája, Gvardiol és Perisic meg szerintem jobb, mint ami elöl, hátul van az argentinoknak.*
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 13., kedd 12:31
nem értek egyet, azért messi feljebb van, azt a pár aranylabdát nem mindet a szél fújta össze. kérdés lesz-e picsányi apró területe, 1-2 lövést megereszteni.Messi-Modric egál. Szerintem játéktudásban is, de abban, hogy egy nagy meccsen mit érnek, biztosan.
HozzászólásSzerző: matador » 2022. december 13., kedd 12:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 13., kedd 11:41
Nem is értem ez az elmúlt 2 évtizedben miért nem merült még fel senkiben ottRealista24 írta: Portugalok Mourinhot akarjak edzonek, es mindezt ugy akarjak neki ajanlani, hogy mellette maradhat a Roma edzoje.
Mounak tetszik az otlet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 13., kedd 11:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 13., kedd 11:30
Nalam egy szinten vannak. Mind a ketto tud(ott) olyat, amelyiket a masik nem, de ha csapatot kene osszeraknom egyiket sem tudnam kihagyni, es ha valasztanom kene, akkor nem tudnek.filatáska írta:Ezen már többször elgondolkodtam. Ti hogyan pozicionáljátok a 2 játékost?dzsi91 írta: [Modric meg ezzel Zidane-i magasságokba emelkedne![]()
Én Zizou miatt lettem realos. A foci hőskora, egyéniségek meg minden, óriási sztár, de ez a kis horvát, eszméletlen amit művel ő is.
Nem tudom rá azt mondani, hogy "rosszabb" lenne.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. december 13., kedd 11:26
Ezen már többször elgondolkodtam. Ti hogyan pozicionáljátok a 2 játékost?dzsi91 írta: [Modric meg ezzel Zidane-i magasságokba emelkedne
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 13., kedd 11:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 13., kedd 11:00
The end is neardzsi91 írta:'shutterisland írta: na, azert meglepo ez a komoly horvat foleny.
tudom, hogy modric miatt, de hat a franciaknal van egy tchouameni,cama,varane (+benzema) kombo, akik azert elegge a forum szive csucskei.
gondolom a kisk*cs*g effekt ?![]()
Argentínánál amúgy ha félreteszem messit akkor is geci undorító az egész brigád, sőt igazából ott messi a legszimpatikusabb![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 13., kedd 10:56
Cama és csucsu fiatalok Varane már nyert vb-t Benzema meg nem hiszem ,hogy annyira odalenne egy olyan vb címért amin részt sem vett. Nem az a baj,hogy nem játszott sérülés miatt hanem konkrétan ott sincs. Most az,hogy kapsz póstázva egy aranyérmet az nemtudom mekkora öröm lehet.'shutterisland írta: na, azert meglepo ez a komoly horvat foleny.
tudom, hogy modric miatt, de hat a franciaknal van egy tchouameni,cama,varane (+benzema) kombo, akik azert elegge a forum szive csucskei.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. december 13., kedd 10:15
Én régen nekik szurkoltam, amikor még sok Arsenalos volt a válogatottban. Talán most is közelebb állnának hozzám, ha Saliba kezdő lenne, de így nem. Nem gondoltam volna gyerek fejjel, hogy lesz olyan, hogy nem fogok tudni már nekik drukkolni, de alapból sokkal kevésbé érdekel már egy válogatott torna, tulajdonképpen a torna alatt alakul ki, hogy ki szimpatikusabb, vagy ki váltja ki a legtöbb ellenszenvet.Realista24 írta:Szerintem a magyar emberek 80%-a zsigerbol utalja a franciakat. Valaki tudja, hogy miert, a tobbseg meg csak megy a tomeg utan.'shutterisland írta: na, azert meglepo ez a komoly horvat foleny.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. december 13., kedd 10:12
Ezzel egyetertek, a valogatottban nem olyan antipatikus, viszont alapvetoen egy borzalmasan tulertelkelt pojacanak tartom.Realista24 írta:Erdekes, nalam Griezmann pont egy jo arcat mutatja a valogatottban. Alig van nemi ripacskodas, alarendeli magat a csapatnak, kb. ugyanez van Pogbaval is, ha a cimeres mezt huzza magara.RealMadridFanatic írta: En is inkabb ezt latom ebben. Soha nem tudtam nekik szurkolni. Mindig akad par egyeniseg akit csipek onnan (bar ok javareszt "franciak"), de osszessegeben nem szeretem oket. Sokat segitenek a Griezmann-fele bohocok is.
Nalam Zidane hozta meg a franciak szeretetet, amit Karim vitt tovabb. A jovoben mar erdekesebb a kerdes, de ha Csucsu es Cama fix kezdokent lesznek, fogok tudni ertuk szurkolni.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem