RicsiReal33 írta:
hehetheoriginal írta:
valaki találjon már nekem vmi fiatal csatárgyereket, akiért lehet visítani meg nedvesedni, pato óta nem látok ilyet.
minimális elvárások: mindenben ronaldo szintű tehetség és adottságok.
köszi
Végülis tök könnyű megfeleltetni bárkit is a mai felhozatalból a gyenge kis elvárásaidnak hehe
De ha lejjebb tesszük a lécet akkor nekem speckó be jön Mathys Tel bár elvitte a Bayern a nyáron . Szerintem ott van kakaó . Vagy Jonathan David a Lille böl .Esetleg Amine Gouiri ( ő elég Benzema Feeling )
Híg egyenlőre a piac .
Ilyenkor csak az jut eszembe hogy Rohadj meg Teknőc ..
ja bájernben láttam én is 1-2 fiatal gyereket, akiknek nagyon higany volt a mozgása, nem emlékszem már a nevükre
rikko írta:
hehetheoriginal írta:
valaki találjon már nekem vmi fiatal csatárgyereket, akiért lehet visítani meg nedvesedni, pato óta nem látok ilyet.
minimális elvárások: mindenben ronaldo szintű tehetség és adottságok.
köszi
Patoban hol volt akárcsak egy fél Ronaldonyi bármiből is ?
láttad az interben meg a milanban játszani, amig nem lettek bajai a folyamatos serulesekkel?
mutass nekem még egy kreativ, váratlan megoldásokra képes, gyors, robbanékony, mindkét lábbal es fejjel is jól befejező fiatal játékost, aki 17-18 évesen ezt tudja.
de aki ezt nem látja - pl te - azzal nincs miről beszélni.
Bar en nem szorosan kovettem a palyafutasat, de az indulosebessegere szerintem te is tisztan emlekezhetsz
azt fogja valaszolni, hogy lőtt 5 gólt aztan eladták kinába meg usaba.... mintha ez lenne a téma...